žluťásek nesměj se! U neteře ve třídě padla poznámka za neořezané tužky. Rodiče teda tužky ořezali a zase poznámka. Zjišťovali, co se děje a tužky prý málo píchaly ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Josmy máme schůzky v prvním týdnu, ale pak během podzimu je ještě takové neformální posezení rodiče, děti a učitelky. Někdy se něco vyrábí nebo je to na zahradě,... aby se rodiče trochu seznámili. Kamarádky jsem si tam neudělala, ale aspoň jsem viděla rodiče, se kterými bych jinak neměla šanci se v šatně potkat. Tam bych se případně na tu skupinu zeptala, ale záleží, jak moc funguje, jestli to stojí za to.
Jak jsem tu minuly tyden psala, ze jsem chtela zaplatit skolku a stravne, ale na jednom papire byla jen castka, a druhem pak variabilni symbol, v mailu zase dalsi dil skladacky... No tak se mi ta platba vratila
v reseni rebusu jsem prozatim selhala ![]()
My zatím nemáme vs, takže dítě chodí zadarmo.
žluťásek Lukasko ma každý deň DÚ - zastruhat pastelky. Zatiaľ to bolo v jeho réžii, dnes prvýkrát ma privolal na pomoc, že už ho to moc nebaví. Naviac struha úplne všetky každý deň do superšpicata, tak som mu povedala, že veď to tak nemusí. Zvažujem elektricke struhatko ![]()
Desiatu si robí zatiaľ každý deň sám.
Muslik takhle hladce to jit klidne muze! my to tak meli s mladsim synem. Prvni den v tech dvou letech byl takovy zarazeny, ale od druheho dne se tam hrnul s nadsenim. Totez v navazujici soukrome skolce. Tam se me ptali snad uz prvni den, jestli tam bude spat. Ted jsme presli konecne do statni skolky a popis adaptacniho procesu na 2 A4. Adaptoval se rychle, ale stejne rychle vychladnul - dnes (tj. po tydnu) se nechal slyset, ze uz tam nepujde
. Kazdopadne vam drzim palce!
žluťásek ja ted taky byla na schuzkach a zjistila jsem, ze taky nic nechapu. Ale aspon jsem dost chytra na to, abych se neptala
.
Ale jako vazne: Asi deset minut se tam mluvilo o omluvenkach, papirovych a elektronickych, ja jakoby celou dobu kejvala, ze kapiruju, ale pak se me jina mama zeptala, jestli teda se musi psat ten papirek jako vloni, nebo staci jen pres appku, a ja zjistila, ze vlastne nemam sajna![]()
Karja nechala bych to uzrat, za ty 3 mesice budes moudrejsi?
Karja pokud máš zkusebku, tak bych to teď hned neřešila, pokud sama nevíš. Necelé dva týdny jsou strašně krátká doba, navíc mají změnu i děti, zo je vždy náročné.
Minulý týden jsem uklidňovala kolegyni, že opravdu nemusí být po týdnu v nové roli nějak extra užitečná. Já jsem teď taky zdrchana a to mám sice náročnou práci na rozhodování, ale jinak pracují nejméně, co jsem kdy pracovala. A nemám doma malé děti.
Pokud tě k rozhodnutí nic netlačí, počkala bych alespoň ty tři měsíce, ono si to treba ještě sedne a bude to nakonec dobrý.
Ja bych mela dotaz , pokud je tu nekdo kdo uci matematiku na nizsim gymnaziu nebo na druhem stupni ZS.
je normalni, ze v geometrii nerysuji tuzkou ( sekunda, takze sedmaci), ale jen v pocitaci ( ipodu)?
To se probiralo vcera u nasich, tata se chytal za hlavu, bracha se smal ze pokrok nezastavis.
A nam se porouchal nas druhák. Loni nas oslnoval svou samostatnosti a takovym zdravym a celkem zodpovednym pristupem ke skole, ale ted jeden zasek za druhym, na kazdych 5 minut domaciho ukolu hodinove vyjednavani, zkrat a blok korunovany brekem, ze to neumi (pritom jeste v patek cist umel...). Ze se to podda, ze jo?!
Gatita continuity Jinak už pracuji na zkrácený uvazek skoro 4 měsíce,takže jsem už leccos tak nějak poznala, ale nechám to ještě uzrát jak to bude vypadat na ten plný.
Karja a ty pracujes hodne z domu, ze? To mi prijde narocnejsi, clovek se pomaleji zajizdi. Aspon si to tak predstavuji.
Gatita má za sebou první týden po dvou měsících volna, to se srovná.
Karja tak tomu dej ještě čas, za pár týdnů nebo měsíců můžeš mít jasno.
žluťásek ha, co je škola, ještě jsem prvňáčkovi tužky ani pastelky nekontrolovala, matka roku ![]()
JankaM náš už by neměl čím psát a malovat. Strouhám každý den, černá - nejoblíbenější barva, už je zase, jako v každé naší sadě, očividně nejkratší.
Gatita Jj přesně tak, no dám tomu ještě čas!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY