Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:17

maly si v skole zvykol zda sa velmi rychlo. dokonca rano ani nechce by som s nim vosla do budovy. tam je totiz bocny vchod pre pripravkarov a mala chodba kam este rodic moze. takze zajtra mu otvorim branku na dvore a budem pozerat z auta ci vosiel dnu

co sa v skole deje absolutne netusim lebo partizan nic nepovie. vcera z neho nahodou vyliezlo ze mal pochvalu a potom aj cierny bod lebo odvraval ze nieco nechcel robit s jeho vzdorovitostou boli odjakziva problemy

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:28

Dcera si asi taky zvykla zatím dobře, dneska ráno jsem s ní šla já, rodiče už do školy nesmějí, takže u dveří postával houf nakukujících rodičů prvňáků, kteří doufali, že po průchodu šatnou uvidí dítě stoupat po schodech. Dceři to tedy trvalo tak dlouho, že jsem si myslela, že jsem jí přehlédla mezi těmi velkými, ale nakonec se v 7:59 objevila vedle nové kamarádky a ani se neohlédla

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:33

Garfie continuity Archivářka letfenixa dekuji, predala jsem

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:40

Proč deme domu? Já domu ne!
(Balim pyzamko a zejtra do půl 5! ) (vtip)

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:43

Potrefenáhusa No hele, dvojcata mi uz druhej den opakovala, ze tam hodlaji spat at nezapomenu pyzamo. Kdyz usem je v to pondeli vyzvedla hned o pul treti po spani a svacine, nemohla jsem je dostat domu a mam od nich nakazano je vyzvedavat pozdeji. Treba bude housatko podobnej pripad :-).

Offline JankaM
3140 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:46

Potrefenáhusa Vari super, provozní dobu je nutné využívat v plném rozsahu

Offline Karja
44960 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:49

Vari A chodí u vás po spaní ještě ven? U nás právě ne, jinak bych je tam do 4 klidně nechala. Takhle už jsou zas jen ve třídě.

Potrefenáhusa To je super, holky taky dnes sbalily pyžamo a prostěradlo uplně v klidu, ono té malé spánek prospěje, včera po školce už byla z unavy fakt taková protivná. tak jsem zvědavá, jak to ponesou dál. A husičku bych tam asi zítra nechala celé dopoledne, aby si pak nemyslela, že po sváče se může jít i kdykoliv jindy;-)

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:52

Karja asi to taky zkusím. Ale zas abych to zbytecne neprepalila. Já nemám v plánu ji tam nechávat spát, to asi bude až doma. 

Offline Karja
44960 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 09:57

Potrefenáhusa Já si myslím, že pokud půjdete na dopoledne, tak to nepřepálíš, ono se tam pořád něco děje, pokud tam dnes neplakala, uteče jí to jak nic.

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:19

Potrefenáhusa gratuluju k dnesnimu skolkovemu nastupu! Klidne pro ni muzes prijit pozdeji, kdyz se ji tam dneska tak libilo, verim, ze ji to tam bude bavit. 

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:21

Karja Jj, kdyz je hezky, tak si je vyzvedavam na zahrade, maji tam moc hezky hriste. Ona cela ta skolka je moc hezka, nova, postavili ji pred asi ctyrma rokama. 

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:24

Vari ja jednou vyzvedavala chlapecka nejak odpoledne po svacine, byli uz na zahrade. A strasne se zlobil, ze jdu brzo, ze "nema dodelanou praci". Myslim placali s klukama nejake kolace z prachu a listi, no strasne zodpovedna a dulezita cinnost! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:43

Kokoska Jo, u nás mají taky krásnou zahradu se spoustou herních prvku. Popravdě ho tam v tomhle počasí nechávám co nejdyl, když přijdu, tak vidím jak je spokojený a predstava, ze mu místo toho nabidnu odpolední program s miminem na sídlišti nebo něco podobnyho ... to bych mu nemohla udělat

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:43

Pinot Noir nevim, jaký kupujete pastelky, já kupuju ty tlustý stabilo woody kusovy na pastelka.eu, vyjde to i levnejc než v krabičkách (zvlášť v kamenných papirnictvich), tak byste si mohli koupit kusovy cerny do zásoby 

Offline Pinot Noir
30071 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:06

Potrefenáhusa doteď jsme kupovali všelijaké, ale do školy má právě tyto a vím, že se dají jednotlivě. Díky za tip na e-shop.

Offline Karja
44960 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:07

Vari Jo, kdyby to tak bylo u nás, vyzvednu je taky těsně před zavřením. Jenže u nás využití toho hřiště odpoledne zkoušeli vloni a moc to organizačně nejde, jak rodiče chodí průběžně už od svačiny, není kdo by jim odemykal vchod a tak.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:19

Potrefenáhusa já bych si hlavně zjistila, kolik dětí tam bude spát. U nás první týden spal jeden, takže ho vodili do jiné třídy. To by přecejen mohlo být moc. A s tím přepáleným startem bych taky měla obavu. Ale jinak super! Neteř si taky vyžádala spaní hned druhý den a žádnou krizi za celou docházku neměla, akorát nechtěla spát pokaždé (nemusela)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:24

Karja u nás teď chodí odpoledne na zahradu, dopoledne jdou do parku, takže včera byl syn spokojený, že jde až později (ale měl kroužek, jinak by nechtěl. Kamarádi šli po o, takže si stejně hrál sám, takže, když jde po obědě, je stejně spokojený MP Meri 

Offline Karja
44960 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:35

Evaeva MP Meri Jo, no fakt vám to zavidim, oni teda pak přes zimu a pozdní podzim na hřiště/zahradu nechodí, ale takhle přes to pěkný počasí by to bylo fajn, že by si tam vyhrály, ve třídě se mi je moc nechávat nechce dlouho, když je hezky.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:59

Já mám prvňáčka s nudlí doma, tak jsem byla ve škole pro úkoly. Tyjo, nechápu, jak to tam může učitelka vydržet 

Děti dostaly samostatnou práci, nakreslit do cvičebnice sami sebe a na predtistene obliceje dokreslit detaily jako své spolužáky. 

Jedno dítě nevědělo, kterej je to sešit. Tri děti nechapaly, co maj dělat. Jedno dítě kreslilo místo sebe paní ucitelku. Pět dětí chodilo postupně ukazovat obrázek paní učitelce. Jeden chlapeček po každém dokreslenem detailu. Jedné holčičce se zlomila pastelka, jiná neměla červenou. Měla ji kamarádka vedle. Soustavně se někdo ptal, že už to má, jestli si může jít hrat (neměl to ani zdaleka)

Já si fakt myslim, že 5 hodin je na ty prvňáky až moc. A zejména na ucitelku