Jo, a ještě k těm vyslechnutým absurditám - jsem s ním až moc venku, ven se chodit má, ale ne tolik.
asi máme vítěze
Jo, a ještě k těm vyslechnutým absurditám - jsem s ním až moc venku, ven se chodit má, ale ne tolik.
asi máme vítěze
:-D Vedeš. Já si pamatuji, když jsem měla novorozence, velkámalá měla rok a půl, já tu parádu v zimě vypravila ven, když byly obě najedené, a velkámalá nespala, že, malamala zase byla na usnutí... a máma mi pravidelně říkala "No ted je zima, nechápu, proč chodíte ven v takovýhle blbý časy, to máte chodit za poledne, když svítí nejvíc sluníčko...."
pilgrim Tak ja jsem ta nezodpovedna, po pauze tyden a pul (ryma a kasel) syn uz proste sel. Trochu pokaslava pri namaze a ma vodovou rymu. vazne s nim nemuzu byt doma tri tydny kvuli ryme. Zrovna rano jsme se bavili s kolegou, ze jeho kamaradi jsou v Holandsku a tam se na rymu nejede, na bezne virozy vubec .
Zina jo tak kdyby tajemství úspěchu spočívalo ve spotřebě masa v přítomnosti dětí, tak máme nejlepší jedlíky na světě! ![]()
Jos hele, tohle je podle mě v pohodě, po takové době už není infekční a kašlat může klidně měsíc. Nejhorší je ten začátek, kdy je dítěti evidentně blbě, kape mu z nosu,... U nás teda rýma kolikrát na tři týdny je, protože staršímu to vždycky vleze na průdušky a kašel má vyloženě na sirup. V takovém stavu mi ho samozřejmě nevezmou. Ale řekla bych, že je celkem výjimka.
Karja my kolikrát v zimě chodili až za tmy, protože vypravit se v těch možných dvouhodinových oknech se prostě dřív nepodařilo.
Evaeva No jasně, ale prosim tě, my jsme šli třeba v 10 ráno nebo třeba ve 3 odpoledne:-D:D hahaha
Karja no jasně, my třeba ve čtyři, v půl páté už se stmívá,... Nebo na poledne, to je taky divné, když jsou všichni na obědě.
No housatko má tu rýmu furt strašnou i po tejdnu, furt si neumim představit, ji tam s tím poslat, vysmrkat se sama poradne neumí, jako omlouvam ji po dni, protože doma je to už fakt hell, ale do konce tejdne tam asi spis nepujde
Jos hele a jak to tam delaj? To ty deti v institucich nekdo smrka?
vyhráváš![]()
711990 v naší instituci ty nejmenší děti učitelky vysmrkají, starší pošlou pro kapesník. Ale stejně tam nepošlu dítě, které smrká každých deset minut.
Jos hele a jak to tam delaj? To ty deti v institucich nekdo smrka?
v jeslích jo. Ve školce jim daji kapesník a řeknou, ať se vysmrkají.
Jos Já to chápu, synovi se to taky vždycky vleklo, ale už mi to tuhle sezonu přijde lepší. Nám právě ve školním řádu vyspecifikovali, s čím už do školky ne a občasný popotáhnutí tam naštěstí neni, tak do školky chodí. Jen ten dnešní příspěvek na IG mě trochu znejistil. Ja třeba smrkám celou zimu, bez kapesníku nevycházim, při přechodu ze zimy do tepla mi okamžitě teče z nosu, to nevim, co by si se mnou ve školce počali.
pilgrim já myslím, že ty učitelky mají dost zkušeností, že dokážou odlišit tohle od virózy.
Evaeva To je pravda, snad jo. Já jsem teda zatim z tý naší školky dost nadšená, učitelky jsou hodný, vařej pestře, syn už se tam naučil oblíkat a obouvat, nejsou na něj žádný stížnosti, chodí tam celkem rád... báječný zařízení ![]()
711990 jo, já v žádném případě nechci obhajovat děti s rýmou ve školce. Zvlášť když vidím, že starší byl doma kolikrát dva tři týdny, zatímco mladší je za čtyři dny dobrý. Prostě nemocný člověk má být doma.
pilgrim haha, ten náš malý vykuk se oblíkat a obouvat umí už rok. Ale ve školce to prý nedělá
Učitelku jsem o jeho dovednostech informovala, tak teď už to bude na jejích pedagogických schopnostech![]()
Evaeva nn to nemyslim, jen jsem si to predstavovala v praxi:) ja davam s kaslem(tim.co prichazi po kazdy ryme), ale se smrkanim ne, protoze nechci aby smrkal sam "neodborne"...ale ve vysledku je to fuk, stejne sou nejvic infekcni pred vypuknutim nemoci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.