žluťásek a tak isto to vyzerá cca do 5.ročníka. potom nastúpia otravene tváre ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja to mi přijde zvláštní, že nejdou ven. Přijde mi to jednodušší a pohodlnější i pro ty učitelky. U nás je teda odpoledne postupně spojují, což znamená stěhovat s dítětem jeho věci na ven. Takhle si ho vyzvedneš venku, pokud potřebuješ, zajdeš do šatny, i pro mě je to mnohem rychlejší. A to nemluvím o tom hluku a bordelu, co děti umí udělat ve třídě ![]()
žluťásek já bych odkráčela do polí za 45 minut
Ona tam navíc je i o přestávce, ne? To bude další milion dotazů a problémů. A co si vůbec neumím představit, mít doma ještě stejně staré děti.
Evaeva Jo, no já myslím, že třeba tam ty děti rodiče nechávali dýl. Ale asi byl spíš fakt problém v tom, že ty děti si musely všechno zase vzít ven, protože zpátky do zamčené školky se šlo blbě dostat a asi v tom byly docela zmatky. Plus fakt hodně dětí jde domů hned po té svačině, tak si říkali, že těch 10 z celý školky, co tam zbývá, že už je to jedno:-D
žluťásek Já se řídím postojem paní učitelky z první třídy u dcery, že rýma není nemoc, pokud dítěti není jinak špatně, nemá teplotu atd., do školy může, vysmrkat se umí ![]()
Karja u nás jsou otevřené šatny, ale třídy zamčené. Pro syna je varianta hned po svačině asi nejhorší, musí tam spát a ještě žádné hraní z toho ![]()
EvaevaBohužel, tady to takhle nejde, je tam společná chodba z ní se chodí i do jiných místností, kuchyne, kanceláří. Myslím, že to pro ně bylo fakt obtížné no
Karja jasně, tohle je u nás buď zamčené nebo přístupné až z dalších prostor.
Kdyz jsou deti odpoledne venku, tak je skolka cela zamcena, ale ucitelky jim vzdycky vsechno sbali do batuzku, clovek si vyzvedne dite s batohem a jde domu :-).
Vari Tomu říkám servis;-)
JankaM s mini rymou tam byl včera, dneska už má desnou, včetně teploty večer, to tam už myslím nemá co dělat.
U nás stejně, vchod na zahradu je zvlášť, nejde se vůbec přes budovu, všechny zbytné svršky a batůžky mají s sebou venku. A zahradu mají krásnou velkou stinnou, s pítkem i mlžítkem. Ve čtvrtek má být zahradní slavnost, už se těším, v tom prostředí člověk úplně pookřeje.
A taky musím říct, že Rostík má novou paní učitelku a zdá se mi, že atmosféra ve třídě je teď úplně zenová. Učitelka je naše sousedka ze vchodu, v mém věku, tak uvidím, co se třeba ještě nedozvím.
Vari my jsme to měli taky tak, ze zahrady s batůžkem rovnou domů. To bylo nejlepší, žádný pulhodinovy prevlikani teplaku ![]()
Dopoledne jsem se Šárkou nakupovala v dm. Doslova s ní. Musela jsem jí dát košík do kočárku do klína a ona pak sama! zboží vyložila na pokladní pás. To mě celkem překvapila.
dzizisketa no jo ženská v dm![]()
Vari A co jim beres domu? Ja jsem uplny novacek, ale mame detem nechavat veci ve skrince, takze kazdy den jenom doplnuju. Zotra vezmu Holinky, bundu atd. Takze syna vyzvedavam jen jak je...
žluťásek Vari to je taky dobré! Já do šatny ani pokaždé nejdu a když jo, takhle nechám venku/u bot, takže odpadá zouvání, věci na ven mají na sobě, prostě win win. Teď je to teda paráda v každém případě, pokud jdou v poledne, jdeme nejdřív domů kvůli horku, takže chodí v rovnou v teplákách do třídy. Za deset minut mám vyzvedlé obě děti, pokud mně neodchytne jedna z učitelek (zrovna mají oba ukecané
). Na zimu a všechny bundy, venkovní kalhoty, čepice a rukavice se fakt netěším.
Až zjistí, že v tom nákupu byla taky pojistka na šuplík u nočního stolku, ve kterém se ráda hrabe, bude jistě pěkně naštvaná ![]()
Jos Plysaka a mikinu, ve ktery rano prisli, obcas mi tam ucitelky hodi teplaky, co meli dopo venku. A v patek pyzamo.
Jos je dobré občas zkouknout, jestli na sobě nemají tepláky do třídy pozůstatky oběda
pak věci z kroužku (to se tě asi ještě netýká), případně mikinu, kterou měli ráno, ale ty mívají většinou i venku třeba na jedné hromadě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY