Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tak Betty
6208 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:13

Evaeva Tristan

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:14

MP Meri když ti ten Viktor nedal dospat, tak podávám hlášení: do školky se hrozně loudal, natahoval to, spočítali jsme cestou úplně všechny šprušle na plotech, dlaždice v chodníku, stromy, dveře, přečetli všechna čísla popisná, v šatně přemlouval Mami, boty. Ve třídě už na něj číhala paní učitelka s kuličkodráhou, chvíli se mě ještě držel, ale pak se pustil a šla jsem. Poslala mi fotku, jak s ostatními běhá jakousi opičí dráhu (neuvěřitelné!) a pak jak staví z dřevěných číslic řady čísel (tam jsem ho naopak poznávala ). A pak mi napsala, že se s ní vyčůral do kelímku. Tak myslím, že přijal paní učitelku do rodiny.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:16

A chodíme teda od pondělí do dětské skupiny a malému se tam líbí, dneska se mi vytrhl už u výtahu a letěl napřed, ostatní rodiče si musí myslet, že dítě bylo doteď zavřený doma a tohle je poprvý, co jsme ho vzali mimo barák, že je z toho tak nadšený. Jedinej kámen úrazu (teda krom toho, když nějaký jiný dítě hodně brečí) je, když se má jít jíst společná svačina, už zjistil, že se předtím říká básnička na zklidnění a dneska jak začala, tak za mnou přišel, ukázal k brance a říkal ven. A jelikož se jí u stolu, tak se mu pro jistotu celkově vyhýbá, i když by se tam mohl matlat v barvách nebo jiných lákavých aktivitách, aby tam náhodou neuvíznul a někdo mu nenabídnul něco k jídlu .

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:16

Evaeva to jsou hezka jmena! Me napadl Dalibor, ale to je takovy starodavny.

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:18

DruI my ty benefity vyuzivame. Driv nam casto expirovaly, ale naucila jsem se to pouzivat, a rikam si, ze jsem byla driv hloupa. Mam v mailu uz napsane ty nalezitosti a akorat to vzdycky odpinknu tomu organizatorovi krouzku. Je to opruz, ale na ty vetsi castky to za tu praci stoji. Co mam vetsi deti, prosustrujem to co by dup. 

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:19

Zlatý judo za 2500 za pololetí. Kroužky ve školce jsou placené symbolicky v řádu stokorun za pololetí, kromě plavání, to je za 3750 nebo tak nějak. Taky do plavání se chodí dopoledne, ostatní jsou odpoledne.

Taky jsme dnes měli schůzku, kde se ptali, zda souhlasíme s platbou do SRPŠ 1500, loni to byl litr. Nikdo proti tomu teda neprotestoval, ale zajímalo by mě, co by se dělo, kdyby to někdo odmítl, že na to nemá.

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:20

Evaeva A co navrhuje tvůj muž? Martin je také moc hezké jméno a je fakty že u těch dětí teď není tak častý;-) 

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:22

Pinot Noir to je super!

U nas se pry zacala cukat Ema, ze do skolky nechce. Asi se ji nelibi, ze je to kazdy den, do DS chodila 2x tydne.

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:26

Zina propánajána, já doteď žila v jiným světě. Krůčky k hudbě jsme dělali doma v objeváku na bubínek, ve školce na žádný kroužek nechodil, jsem vůbec netušila, že je ho takhle drahý.

Tak to už docela chápu, že můj deskoherní klub v knihovně zdarma je úplně narvanej

Offline DruI
5610 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:27

dzizisketa U nás říkali, že kdo nezaplatí příspěvek SRPŠ, tak pak pro dítě platí jednotlivé akce zvlášť, protože se z toho platí divadla a výlety.

Offline DruI
5610 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:31

Gatita Jako jo, ten příspěvek je přes čtyři tisíce, tak to už je mi blbé nevyužít, ale před covidem měli jiný systém, že to člověk zaplatil sám a na účtárnu pak jenom donesl potvrzení o platbě a potvrzenou přihlášku na kroužek, tak mně to vyhovovalo víc :o)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:34

žluťásek No já právě taky. Jsem si původně říkala, že mu najdu ještě jeden kroužek, ale asi budeme dál obrážet místní hřiště.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:41

dzizisketa U nás šlo třeba zaplatit ve splátkách.

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:42

Ja dvojcata aktivne prihlasila na anglictinu, vede ji jedna mistni vyhlasena lektorka, predem jsem ji teda zavolala, jestli je to vhodne pro cerstve trileta torpeda. A prej jo, akcni deti tam ma rada. Ale taky to jsou skoro tri litry na jednoho na pololeti.

Ucitelka dneska dvojcata chvalila, ze jsou oba hodne spolecensti a ze je videt, jak si ten kolektiv uzivaji. No tak jsem je pred chvilkou ze zitrka omluvila, pac junior ma zastrenej hlas a mam obavy, aby se z toho nevyklubala ryma. Jak je to u vas ve skolce, musi tam bejt deti striktne stoprocentne zdrave nebo je lehoucka ryma v pohode?

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:45
Reakce na Pinot Noir:

DruIViktor je tu myslím definitivně zdiskreditovanej

​Hele, muž je Viktor a je relativně normální

Ale celý život žil s Vikym Cabadajem na krku, takže oslovení Viky fakt nemá rád. Ale kdo dneska zná Sněženky a machry ....

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:55

brrr je to krásný jméno.

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 23:00

Pinot Noir Viktor i Richard jsou krasny jmena, u nas byly taky ve hre, ale bohuzel kazdej z nas mel to jedno jmeno s nekym spojeny. Mne se libil i Robin, sambovi zase Erik. Nakonec jsme vahali mezi Patrikem a Adamem, ale nechtela jsem ho krome narozenin pripravit jeste o svatek. Ale jeste na porodnim sale jsem hlasila, ze kluk bude asi Patrik, ale ze jeste nevim.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 23:09

Brácha měl spolužáka Norberta. Bráchovi bude příští týden 50, tehdy mezi těmi Pavlíky, Jardy a Vlastíky to byla velká exotika, ale dodnes se mi to jméno líbí. Muži se to ale moc nezdálo. Mně se ještě líbí Karel. 

Já bych si teda jméno pro kluka uměla vybrat, z holčičích kromě milované Darji moc ne. Mně se líbí moje jméno.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 23:11

Evaeva sestra má syna Radima. Je to moc hezké jméno. A moc jich není.

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 23:14

Pinot Noir Ja to mela naopak, holcicich bych vybrala klidne deset, ale u kluka jeste pred mesic pred porodem hrozilo, ze bude mit v rodnym liste Neurceno :-D.