MP Meri Evaeva počítadlo maj, teď jsou na třetině kapacity. Já myslím že teď ve všední den to už bude celkem v poho všude, i když je vedro.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Gatita to je fakt neskutečný, ta rychlost všech těch chorob
jak já to nesnáším!
Evaeva u nás stačily tři dny školky a obě 39![]()
Koukám, že fakt nejsme jediní
Tak hlavně ať to jsou jen rýmy ![]()
Já ve čtvrtek dopoledne vyzvedavala syna ve škole-ctvrtak-prujem, zvýšená teplota, bolest v krku. Poctivě jsme byli celý víkend doma a dnes supajdil do školy. Ale nechápu.
tak se brzy uzdravte!
Já ve čtvrtek dopoledne vyzvedavala syna ve škole-ctvrtak-prujem, zvýšená teplota, bolest v krku. Poctivě jsme byli celý víkend doma a dnes supajdil do školy. Ale nechápu.
tak se brzy uzdravte!
Tak tak, večer ještě zvládla trénink hasiče a před spaním už bolelo v krku(ve škole zase řádí spálová angína
)v pátek doma a o víkendu ležela. Dnes už šla ale je to masakr. Tři dny ve škole ![]()
Mno, u nás ve škole prý měly prvostupnove deti loni svrab, tak možná ještě budem radi za ty rymicky?![]()
Potrefenáhusa ve vedlejší třídě maj vši. Tak snad radši tu rýmu taky, děkujeme pěkně ![]()
Dneska bylo ve skolce deset deti z osmnacti, takze rymicky uz asi fakt zacaly :-(.
Lamicka My to taky tak děláme, objednáme navíc nějaký vegemaki, nějaká tepelně upravená ryba by taky šla. Část úspěchu tkví určitě i v tom, jak to sushi vypadá, že jsou to takový hezký kolečka.
Rýmu má malej taky, ten zbytek, co tu nabízí Potrefenáhusa a žluťásek, teda s díky odmítáme!
Rýmu má malej taky, ten zbytek, co tu nabízí Potrefenáhusa a žluťásek, teda s díky odmítáme!
žluťásek na infoschuzce rikala pani učitelka, ze mají na nástěnce nějaký účinný postup, jak se vší zbavit, bojim se podivat
Potrefenáhusa ostříhat strojkem na 4mm?![]()
Potrefenáhusacož o to, odvsivit to zvládnu, jen nevím jak zajistit, aby to zas nepritahly.
Vždy jsem myslela, že to neumim odvsivit, proto to furt mají. ale během covidu stačilo to, co jsem delala vždy. A byl klid.
Nojo, sorry
dík za upozornění na počitadlo, v mezicase sem zjistila, ze mají do 18h, takže to nemá smysl.
Potrefenáhusa když nastoupila do školky starší,tak byla na dveřích cedule "pozor infekční onemocnění - roupi"
. Nemusím dodávat, že hned po příchodu domů začalo intenzivní googlení a hledání příznaků. Naštěstí nas to minulo, ale vši jsou můj velký strašák.
monis tak roupy měla moje dcera už 2x a nepřeju to nikomu, ani nepříteli ![]()
monis tak roupy měla moje dcera už 2x a nepřeju to nikomu, ani nepříteli
dcera už 4x
naposledy před půl rokem. A to jí bude už 10![]()
rysamona neee, já jsem si říkala, že po odchodu ze školky by to mohlo pominout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY