Pinot Noir tvoje sa mi paci, mala som ho v uzsom vybere ak by som mala dievca :). Zato moje sa mi fakt nepaci, ale uz som si zvykla, resp.ho uz nevnimam.
Vše o těhotenství a dětech
Mně by se líbil ještě Sedrik.
Pinot NoirHolčičích mám x, ale řekla bych, že ty dvě předvybrané schválil muž jen proto, že věděl, že se nepoužijí
Takže nakonec bysme dopadli asi stejně.
dzizisketa u nás tohle zvedli na 1800, což za dva kusy už je taky slušná částka. Ale rovnou upozorňovali, že pokud někdo nemůže tolik dát najednou, určitě to nějak vyřeší.
Pinot Noir úplně si představuju tu číhající paní učitelku
.. Super zprávy! Viktor nám (parfumanii) dělá fakt radost! ![]()
Gatita v naší školce se platí ty externí kroužky, ale i ty mají velmi příznivou cenu. Dopolední kroužky, co vedou učitelky, jsou zdarma.
Benefity, co má muž, na kroužky použít nejdou, ale něco málo přispívají i pojišťovny.
Tabea ona má chudinka ještě ke všemu zlomenou nohu, chodí o berlích, kterými akčně přišoupla bednu s dílky kuličkodráhy, odhodila je, vrhla se na koberec a začala stavět... ![]()
Skvělé učitelky máme. A vůbec celou školku, dnes za mnou přišla vedoucí kuchyně, že jak jsme poprosili na obědy o polévku a suchý rohlík, tak že rohlíky berou v pondělí a středu, měl by je chudák včerejší a co v pátek, co mu tak můžou nabídnout, tak jsem řekla, že jí i fit chlebíky a nějaké trvanlivé věci, tak prý mám poslat seznam konkrétních výrobků, že mu to objednají... Fakt koukám, jak jsou všichni ochotní.
KarjaMartinů znám kupodivu dost:) No muž navrhuje Matyáše (a já bych radši Matouše) a Richarda, myslím. Chvíli souhlasil s tím Sauelem, ale asi tak deset minut, pak už ne![]()
Pinot Noir to je teda hodně vstřícná školka ![]()
Evaeva Matyášů je spousta, Matouš je lepší
A buď ráda, že muž nepřišel s Hektorem.
Pinot Noir Radimů znám hromady, ale stejně to mám s Hanami, těch znám taky určitě víc než deset (jen u nás v práci jsou dvě a manželky dvou kolegů se jmenujou taky tak). Chodí ta jména v nějakých vlnách. (Jo a s tou Viktorovou školkou to je super.)
Ještě k těm jménům, teď jsem si vzpomněla, že jak jsem byla v úterý ve školce až do doby, než šly děti na zahradu, tak jsem byla u toho, když paní učitelky rozdávaly visačky se jmény, takové medaile na krk s obrázkem a jménem. Učitelka vyvolávala jméno a děti se měly o své jméno přihlásit. No a většina těch prcků se hlásila úplně náhodně, nebo ke jménu, které se jim líbilo, takže někteří vystřídali na krku i tři medaile, než se dobrali svého skutečného jména. Dokonce i Viktor se hlásil o Emily, protože je to jeho oblíbené jméno z knížky o mašince Tomášovi. ![]()
brrr Ale Hana je moc hezké jméno, o tom bych možná i uvažovala.
Pinot Noir já mám k jménům taky pěknou historku. Mladší si jména narozdíl od staršího celkem pamatuje. Teď mi tvrdil, že mají ve školce kluka Markétku. Říkám si, jasně, klidně může být na krátko ostříhaná nebo mu prostě připadá jako kluk. Ale pak se ukázalo, že žádnou Markétu ve třídě nemají ![]()
Pinot Noir Pristup ty skolky je fakt super. Je to klasicka statni?
Z chlapeckých jmen s r se mi líbí Cyril.
Evaeva Ríša zase říkal, že na táboře je kluk Barbora. Tak říkám, fakt, říkají mu Barboro? No, říkají mu Baro. Pak jsem zjistila, že je tam chlapeček jménem Baruch.
Pinot NoirHaně každý říká Hanko, akorát doma jí říkáme jinak.
Já mám schválené Marianu a Ditu, ale líbí se mi i Olivie, viola, Berenika, anděla,...
Vari je, úplně klasická státní.
Pinot Noir to je zajímavé jméno. Ale tak Markům se říká Máro, tak proč ne Báro
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY