Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 12:18

Pinot Noir

Už jsem si to našla, myslím, že nás by to uspokojilo na celý den. Dopoledne zvládneme prales a odpoledne hřiště.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 12:21

Tak už je to tady, příbuzní chtějí tipy na dárky. Kluci 4 a 6, narozeniny, svátky, vánoce.

Mladšímu jsem uvažovala o Brio builder, nemáte někdo zkušenost?

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 12:33

Pinot Noir Kyvadlovka uz vubec nejezdi? Ta jezdila sice jen jednou za hoinu, ale i tak to bylo fajn. 

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 13:26

Evaeva my měli/ máme tu krabici 34587, děti to baví, ale moc nic kloudnýho z toho postavit nedovedli. I to teď zas vytáhli u našich na dovolený. Víc dílků by asi bylo lepší, dost se u toho handrkovali o materiál. 

Offline Pinot Noir
30071 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 13:46

Jos o víkendu nejezdila myslím nikdy.

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 13:54

Pinot Noir když už se tu řeší prales, je to tam v pohodě se zaparkovanim? u hlavního vchodu se mi jeví nějaký prostor, ale vyslovne zmíněno jsem to nenašla. Vím, ze neridis, ale kdybys náhodou vedela. Dekuji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 13:56

Jos koukala jsem se a jednou za hodinu se tam dostaneš z masaryčky tím vlakem, co zmínila pinot - směr Mělník 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:01

Tabea aha, díky za recenzi. Náš mladší je hrozně punkový stavitel, ale tyhle různé technické věci má rád. A drží to dobře? Máme totiž něco podobného, jen pár kousků za zlomek ceny tohoto, a to je spíš k vzteku. Když něco postaví, tak se to pořád rozpadá, rozhodně nemůže udělat auto třeba a pak si s ním jezdit.

Přijímám samozřejmě i tipy na jiné dárky, plus jsem úplně zapomněla na mimino, takže i tip na nějakou hračku pro kojence, kterou ještě nemáme by se hodil (chrastítka i kontrastní knížky samozřejmě máme).

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:24

Evaeva kdybys chtěla nějaký hry, můžu doporučit to Dragomino, to zvládnou oba spolu krásně 

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:29
Reakce na žluťásek:

Evaeva kdybys chtěla nějaký hry, můžu doporučit to Dragomino, to zvládnou oba spolu krásně 

​a já se přidávám s létajícím prasetem (Umí prase létat?)

Evaeva 

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:33

Evaeva Jo, přijde mi, že to drželo dobře. Všechny ty díly i nářadí jsou festovní. 

Offline Pinot Noir
30071 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:33

Malenge ano, hned za bránou je parkoviště. Viděla jsem ho plné jen minulý týden, když jsme tam měli školní piknik a přijelo tam dvacatero rodičů. Jinak je tam pořád volno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:35

žluťásek Tabea všechno si píšu! Díky 

Offline Pinot Noir
30071 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:39

žluťásek Ríša miloval ve školce stavebnici Morphun, tak mrkni i na ni. 

Offline Muslik
582 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:46
Reakce na Pinot Noir:

Muslik nebo nemusíte do Pralesa za tunel, ale zůstat v tom parku před nádražím, kromě lanového jsou tam další dvě hřiště, rybníčky, u restaurace Srub veřejné toalety. Za silnicí potom další rybník a hřiště a bistro s výborným sushi, zmrzlinou, kávou... odtud jedou i autobusy k metru Letňany nebo Černý Most.

​Moc děkuju, v pátek se tam vypravime !!

Offline Muslik
582 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:48
Reakce na MP Meri:

Muslik Neboj, ke mne byli vždycky upřímný. Pokud to nebude zvládat, řeknou ti to na rovinu. A závidím vám podzimni karneval, to měli vždycky moc hezky

​Ježíš karneval a podobné aktivity, mnou čeká mě asi solidní vystoupení z komfortní zóny, já sem starej asocial a všechny tyto společenské akce mě upřímně děsí 

Offline Pinot Noir
30071 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 14:52

Muslik tak ať se vám tu líbí! Přišla bych vás pozdravit, ale odjíždíme na Moravu a budu mít fofry.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 15:04

MuslikNeboj se nic, VŠECHNO tohle tam mají bez účasti rodičů

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 15:50

Pinot Noir skvělé, díky moc!

Offline dzizisketa
9033 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 17:41

Rosťa dnes v autobuse viděl reklamu na fitko se svalovcem na fotce a nahlas zřetelně prohlásil:

Tatínek má taky svaly! Když mě praští, tak to bolí."