Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 11. října 2023 11:26

Díky za rady..ještě to promyslím. Samozřejmě bych to formulovala nějak "jemně", zeptala bych se, jestli to vidí stejně... Paní učitelku znám, ale spíš nás rodiče povzbuzovala "napište mi, kdyby cokoli" než k osobním schůzkám.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 11. října 2023 11:34

continuity 

Concrete jako ve smyslu určitý? Mně to přijde taky vtipné, protože pro mě je to hlavně beton

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:26

Prosím vás, ty děti u toho vražděni mladších sourozenců dostanou rozum cca kdy? Teď je nejoblíbenější srazet mimino dozadu ze sedu, po moji promluve poté, co včera spadlo pozadu do krabice dupla, ji housatko pečlivě všechno odklidila z drahy dopadu, než ji sejmula, takže jen krisla hlavou o parkety...už bych to tu nejradši ztriskala všechno na jednu hromadu, ty nemoce jsou fakt nahovno....potrebuju nějaký světlo na konci tunelu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 12:33

Potrefenáhusa tak ale je hodná, že všechno odklidila Podle mě je větší šance, že se mimino začne nějak efektivněji bránit, takže půl roku třeba? Pokud se teda dřív nenaučí nějaké ty psychologické metody, jako šíleně ječet jen se přiblíží.

Offline DruI
5533 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:37

Potrefenáhusa No, u nás dvouletej vraždí šestiletou. Taky doufám, že konečně dostane rozum :)

Offline Karja
44335 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:37

Potrefenáhusa Přejde to, neboj;-). Já myslím, že ta naše ji kosila od půl roka do roka věku té malé;-)

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:43

Karja jo, v půl roce to začlo, jak se zacla malá hejbat 

Evaeva mimino už jeci, ale kolikrat než stihnu dobehnout, slysim jen tu tupou ránu 

jako je hodna, co, část myho proslovu padla na úrodnou pudu 

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:45

Potrefenáhusa 

Až se mladší naučí škrábat do obličeje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 12:45

Potrefenáhusa spíš jsem myslela, že to začne fungovat preventivně, že starší radši odejde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 12:46

Ten model "co je to za divný zvíře, toho se nedotknu tyčí" je na tohle mnohem lepší. Ale teď to tak nevidím, obávám se, že mladší nám to vynahradí i za staršího bráchu

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:48

Evaeva aha .... 

dzizisketa paneboze...nevěřila jsem, ze to někdy řeknu, ale začínám se asi tesit zpátky do práce

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:51

Evaeva ale výhodu vidím v tom, ze už fakt bude mít větší rozum 

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 12:56

DruI to bude asi ještě dlouhý!!!

Offline rasaNori
8813 příspěvků moje polička 11. října 2023 13:08

Potrefenáhusa rok a pul jsem vysvetlovala jak blba, no a jednou holt starsi dostala narezano, protoze chvili po me vychovne promluve maly dite skopla pozadu z gauce, a ta vzala hlavou hranu konferaku...od te doby byl klid. Jako sadujou se doted, ale spis si navzajem kradou veci, hadaji se a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 13:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva ale výhodu vidím v tom, ze už fakt bude mít větší rozum 

​Haha, ten teda ne, bych řekla. A řekla bych, že bude i mnohem víc žárlit.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 11. října 2023 13:17

letfenixa Přesně. Tolik tomu člověk dal, a jak se jazyk nepoužívá, pomalu odchází. Angličtinu jsem první rok v práci používala hodně, pak prakticky vůbec a je to hrozně znát. Rozumím dobře, ale jak se mám vyjádřit, hodně to drhne. Ale aspoň se s ní pořád pasivně setkávám. Francouzsky jsem taky uměla jakžtakž a teď nepromluvím vůbec.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 13:17

rasaNori naše uz taky na zadek dostala, uz se to nedalo snest, ale mne to pak přijde spis ještě horsi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 13:18

Potrefenáhusa nebo možná bude, ale bude ho využívat k větším záškodnickým akcím. On je pěkná potvoraTváří se jak andělíček, když zapláče, srdce by se ustrnulo, ale má čertíky v očích.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 11. října 2023 13:19

rasaNori jo a stolek v obejvaku už jsme zrusili 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 13:21

Potrefenáhusa to je spíš taková úleva pro rodiče, ne? Já s tím zkušenost nemám, já mám spíš sklony se rozbrečet, což teda taky nefunguje Ani na mladšího natož na toho staršího asociála