Evaeva ten dětský catan je myslím pro malého ještě moc těžký, K ho hraje, ale je to i na něj docela dlouhé.
Super je ale Doba kamenná Junior, tu by taky zvládli asi oba. Mladší možná malinko s dopomocí, ale je to jednoduché a docela rychle odehrané.
Evaeva ten dětský catan je myslím pro malého ještě moc těžký, K ho hraje, ale je to i na něj docela dlouhé.
Super je ale Doba kamenná Junior, tu by taky zvládli asi oba. Mladší možná malinko s dopomocí, ale je to jednoduché a docela rychle odehrané.
žluťásek pro něj je těžké i to Carcassonne, ale stejně ho chce občas hrát
Myslím, že zatím se mu nejvíc líbí ta pozornost, kterou tomu věnujeme. Díky za tip.
A Agatin svet ma ted akci na -20% s kodem STERBOHOLY23, doplnila jsem taky uz hry na zimu ![]()
Tabea u nás sa maľuje po deviatakoch a stvrtakoch.
Zuzuli ze se v MŠ konaji tridni schuzky, jsem zjistila az kdyz byl syn skoro predskolak
. O nic jsem neprisla. Ted jsem sla na prvni schuzky do nove MŠ mladsiho syna, nechtelo se mi, protoze mi bylo jasne, ze se tam nedozvim vic, nez se pise na webu, ale jsem nakonec rada. Je fajn poznat ty ucitelky, predstavit se, omrknout to tam. Nic exaktniho jsem se sice nedovedela (krome toho, ze probehla jiz jedna dobre utajena schuzka nove prijatych deti
), ale mam z toho dobry pocit, ze vim, kam syn chodi a ze je to tam prijemne. Na dalsi ale asi uz nepujdu.
Jinak mne ty nase skolky prijdou celkem luxusni. Jak ta, do ktere chodil starsi, tak tahle. Hezke prostory, zahrada, spousta takovych malickosti, za kterymi je ale hodne péče a poradna davka pedagogickeho know how. Ta predchozi (soukroma) skolka na me nepusobila tak dobre jako ty "obycejne".
ZuzuliTřeba budeš mít štěstí jako my. Třídní schůzku máme jen na začátku roku, kde se odhlasuje výše příspěvku na akce a to, že všechny informace jsou dostačující v elektronické podobě a další schůzky nebudou. Během 15 minut vyřešeno. Pak máme jen 2 schůzky třídní rodič dítě a tam se proberou konkrétní věci týkající se přímo dítěte.
U nás dnes byly taky třídní schůzky, ze kterých vyplynulo, že když jedou děti skolkovymi mikrobusy, a nevleze se na počet dětí do aut učitelka, tak je ředitelka veze na místo svým služebním autem. Zároveň ředitelka nesmí mít nadpocetne dítě v autě, tudíž jako zodpovědná osoba v těch mikrobusech je jen řidič. Taky jsem docela hleděla, nicméně jedna maminka tam asi 10x zopakovala, ze tohle se ji nelíbí, a co když se její syn odcvakne, co jako bude řidič dělat, no hukot. Takže zlate podsedaky!
MPLee neee, jak to, já objednala zrovna včera na 10% kód, co mi přišel do mejlu ![]()
žluťásek jako představa, ze si budu v práci brát volno, abych stihla schůzky od 3 a pak tam poslouchala, jak orezat pastelky a jak má byt velký hadr na vytvarku....![]()
Potrefenáhusa my máme schůzky až od šesti, ale zapomněla si, že volno potřebujete oba, případně musíš zajistit hlídání ![]()
Evaeva ajo ![]()
jinak u nás zatím (ťukťukťuk!!!!!!) nástup do školky zcela hladkej, drží auto a jde sama do tridy, už proběhl včera i oběd, v satne pak rika, ze ještě nechce jít domu....ale je pak vzdycky nějakou dobu taková zaražená a odtažitá, nijak zvlášť mě nevítá
jsem z toho dost v šoku, ale ona vlastne vzdycky všechno, když na to dojde, umí
snad se to moc nerozbije
ted bych ještě potřebovala volnej čas jenom s ní ![]()
Tohle se teda zatím úplně nezlepsilo, ale aspoň je toho o 4 hodiny míň...![]()

Na téhle momentce je jako Samara z Kruhu ![]()
Evaeva Potrefenáhusa Na třídní schůzky můžou i děti, ne? Ve všech dítětem navštěvovaných institucích to šlo. Kdo neměl hlídanou, měl tam dítě sebou. Většinou si vzadu ve třídě hrálo, krslilo apod.
notna u nás tě nevyhodí, ale doporučené je bez nich. Na té plenární schůzi je celá školka v té jedné třídě, sotva se tam vlezeme (nevím, proč to není na zahradě, jako po covidu, to bylo super). Pět dětí si hraje tiše, dvacet už by asi byl trochu bugr![]()
Potrefenáhusa moje děti vůbec nejsou vítací, ať byl odchod jakýkoliv, tak starší akorát prohodí ahoj, mladší se aspoň usměje
Ja bych si kvůli doporučení rozhodně složitě nezarizovala hlídání. Ve škole nás v prvních třídách učitelky přímo vybízely, ať deti vezmeme sebou, pokud je nemáme večer s kým nechat.
continuity ve škole možná, v té školce si to představit neumím (se svými dětmi). Složitě bych hlídání taky nezařizovala, ale zkusila bych to. Letos hlídal muž, ale se mnou šla mamka, protože dvě děti.... Dovedeš si představit, jak vypadá těch skoro sto rodičů v jedné třídě? Pak na ty následné schůzky už by to s dětmi šlo.
My tu plenární schůzku měli na zahradě školky, pár dětí tam bylo a občas nebylo učitelky ani slyšet
Muž byl na služebce, takže jsem si chvíli pohrávala s myšlenkou, že tam dítě vezmu s sebou, chvíli, že tam vůbec nepůjdu, ale nakonec se mi podařilo zařídit hlídání, tak jsem šla sama a byla jsem tomu ráda, protože syn by tam fakt dost rušil.
Máme viac ako 550 žiakov, plenarne rodičko mávame v jedálni, učitelia sú tam povinne, rodičia a skoro plná jedáleň. Ja na plenarne v ZUŠ a CVČ nechodím, z toho celého je podstatná len suma rodičovského príspevku.
Na triednom uprednostnim 1 na 1 a chodia rodičia bez detí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.