Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 13:18
Reakce na Zina:

Jo, a ještě k těm vyslechnutým absurditám - jsem s ním až moc venku, ven se chodit má, ale ne tolik.

asi máme vítěze 

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:25
Reakce na Zina:

Jo, a ještě k těm vyslechnutým absurditám - jsem s ním až moc venku, ven se chodit má, ale ne tolik.

​:-D Vedeš. Já si pamatuji, když jsem měla novorozence, velkámalá měla rok a půl, já tu parádu v zimě vypravila ven, když byly obě najedené, a velkámalá nespala, že, malamala zase byla na usnutí... a máma mi pravidelně říkala "No ted je zima, nechápu, proč chodíte ven v takovýhle blbý časy, to máte chodit za poledne, když svítí nejvíc sluníčko...."

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. října 2023 13:25

pilgrim Tak ja jsem ta nezodpovedna, po pauze tyden a pul (ryma a kasel) syn uz proste sel. Trochu pokaslava pri namaze a ma vodovou rymu. vazne s nim nemuzu byt doma tri tydny kvuli ryme. Zrovna rano jsme se bavili s kolegou, ze jeho kamaradi jsou v Holandsku a tam se na rymu nejede, na bezne virozy vubec . 

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:30

Zina jo tak kdyby tajemství úspěchu spočívalo ve spotřebě masa v přítomnosti dětí, tak máme nejlepší jedlíky na světě!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 13:30

Jos hele, tohle je podle mě v pohodě, po takové době už není infekční a kašlat může klidně měsíc. Nejhorší je ten začátek, kdy je dítěti evidentně blbě, kape mu z nosu,... U nás teda rýma kolikrát na tři týdny je, protože staršímu to vždycky vleze na průdušky a kašel má vyloženě na sirup. V takovém stavu mi ho samozřejmě nevezmou. Ale řekla bych, že je celkem výjimka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 13:32

Karja my kolikrát v zimě chodili až za tmy, protože vypravit se v těch možných dvouhodinových oknech se prostě dřív nepodařilo.

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:35

Evaeva No jasně, ale prosim tě, my jsme šli třeba v 10 ráno nebo třeba ve 3 odpoledne:-D:D hahaha

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 13:39

Karja no jasně, my třeba ve čtyři, v půl páté už se stmívá,... Nebo na poledne, to je taky divné, když jsou všichni na obědě.

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:46

No housatko má tu rýmu furt strašnou i po tejdnu, furt si neumim představit, ji tam s tím poslat, vysmrkat se sama poradne neumí, jako omlouvam ji po dni, protože doma je to už fakt hell, ale do konce tejdne tam asi spis nepujde 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:49

Jos hele a jak to tam delaj? To ty deti v institucich nekdo smrka?

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 10. října 2023 13:55
Reakce na Zina:

​ vyhráváš

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 14:04

711990 v naší instituci ty nejmenší děti učitelky vysmrkají, starší pošlou pro kapesník. Ale stejně tam nepošlu dítě, které smrká každých deset minut.

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 10. října 2023 14:08
Reakce na 711990:

Jos hele a jak to tam delaj? To ty deti v institucich nekdo smrka?

​v jeslích jo. Ve školce jim daji kapesník a řeknou, ať se vysmrkají. 

Online pilgrim
171 příspěvků moje polička 10. října 2023 14:31

Jos Já to chápu, synovi se to taky vždycky vleklo, ale už mi to tuhle sezonu přijde lepší. Nám právě ve školním řádu vyspecifikovali, s čím už do školky ne a občasný popotáhnutí tam naštěstí neni, tak do školky chodí. Jen ten dnešní příspěvek na IG mě trochu znejistil. Ja třeba smrkám celou zimu, bez kapesníku nevycházim, při přechodu ze zimy do tepla mi okamžitě teče z nosu, to nevim, co by si se mnou ve školce počali. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 14:35

pilgrim já myslím, že ty učitelky mají dost zkušeností, že dokážou odlišit tohle od virózy. 

Online pilgrim
171 příspěvků moje polička 10. října 2023 15:01

Evaeva To je pravda, snad jo. Já jsem teda zatim z tý naší školky dost nadšená, učitelky jsou hodný, vařej pestře, syn už se tam naučil oblíkat a obouvat, nejsou na něj žádný stížnosti, chodí tam celkem rád... báječný zařízení

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 10. října 2023 15:05

Evaeva Tabea ja si prave neumim predstavit, ze by pak delali i neco jinyho nez celej den hromadne smrkali

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 15:20

711990 jo, já v žádném případě nechci obhajovat děti s rýmou ve školce. Zvlášť když vidím, že starší byl doma kolikrát dva tři týdny, zatímco mladší je za čtyři dny dobrý. Prostě nemocný člověk má být doma.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 15:22

pilgrim haha, ten náš malý vykuk se oblíkat a obouvat umí už rok. Ale ve školce to prý nedělá Učitelku jsem o jeho dovednostech informovala, tak teď už to bude na jejích pedagogických schopnostech

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 10. října 2023 15:37

Evaeva nn to nemyslim, jen jsem si to predstavovala v praxi:) ja davam s kaslem(tim.co prichazi po kazdy ryme), ale se smrkanim ne, protoze nechci aby smrkal sam "neodborne"...ale ve vysledku je to fuk, stejne sou nejvic infekcni pred vypuknutim nemoci