Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:36

Evaeva ja vlastne ani nevim, jak se jmenujou tvoji kluci, takze nevim, jake jmeno by se pro tretiho prince hodilo, aby to k nim pasovalo.

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:37

Zuzuli TVL!!! Nene!! Ve školce tak to je teda masakr

Offline Zuzuli
3880 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:39

žluťásek jeste koukam, ze ta cena za jogu je za 10 lekci v tom pololeti. Ty jo, za hodinu jogy neplatim tri stovky ani ja. Tanecky jsou za 1690. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:42

žluťásek ta lego robotika je hrozně drahá, už jsem se taky koukala. Ale vy to nemáte tak daleko do Stanice mladých techniků, ne? Koukni tam, to je pobočka DDM, tam to stojí čtvrtinu.

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:43

Zuzuli Ježiš, tak to je mazec. My máme nějaké kroužky ve školce, prostě takové aktivity nad rámec, kam děti přihlásíš cca půl hodinky a neplatí se nic. 

Ale dneska jsem zrovna taky koukala na platby, já totiž aktivně přihlásila holky na kroužky, ale úplně jsem zapomněla se informovat kolik to stojí, počítala jsem, že to bude tak nějak jako kroužek co už chodí...tak ne no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:44

Zuzuli to je teda drsný! U nás se platí akorát plavání (cca 100 za lekci), angličtina a keramika (obojí cca 60 korun). Hradíš teda celé pololetí, je jedno, kolik dítě odchodí. Ale kromě flétny a zpívání mají kroužky pouze předškolní třídy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:46

Karja ty komerční kroužky jsou někdy fakt masakr. Fakt to chce něco jako sokol, ddm nebo nějaký lokální klub, jinak se člověk nedoplatí. Já teda všechno porovnávám s tím kojeneckým plaváním, co jsme chodili. Tam mají vysoké náklady, bych řekla, tak mi přijde, že ostatní běžné kroužky by měly stát míň.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:48

@KokoskaTeodor a Oliver. Takže žádný Jaromír nebo Honzík se moc nehodí

Offline DruI
5610 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:50

No muž má jako benefit v práci příspěvek na kroužky pro děti, akorát to musí platit zaměstnavatel přes fakturu, tak už to měsíc řeším, nejdřív v ddm špatně vyplnili faktury a teď jsem zjistila, že polovina kroužků zaplacená je a polovina ne, tak zase budem muset zjišťovat co je tam za problém a zaplacené to mělo být do konce srpna a já už si říkám, jestli mi ty peníze stojí za to

Offline DruI
5610 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:51

Evaeva Tak k Teodorovi a Oliverovi by se mi líbil Viktor :o)

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:57

Evaeva jj, vím. Ale v našem ddm mají to lego až pro starší děti, od 9 let. Syn se na to strašně těší, mluví o tom kroužku celé prázdniny, tak mu ho chci dopřát. Ale trochu mi zaskočilo, když mi přišel email. (kuriózní byl i postup zápisu, online závazně se přihlásit, ale nebyla vidět cena ani den, kdy to bude probíhat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:58

DruI no byl taky ve hře

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 21:59
Reakce na DruI:

Evaeva Tak k Teodorovi a Oliverovi by se mi líbil Viktor :o)

​to som presne isla napisat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:00

žluťásek to je dobrý teda. Syn by měl mít nějakou hravou robotiku, ta lego je taky až pro větší. Ale on ještě není školák, takže vybírám vyloženě kroužky od pěti let, aby počítali s tím, že nebude umět číst a psát ani průběhu roku.

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:02

Dnes mi prišiel mail z CVČ ohľadom krúžku Mladý vedec , zatiaľ len info o čase a mieste a ešte chcela pani vedieť, akú veľkosť laboratorneho plášťa ma pre deti objednať.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:06

DruIViktor je tu myslím definitivně zdiskreditovanej

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:07

Mne prijdou hrozne divne placene krouzky ve skolce. Jako kdyz je to neco zvlastniho, tak to chapu, ale ty ruzne zpivanky a tanecky... jsem si naivne myslela, ze to je soucast toho predskolniho vzdelavani. Jedna nase skolka ani zadne krouzky nemela, a neprislo mi, ze by tam byly deti bez programu, cele dopoledne mely nejake aktivity a odpoledne volnou hru, na kterou se syn tesil nejvic. Jen posledni rocnik mival plavani a anglictinu, oboji externe a za rozumne ceny. Ve skole je to horsi, krouzky tam nabizi orevazne jedna agentura a co muzu soudit podle anglictiny, nic moc.  

Je to o vedeni te skoly. Ve skolce byla reditelka takova razna a umela leccos zaridit, vse bylo tip top. Ve skole to jede dost samospadem a mrzi me, ze treba nezasmluvnili nejakou kvalitni anglictinu, kdyz ji v prvnich letech nemaji v ramci vyuky. Verim, ze vetsina rodicu by to uvitala. Skore vyrovnava ucitelka, ktera se pidi po prilezitostech a ted treba budou mit v ramci telocviku cele pololeti predstaveni ruznych sportu s profi trenery, nebo nejake tanecni workshopy. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:07

žluťásek Tak jsem ti chtěla napsat, že ta lego robotika mi přijde docela drahá, a teď koukám, že za "první krůčky k hudbě", kam jsme malého zapsala a kde bude nejspíš hlavně koukat, co dělají osttaní děti, dáme 3600, tak už mi to za legorobotiku přijde jako dobrá cena :-].

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:07

Nase CVČ dava terminy kruzkov az ked sa uzavru prihlasky . A tie sa davaju az teraz v septembri, ked uz ostatne kruzky zacali. Takto synovi minuly rok kolidovala atletika s vytvarnou. Keby som to vedela dopredu, prihlasim ho namiesto vytvarnej na iny kruzok. No potom uz boli vsetky ostatne plne. Nastastie tento rok nam ucitelka, co ich bude mat, dala predbezne casy jej kruzkov, snad budu aj platit.

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 07. zaří 2023 22:08

Evaeva My tu komerční kroužky moc nemáme, všechno dělají nějaké organizace, ZUŠ, SVČ, sportovní kluby. Teď tu jeden komerční přibyl a taky mi to přišlo dost, hned jsem to kvůli tomu zamítla.