Pinot Noir akože tá vaša škôlka, to je sen! Ja som síce ráno dospala (No, skoro, lebo som vstavala skôr kvôli čerstvým wafliam), ale zase som cakala, co napíšeš. Velmi sa teším ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Lukasko ma v triede Margaretku, Ukrajinku, sedia spolu, vraj sa spolu aj rozprávajú, ale nepovie mi o com, že ona rozpráva trochu česko-slovensky
, ale že je to asi slovensko-ukrajinsky, že?
A kolegynina dcéra, čo je s nim v triede, doma mame hlási, čo zjedol na obed, tak mám plné informácie ![]()
A teda, to bola moja veľká obava, že či bude v triede rozprávať, ale áno, rozpráva a funguje.
Mohli si tento týždeň nosiť hračku, tak nosil pop-it, ale na včera chcel niečo pre 2, vybral si Rubikovu kocku, a na dnes to zmenil späť na pop-it, že Margaretka nevedela poskladať ani tu jednu stranu. Navrhla som mu, že môže zobrať šach, ale s tým, že neviem, či to budú deti vedieť hrať, na čo mi odvetil, že určite áno ![]()
Evaeva Mně by se líbil k bráchům Otakar ![]()
Pinot Noir Hana znamená v japonštině "květ", to je náhodou moc hezké!
Evaeva Samuel se mi moc nelíbí, teda líbí, ale ne na dítě. :-) Je to takové hrozně starozákonní, hned se mi vybaví Samuel z Na východ od ráje...ale moc se mi líbí jména, která začínají stejně jako příjmení, tak co třeba Karel? To by se hodilo i k těm, co už máte! Nebo Sebastián, to je na Samuela trochu podobné.
Pinot Noir Hana znamená v japonštině "květ", to je náhodou moc hezké!
a bylo to napsané na každém pohledu z Japonska, který mi přišel v rámci postcrossingu ![]()
my jsme se byli schopny shodnout jen na tomasovi, tak jsme ho vyplnili, ale věděli jsme, ze čekáme holky, Tomáše bysme nejsois nedali, protože příjmení začíná na S
Evaeva co Tadeáš? Ten by mi tou neobvyklosti přišel asi lepší než Matyáš
My měli první jasnou, u druhy jsme dost vahali mezi Terezou, Marii a Johanou (muž mi bohužel zvetoval Magdalenu) a ty pani bylo včera už 9 měsíců! ![]()

Potrefenáhusa vypadá to, že velká paní má k jídlu jogurt a malá paní prázdnou lžičku ![]()
Pinot Noir paní učitelka je neskutečná! Se zlomenou nohou bych ji čekala doma na nemocenský. S mrňousama ve školce to musí být slušný maso.
Paní kuchařka taky skvělá, berou Viktora evidentně jak vlastní dítě. ![]()
Evaeva ještě se mi k vašim jménům líbí Rafael. V Česku by mu ale asi nikdo nikdy plným jménem neřekl. Ale oslovení "Rafi" mi přijde taky dobrý.
Tabea aneb úděl mladšího sourozence v kostce ....
Tabea nebo Aram
Potkali jsme tuhle ročního Dezidera, tatínek byl teda Slovák, i tak mne to jméno trochu překvapilo, je to na Slovensku běžně davany jméno? Já znám akorat Deža Ursinyho ![]()
No a prohledavam web školky, v sekci aktuálně maj nejen poslední informace o schůzce pro nový rodiče z minulyho roku, ale hned pod tím cenu školky pro rok 2020/2021
informace o krouzcich naleznete na nástěnce ve školce atd.
Ještě se nabízí Egon.
letfenixa to je super, že se Lukáškovi tak daří.
Potrefenáhusa Dezider nie je na Slovensku bežne používané meno, poznám tiež len D. Ursínyho. Myslím, že väčšinou ho používajú Rómovia.
A priznanie, viaceré z tých mien, ktoré ste spomenuli, napr. Vincent, Viktor, Cyril, Eduard, Mikuláš, vnímam ako starosvetské a osobne sa mi nepáčia, nepoznám deti či tínedžerov s týmto menom. Myslím, že na Slovensku sa dnes veľmi nepoužívajú.
Garfie Na Slovensku je meno Samuel veľmi populárne. Určite patrí medzi 10 najpoužívanejších mien, ktoré sa dávajú chlapcom, a v tom rebríčku najpoužívanejších mien sa drží už min. 5 rokov.
Evaeva Tak k Teodorovi a Oliverovi by se mi líbil Viktor :o)
alebo Alexander :) inak Olivera som mala vybraneho pre druheho syna keby nahodou...
Pinot Noir to je parada ze si Viki zvyka! a skolkovy personal je uple super ze sa snazi vyhoviet jeho potrebam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY