Už jsem si to našla, myslím, že nás by to uspokojilo na celý den. Dopoledne zvládneme prales a odpoledne hřiště.
Vše o těhotenství a dětech
Tak už je to tady, příbuzní chtějí tipy na dárky. Kluci 4 a 6, narozeniny, svátky, vánoce.
Mladšímu jsem uvažovala o Brio builder, nemáte někdo zkušenost?
Pinot Noir Kyvadlovka uz vubec nejezdi? Ta jezdila sice jen jednou za hoinu, ale i tak to bylo fajn.
Evaeva my měli/ máme tu krabici 34587, děti to baví, ale moc nic kloudnýho z toho postavit nedovedli. I to teď zas vytáhli u našich na dovolený. Víc dílků by asi bylo lepší, dost se u toho handrkovali o materiál.
Jos o víkendu nejezdila myslím nikdy.
Pinot Noir když už se tu řeší prales, je to tam v pohodě se zaparkovanim? u hlavního vchodu se mi jeví nějaký prostor, ale vyslovne zmíněno jsem to nenašla. Vím, ze neridis, ale kdybys náhodou vedela. Dekuji.
Jos koukala jsem se a jednou za hodinu se tam dostaneš z masaryčky tím vlakem, co zmínila pinot - směr Mělník
Tabea aha, díky za recenzi. Náš mladší je hrozně punkový stavitel, ale tyhle různé technické věci má rád. A drží to dobře? Máme totiž něco podobného, jen pár kousků za zlomek ceny tohoto, a to je spíš k vzteku. Když něco postaví, tak se to pořád rozpadá, rozhodně nemůže udělat auto třeba a pak si s ním jezdit.
Přijímám samozřejmě i tipy na jiné dárky, plus jsem úplně zapomněla na mimino, takže i tip na nějakou hračku pro kojence, kterou ještě nemáme
by se hodil (chrastítka i kontrastní knížky samozřejmě máme).
Evaeva kdybys chtěla nějaký hry, můžu doporučit to Dragomino, to zvládnou oba spolu krásně
Evaeva Jo, přijde mi, že to drželo dobře. Všechny ty díly i nářadí jsou festovní.
Malenge ano, hned za bránou je parkoviště. Viděla jsem ho plné jen minulý týden, když jsme tam měli školní piknik a přijelo tam dvacatero rodičů. Jinak je tam pořád volno.
žluťásek Ríša miloval ve školce stavebnici Morphun, tak mrkni i na ni.
Muslik nebo nemusíte do Pralesa za tunel, ale zůstat v tom parku před nádražím, kromě lanového jsou tam další dvě hřiště, rybníčky, u restaurace Srub veřejné toalety. Za silnicí potom další rybník a hřiště a bistro s výborným sushi, zmrzlinou, kávou... odtud jedou i autobusy k metru Letňany nebo Černý Most.
Moc děkuju, v pátek se tam vypravime !!
Muslik Neboj, ke mne byli vždycky upřímný. Pokud to nebude zvládat, řeknou ti to na rovinu. A závidím vám podzimni karneval, to měli vždycky moc hezky
Ježíš karneval a podobné aktivity, mnou čeká mě asi solidní vystoupení z komfortní zóny, já sem starej asocial a všechny tyto společenské akce mě upřímně děsí
Muslik tak ať se vám tu líbí! Přišla bych vás pozdravit, ale odjíždíme na Moravu a budu mít fofry.
MuslikNeboj se nic, VŠECHNO tohle tam mají bez účasti rodičů ![]()
Pinot Noir skvělé, díky moc!
Rosťa dnes v autobuse viděl reklamu na fitko se svalovcem na fotce a nahlas zřetelně prohlásil:
Tatínek má taky svaly! Když mě praští, tak to bolí."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY