Díky za rady..ještě to promyslím. Samozřejmě bych to formulovala nějak "jemně", zeptala bych se, jestli to vidí stejně... Paní učitelku znám, ale spíš nás rodiče povzbuzovala "napište mi, kdyby cokoli" než k osobním schůzkám.
Vše o těhotenství a dětech
Concrete jako ve smyslu určitý? Mně to přijde taky vtipné, protože pro mě je to hlavně beton ![]()
Prosím vás, ty děti u toho vražděni mladších sourozenců dostanou rozum cca kdy? Teď je nejoblíbenější srazet mimino dozadu ze sedu, po moji promluve poté, co včera spadlo pozadu do krabice dupla, ji housatko pečlivě všechno odklidila z drahy dopadu, než ji sejmula, takže jen krisla hlavou o parkety...už bych to tu nejradši ztriskala všechno na jednu hromadu, ty nemoce jsou fakt nahovno....potrebuju nějaký světlo na konci tunelu
Potrefenáhusa tak ale je hodná, že všechno odklidila
Podle mě je větší šance, že se mimino začne nějak efektivněji bránit, takže půl roku třeba? Pokud se teda dřív nenaučí nějaké ty psychologické metody, jako šíleně ječet jen se přiblíží.
Potrefenáhusa No, u nás dvouletej vraždí šestiletou. Taky doufám, že konečně dostane rozum :)
Potrefenáhusa Přejde to, neboj;-). Já myslím, že ta naše ji kosila od půl roka do roka věku té malé;-)
Až se mladší naučí škrábat do obličeje.
Potrefenáhusa spíš jsem myslela, že to začne fungovat preventivně, že starší radši odejde ![]()
Ten model "co je to za divný zvíře, toho se nedotknu tyčí" je na tohle mnohem lepší. Ale teď to tak nevidím, obávám se, že mladší nám to vynahradí i za staršího bráchu ![]()
Evaeva
aha ....
dzizisketa
paneboze...nevěřila jsem, ze to někdy řeknu, ale začínám se asi tesit zpátky do práce ![]()
Evaeva ale výhodu vidím v tom, ze už fakt bude mít větší rozum
DruI to bude asi ještě dlouhý!!!
Potrefenáhusa rok a pul jsem vysvetlovala jak blba, no a jednou holt starsi dostala narezano, protoze chvili po me vychovne promluve maly dite skopla pozadu z gauce, a ta vzala hlavou hranu konferaku...od te doby byl klid. Jako sadujou se doted, ale spis si navzajem kradou veci, hadaji se a tak.
Evaeva ale výhodu vidím v tom, ze už fakt bude mít větší rozum
Haha, ten teda ne, bych řekla. A řekla bych, že bude i mnohem víc žárlit.
letfenixa Přesně. Tolik tomu člověk dal, a jak se jazyk nepoužívá, pomalu odchází. Angličtinu jsem první rok v práci používala hodně, pak prakticky vůbec a je to hrozně znát. Rozumím dobře, ale jak se mám vyjádřit, hodně to drhne. Ale aspoň se s ní pořád pasivně setkávám. Francouzsky jsem taky uměla jakžtakž a teď nepromluvím vůbec.
rasaNori naše uz taky na zadek dostala, uz se to nedalo snest, ale mne to pak přijde spis ještě horsi
Potrefenáhusa nebo možná bude, ale bude ho využívat k větším záškodnickým akcím. On je pěkná potvora
Tváří se jak andělíček, když zapláče, srdce by se ustrnulo, ale má čertíky v očích.
rasaNori jo a stolek v obejvaku už jsme zrusili
Potrefenáhusa to je spíš taková úleva pro rodiče, ne? Já s tím zkušenost nemám, já mám spíš sklony se rozbrečet, což teda taky nefunguje
Ani na mladšího natož na toho staršího asociála![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025