Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:31

EDITH4B ty prstové barvy zvaž!

Offline EDITH4B
2118 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:36

Pinot Noir už jsou koupený (trošku pomsta bráchovi, že si neřekl co mám pořídit).Ale ne,maminka je kreativní a rozumná, myslím že si malýho Jonáše uhlídá

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:40

EDITH4B ještě je malej, kdyžtak je včas schová

Offline EDITH4B
2118 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:46

žluťásek psali od roku Máš pravdu,taky počítám že je kdyžtak ještě schová.

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:56

EDITH4B myslela jsem to ze je malej a nebude si to pamatovat a vyžadovat, že bych je klidně koupila s kdyztak to maminka ztopí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:03

Pinot Noir rýži si občas kluci taky vytahují ještě teď 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:06

EDITH4B prstové barvy jsou náhodou super. Jako ze zdi je samozřejmě nedostane, ale jinak jdou naprosto bez problémů vyprat, umýt z dětí i stolu a jsou netoxické, takže když se náhodou dostanou do pusy, nevadí. Já jsem k nim klukům později dávala větší štětce, prsty tolik nemalovali.

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:12

Tak příští týden je třídní schůzka, a co nechápu: prvňáci ve tři, druháci ve čtyři, 3.A v 16:30 a všichni ostatní v 17. Každá třída ve své třídě a se svojí paní učitelkou. Proč to nemůžou mít všichni v pět? Pro mě to znamená, že tam musím jít s batoletem, což bude nepříjemné nejen pro mě, ale i pro všechny ostatní, a co rodiče, kteří pracují? Jsem se zase rozčílila...a kdyby to bylo o den dřív, tak tam nemůžu jít ani já, protože i když chodím do práce sporadicky, tak se občas nějaké schůzky účastním. Dovolenou kvůli třídní schůzce si manžel určitě brát nebude

Offline brrr
12067 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:16

Mohučanka Protože takhle může jít paní učitelka dřív domů. U nás, i když jsou konzultační hodiny, tak začínají před druhou a končí v pět. Světe div se, kolem páté je nacpáno, od dvou do půp čtvrté tam není ani noha. Ale záleží na učiteli, to mladší měl akorát takové štěstí na paní učitelky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:17

Mohučanka ve tři?To teda taky nechápu.

Offline brrr
12067 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:19

Lamicka Prosím tě, dcera chodí teď do sekundy, že? Mají už druhý jazyk? Protože syn ho bude mít až od tercie. Mi to vlastně nevadí,ale překvapilo mě to, myslela jsem, že je to pro všechny povinné.

A s tím přeřazením do jiné skupiny, jak jsi tu psala, to by mě tak nas..lo.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:41

Mohučanka no když to mají všichni v pět ( u nás teda v šest a doma jsem šťastlive v osm) a máš ve škole dvě děti, tak to je dost komplikované. Teď jsme teda šli oba, protože na tu devatackou jsem chtěla jít na celou dobu, ale běžné běhám z třídy do třídy jak debil. 

U nás mohli rodiče na schůzku i s bezprizornima dětma. 

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:45
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusačást dětí bude mít maminky doma se sourozenci. Ale u nás chodili rodiče s dětmi do třídy v podstatě jen ten první den a jen na chvíli, přestože v tom prvním týdnu tam můžou být do svačiny. Spíš je vyzvedávali v těch deset. To zvládneš, ne? Počkáte s malou venku, jestli budeš ráno vodit ty.

vyzvedavani není problém, bojim se spis ty instalace. U nás asi rodiče ani dovnitř nechodi, ale počítám prave s tím, ze ji vyzvednu už v těch 10. Ona je strašná konzerva, nerada nový věci, nový lidi, mnozstvi lidi, stydí se, ale zároveň vzdycky všechno v pravej čas zvládne úplně s přehledem....možný je cokoliv 

Teď rano s ni chodit budu já, ale až to bude rutina, rada bych, aby chodila s muzem, má to pěšky cestou do práce 

Offline EDITH4B
2118 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 13:53

žluťásek pochopila jsem a myslím si totéž

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 14:06

Potrefenáhusa první den by asi bylo fajn mít hlídání, ale uvidíš, lezoucí mimino ve školce není problém. Já jsem taky první den vyrazila s malým, ale hned další den, že půjde s tátou a od té doby tak chodí. Já jsem ráda, protože starší by zas vyžadoval muže, takže bysme asi chodili ve čtyřech

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 14:27

Evaeva lezouci miminko ne, ale lezouci řvoucí jo a já vim, co to naše dovede

plus teda furt mám ve vyprávění, proč musí do školky, trochu logickou díru  (prezentuju to tak, ze když jsou dětem už 3, začnou chodit do školky, mimina jsou na to moc malý)

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 14:56

continuity Mohučanka nase skola dela klasicke tridni schuzky (od 17 pro vsechny)+ individualni, kdy si muzete rezervovat slot u ucitelky snad az nekdy do 20 h. Uprimne, ja bych na ty hromadne schuzky nejradeji nechodila. Hodinu se tam resi format obalu na sesity, terminy švp a nejake novinky v telocviku atd. Cas jsem si na to udelala, ale kdybych poprosila nejakou mamu od spoluzaka o zprostredkovani informaci, vubec nic by se nestalo. Ale syn je v druhe tride, prvni trida nebo devitka jsou jina liga.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 15:05

Potrefenáhusa chápu, ale může to tam mamince a miminu ukázat. Pak už tam samozřejmě mimina nesmí.

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 15:31

brrr druhy jazyk maji od primy, ale myslim, ze to neni standardne. Kamaradky dcera ma na jinem gymnaziu druhy jazyk taky az od tercie, i zakladky myslim maji druhy jazyk az pozdeji nez v sestce. 

No a to ted z dcery po prvni hodine v te druhe skupine vypadlo, ze jsou na zacatku ucebnice, kterou ma ona celou hotovou. Takze neni o cem, budeme to muset resit. A novinka, nova pani ucitelka na skole se jmenuje stejne jako nove dite v lepsi skupine.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 15:54

Lamicka teda, to je fakt historka, touhle poslední informaci se tomu ještě nasadila koruna. Já bych si hned objednavala schůzku u ředitele/lky, to snad ani není možný toto. Opravdu výborné, aby dcera opakovala celou učebnici. Taková kravina. Co je proboha za neresitelnou situaci mít ve skupině o 1! člověka navíc?