Mrakoplas bych ho klidně poslala v botách s dírou...dokud neprší, nevidím problém ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to je naprostá klasika. Ať tě to moc netrápí. Ještě ti to vyšlo na víkend, tak snad budeš v pondělí v cajku![]()
Starší je dneska doma, v noci si stěžoval na ucho, tak čekáme, co z toho bude ![]()
Chtěla bych požádat o doporučení kuličkodráhy. Asi Hubelino, máme doma tunu duplo kostek. Ale jak velkou, aby to k něčemu bylo? Bude to "hlavní dárek" pod stromeček.
Mohučanka my máme dvě sady hubelina bez kostek a stačí to akorát, ani nemáme žádné ty doplňky typu houpačka.
Mohučanka Koupila jsem ji k nadcházejícím narozeninám, takže je ještě v krabici. Taky máme tunu dupla, tak jsem vzala sadu 55 kostek jen té dráhy. Myslím, že pro začátek to bude stačit, viděla jsem potom tuhle sadu u dětí na jedné návštěvě, a měly tam z toho postavenou docela pěknou dráhu.
Myrtila ty jo, tak buď máme dvě menší nebo nakonec jen tuhle jednu
každopádně to bohatě stačí, menší dráhy z toho uděláme i dvě (když se zrovna hádají)
SunEclipse no neviem. To zlte v diere je posunuta vlozka kvoli kontrastu. Prestrcim tam cely prst ![]()

Mrakoplas pořád nevidím problém. Jen bych mu nedávala světlou ponožku.
Ale mně ne náhodou přezdívali Herodeska. ![]()
Děkuji, já si to taky myslím. Navíc je skvělá osobnost, asi to zní divně u tak malého dítěte, ale mám pocit, jako bych ji znala odjakživa, jako by tu už někdy byla.
SunEclipse jo, asi by som sa mala konecne oprostit od toho "co by rekli lidi" ![]()
Pinot Noir starší měl období, kdy si s tím hrál fakt hodně, pak období, kdy to používal na potrubí, ale teď už to taky vytahují jen občas. Ale pak si s tím hrají týden v kuse a zase tři měsíce nic.
Jede u vás ještě albi tužka?
ja mám tenhle pocit s oběma detma
, jsou mi obe hrozne sympaticky (i když housatko bych dneska několikrát roztrhla vejpul, fakt se těším, až threenager z toho trochu poporoste)
Potrefenáhusa to je hezký!
Já musím říct, že k mladšímu větší sympatie získávám až teď, nějak se okolo toho čtvrtého roku vyloupl;) Ke staršímu jsem měla blíž, jeho způsob hry a vůbec přístupu mi byl bližší.
Evaeva já to u nich takhle vůbec nedokážu posoudit, něco jako styl hry. Bála jsem se u mimina, ze z nej tak vytavena nebudu, ale byly to zcela zbytecny obavy.
jen teda bych rada nepokazila vztah se starší neustálým hlidanim, aby mimino nepřišlo k uhone. Ale je to fakt narocny, doufam, ze přežije celý aspoň do doby, nez se bude umět branit
Potrefenáhusa tak mimino je ještě malý, to se teprve všechno ukáže.
Mladší je takový hodně punkový:) pořád sestavuje věci tak, jak prostě držet nemůžou a navíc u ničeho nevydrží (oproti tomu jaký byl starší). Ale teď se ukazuje, že je i hodně všímavý, docela empatický a dá se s ním dobře povídat. Starší mi je sympatický tou systematičností a vydrží. No prostě každý má něco![]()
Evaeva starší nerada děla marný pokusy, nerada zkouší věci, který ji nejdou (v tom ji teda rozumím velmi)
ja teda zatím vůbec tu potřebu se v nich vidět asi spis nemám, ale to se asi ukáže až časem, až v něčem ty povahy na sebe narazej
Mrakoplas hele dá se koupit tekutá guma a zalepit to. Vyloženě to vyplní díru. Znám značku Bison, možná se vyrábí i jiný.
Potrefenáhusa já bych ani neřekla, že je to snaha se v nich vidět, ale s mladším jsem si prostě neuměla hrát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje