Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:48

Kan kdysi v prvni praci vyssi sef mel dceru Ivetu a porad se s tim vytahoval. K jeho prijmeni to znelo fakt pekne, jenze ona se pak vdala prave za toho Kapustu.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:49

Liu má kamaradka, už docela velkou, je to původně myslím gruzínsky jmeno

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:50

Archivářka se te bude ptat! Ale spis bude mit podle soucasnyho trendu Vopajslika za samba, takze v pohode.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:54

Evaeva jee vas Jindrich je mozna dite moji kamaradky, pokud je u mladsiho? a Vavřinec se mi libi moc

Mrakoplas Leopard je top! Toho bych chtela

Potrefenáhusa Bereniku mame taky, rika se ji Bebe:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:55

711990 Jindřich má dva starší sourozence, jeden je právě ten Vávra 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:56

Evaeva tak to neni on:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 08:57

Kokoska mi teda Iveta kapustová přijde úplně normální. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:00

Pinot NoirTo zní skvěle! Fakt na nej celej tejden myslím Jinak já si za tenhle tejden odpocinula jak za cely prázdniny ne ... skoda, ze mě ráno lehce zaškrábalo v krku. Pripomnelo mi to, že to určitě nebude mít dlouhyho trvání

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:02

A ještě se priznam ... synovi bude na podzim 5 a nemá žádný kroužek Loni chodil teda jednou tydne na svoje prani na tvoření do své staré soukromé školky. Jinak ni vždycky přišla skolka (kam chodí rad) jako dostatečný program.

Tak já nevím, mám se ještě po něčem rozhlizet? Ani nevím, kde ty kroužky berete, někde v okolí?  

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:03

Potrefenáhusa Muz je Tomas a s nim bohuzel dalsi asi 4 muzi ve skupine 15 pratel. Takze se rekne Tomas a otoci se polovina muzskeho osazenstva . Ale jmeno je to pekne, prezidentske . A porad se tu nevyskytuje Alan. Kdyby to u nas v rodine nebylo spis divne, tak bych kluka pojmenovala klidne tak. Ale davat jmeno po jednom dedovi, kdyz ma i druheho mi prislo divne. Ale jmeno se mi moc libi a tata na nej ma spis same pozitivni reakce. 
Pinot Noir Egona jsme meli v nasem vyberu divnojmen. Spolu s normalnejsimi jako Benedikt, Albert, Simon a divnejsimi jako Norbert nebo Damián. Ale nevim, jak by se Egonovi rikalo domacky. 
Kokoska Nerikej dvakrat, treba si na stara kolena poridim jeste jednoho a k Theovi pridam Leopolda

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:04

A poslední věc a pak už mlcim. Než se ponořím do žumpy Marketplace ... Nechcete někdo z Prahy modrý koupací kyblik a bezove lehatko Babybjorn? Kyblik za nic, lehatko tak za 1800.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:05

Evaeva já ti přihodím ještě Vavřince, Melichara, Kryštofa, Jonáše a Jáchyma

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:10

MP Meri já trvám na sportu, letos mají kluci gymnathlon, aby mohli chodit spolu, jinak volím DDM, protože stojí třetinu a vedení je minimálně stejně kvalitní, přes zimu toho vyloženě aktivního pohybu mají málo. Všechny ostatní kroužky mají (vlastně jen větší), protože ho to baví, chce tam chodit a máme to vysloveně před barákem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:12

moora na tohle jsem úchylná já potřebuju domáckou dvouslabičnou variantu. Takže Jáchym (Jáša), Filip (Fíla) a podobně se mi nelíbí. Ale jste tu boží, nakonec třeba to dítě nebude beze jména.

Online Tabea
8304 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:12
Reakce na Pinot Noir:

Ještě se nabízí Egon. 

​k Egonovi by pak potřebovali ještě Ervína.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:17

MP Meri my taky nemáme kroužky, kromě těch, co byly přímo ve školce/družině. Loňský pokus o Gymnathlon byl fiasko, vyhozené peníze. A já nezvládám tu logistiku. Takže ani žádné kroužky neplánuju.

Offline eM
1755 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:20

Tabea Egon a Ervin, skoda že nevybirame jména pro dvojčata. :)

Jedni známí dali dvojčatům Hugo a Kvido, úlet... ale líbí se mi to vlastně čím dal tím víc.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:20

Tabea malyho Ervina znám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:21

Pinot Noir já letos zatím odložila i kroužek pro mladšího, který je dvě zastávky autobusem. Pohybujeme se jen mezi školkou a bydlištěm, právě kvůli logistice. Mně to přebíhání nevadí, dělám to ráda, ale musí to ladit se školkou a spánky no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 09:22

eM jednu rodinu s Hugem a kvidem znám, ale nejsou to sourozenci