Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 17:49

dzizisketa (tobě asi do smíchu nebylo)

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 18:34

Evaeva to Umí prase létat je super. Ale trochu bych se bála, že tady dvouletý rozdíl teď bude blbej, že mladší bude ve značný nevýhodě. Je to hra na postřeh a zároveň znalosti o zvířatech. Označujes žetony co o nich víš (má 4 nohy, má srst, umí létat...) a kdo označí daný obrázek jako první, získává za něj bod, ostatní už ho nemůžou využít. Za špatný odpovědi naopak body ztrácíš, ale když to tam malej našlehá hlava nehlava, bude brečet

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 18:39

žluťásek když řešíte ty hry, připomněla jsi mi, ze jsem te jako zdejší nej odbornici chtela poprosit, jestli netusis, zda by se dala někde nějak sehnat náhradní kostička do Moje zlato. Naše nejoblíbenější hra na cesty a jedna je fuc, bohuzel nemuzu spoléhat, ze za par týdnu/měsíců vypluje, protože zůstala na druhem konci světa. Vím, ze ta hra stojí par korun, ale kupovat celou novou mi přijde takové neudržitelné

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 18:42

Malenge zkus určitě vydavatele, jsou velmi vstřícní a naprostá většina pošle chybějící a ztracené komponenty zdarma 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 18:46

žluťásek dekuju moc, zkusim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 19:05

žluťásek tak to by asi nebavilo nikoho tady, oni nemají moc rádi zkoušení tady těch encyklopedických znalostí.

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:09

Bílí se ještě v ČR během prázdnin učebny?

U nás ve škole jsou ve zdech díry snad desetiletý, po prázdninách žádná změna... Včera byl první školní den, zeď pod tabulí špinavá...

Offline dzizisketa
9033 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:12

Evaeva 

Já jsem se celkem pobavila, ještě jakým rozumbradovským tónem to pronesl. A venku pak říká mně: Ty už jsi trochu stará, ale ještě neumřeš.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:13

Tabea a ty krámy na zemi pod tabuli

Německé písmo vypadá jak český Comenia script. Píše se u vás i vázaným? 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:15

dzizisketa todle mi říká K. každou chvíli, úplně nezúčastněně. Až já budu dospělý, tak vy už budete starý. A až budu starý, vy už umřete. Babička umře asi první, ta je nejstarší... 

Offline Zuzuli
3884 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:16

Prvni tridni schuzky ve skolce ttohle me jako ceka kazde pololeti dalsich patnact let? Vcetne tech otravnych rodicu ptajicich se na uplne kraviny, kterymi zdrzuji vsechny od odchodu? A popate se dozadujici noveho hlasovani uz odhlasovane veci? Pres dve hodiny jsme tam byli

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:18

Evaeva já ty znalostní hry taky moc nerada, ale tahle mě baví. Mnoho těch věcí jde odvodit, je vidět na obrázku.

Stavte se někdy na deskovky v knihovně, máme tam spoustu bezva her, i nějaké nové. Zkusíte, co by kluky bavilo a napíšete Ježíškovi :) 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:22

Zuzuli už jsem tu psala, jak se maminka ptala na pastelky, jak moc mají být ořezané. Ale myslím jsem nezmínila hadřík na vytvarku. Dotazy jako jak velkej, jakej, jestli to může bejt stará utěrka, když ustřižené tričko, tak jestli malé nebo velké dospělácké? Paní učitelka vypadala, že se strašně snaží udržet, aby se nezačala smát. No prostě ustrihnete kus trička, to je jedno, na utření štětce... Hadr... Až se moc zničí, vyhodíme ho a děti donesou další

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:24

Zuzuli u nás to teda na tak dlouhou není, nejdůležitější je podepsat asi milion papírů. A jsou jen jednou ročně

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:25

Malenge kdyby neměli, dají se koupit i prázdné kostky a domalujes si. Kdyby nevadila dřevěná, máme různé velikosti doma, klidně věnuju na nějakém srazu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:29

žluťásek teď hrajeme Carcassonne dětské a piratatak (a první ovocný sad). Mladšího to baví, ale má malou výdrž, 15 minut je skoro maximum. Uvažuju o dětském catanu (myslím, že se dělá) a líbili se mi ty Mlsné myšky, ale ty jsou už dlouho vyprodané. Klub bohužel nezvládáme, navíc oni nejsou takový hráči, musí být nálada, to by nedopadlo.

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:53

Zuzuli pch,  naše podsedaky sa riešia cez EduPage dodnes!

Ja som taká nudná triedna,  nemám tým rodičom čo povedať. O známkach a poznamkach vedia z edupage,  akékoľvek čokoľvek naliehavé riešim telefónom. Mne by vyhovovalo tie rodička zrušiť. 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:55

Tabea u nás se maluje, nevím, zda každý rok, ale před pár lety si moje matka chtěla nechat vymalovat a malíř jí řekl, že o prázdninách nemůže, že maluje ve škole.

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 20:58
Reakce na letfenixa:

Zuzuli pch,  naše podsedaky sa riešia cez EduPage dodnes!

neuvěřitelné!

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 21:00

žluťásek hledat prázdné kostky by mě nenapadlo, asi nemám dostatečnou představivost! A moc díky i za nabídku, třeba se někdy nějaký ten sraz ještě povede, akorát s full time job je to už dost problém, ale zopakovat odpolední kinského skluzavky bychom někdy mohli.