Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:38

Potrefenáhusa já se se dvěma nikdy kompletní necítila, uvidíme, co teď. Akorát mně pořád mrzí, že to nepřišlo už před dvěma třema rokama. Já tady v okolí trojdětné rodiny vídám dost, ale s nikým si nejsme blízcí, tak nevím, jak to prožívají.

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:44

MP Meri No tam bych nemohla chodit, ona by mě ještě víc vyschízovala!:-D

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:59

Evaeva je to v hlavě, ideální není nic, všechno má svy pro i proti, nakonec je to proste velkej dar, ze se ty děti narodí, ať už v jakýkoliv konstelaci 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:03

Potrefenáhusa ano, máš pravdu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:36

Když vymyslím konečně pěkný dárek, tak je všude vyprodaný

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:04

Evaeva a co jsi vymyslela?

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:36

Evaeva taky by mě to zajímalo! Muž má zejtra, mám knihu a několik kg kafe

Offline notna
9183 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:44

continuityMoje dcera není bázlivá, ale teď je u ni všechno trapný. Takže by určitě taky neřekla, ze špatně vidí na zadání, aby nebyla trapná Ale nechat to řešit rodiče je taky trapný

Patova situace. Já bych se snažila s dcerou domluvit, aby si za učitelkou zašla a nechala si to vysvětlit. Ale to by u nás bylo snazší asi. Kdybych to řešila s učitelkou, přes její nesouhlas, brala by to jako zradu a projev neduvery , ze si věci nemůže dělat podle sebe. To teď v pubertě nepotřebuji. To ať si raději nechá trojku, když chce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:15

Pinot Noir Potrefenáhusa pro mladšího Smart games Červená Karkulka. No nic, aspoň budu mít něco k Vánocům. Akorát narozeniny má za 14 dní a dárek žádný. My teď máme takovou narozeninovou smršť, pro tátu mám cd a pro muže svetr. Kafe a kniha mi přijdou dostatečné. Ještě musím vymyslet něco pro ségru, bude mít 30 a já navíc tou dobou budu možná rodit, takže na oslavu na 90% půjdou jen děti. Teď je těch věcí k zařízení a vymyšlení tolik, že to nějak nedávám.

Offline JankaM
3026 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:40

Evaeva no co, všichni dostanou miminko, až to půjde, tak na dobu neomezeou 

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:49

Evaeva myslim, ze dospeli od tebe nyni nic neocekavaji. Snad jen krome porodu

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:02

Karja u nás není zadnej program tak dobrej, jako být s maminkou...

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:04

Gatita Jedna moje sousedka a kamarádka má za chvíli termín porodu a jela jsem s jejím manželem autem a říkám mu tak konverzačně, no to máš docela daleko z práce vid do porodnici a on mi říká najednou "jojo, budto dojedu já a počká a nebo pak má ještě v záloze vás, když pracujete z domu a máte s tím zkušenosti!" A řekl to uplně vážně, protože vlastně z rodiny třeba s autem nemají nikoho k dispozici...Takže nikdy nevíš, kdo všechno ten porod může očekávat:-D. A on už takhle jednou volal mému muži, že té jeho manželce se něco rozbilo a on není doma, jestli by jí to nedošel opravit, už jsme mysleli, že jedem!

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:05

Tabea Tak to u nás s tatínkem a pak asi s maminkou:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:15

JankaM jo, my si mezi dospělými nic extra nedáváme ani normálně, ale úplně zazdít to nechci. Ségra už jednoho synovce na narozeniny dostala (i jsem jí psala, že součástí je možnost neomezeného hlídání - nikdy to nevyužila ), tak to už není originální (Hlavně teda chci stihnout jeho oslavu ideálně ještě před porodem - kvůli němu, ale naštěstí ještě neumí kalendář)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:17

JankaM Gatita bohužel muži to jako dárek pro něj moc prezentovat nemůžu. On si ho úplně nepřál

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:22

Evaeva No co, ne každý narozeniny se povedou!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:25

Karja

Ale ten svetr si výslovně přál a ještě dostane volné dopoledne (jdu s dětmi do divadla)

Offline Zuzuli
3662 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:40

Ja jsem dneska poprve vedla do skolky detatko s pyzamkem. Tak jsem zvedava, co si ted jedu vyzvednout

Kdyz jsem ji ale vcera vyzvedavala po obede, tak jsem resila s ucitelkou, ze od pristiho tydne tam uz spat musi a jestli to ted mame zkusit a nebo rovnou to dame za par dni nacisto. V satne se me pak dve maminky ptaly, jestli se jako vracim do prace, ze tam bude dcera spat. A jak tu praci chci s tou skolkou zvladat. Ze si to neumi vubec predstavit. No nejak jsem nevedela, co na to rict asi jako vsichni pracujici rodice

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:48

Jsi ráda, že máš mladší ségru?

Jo! Můžu jí mordovat!

(Zaznamenáno pro Potrefenáhusa )