Karja ty jo, tak mně naopak na nějaké zákazy přijdou ještě malý
Já se vlastně vždycky akorát tvářím dost neústupně. Ale jako řekla bych, že všechny metody (ne)fungují úplně stejně a každá jim přinese nějaké to traumátko![]()
Vše o těhotenství a dětech
Prosím vás, nosí vaše děti trička?![]()
Navštívila jsem už asi třetí ca, protože mi tady přijde nejlepší poměr cena x výkon, ale teď trička prakticky nemají. Bund asi deset, trička 2.![]()
Evaeva já mám nejraději z HaM. Objednávám teda z webu no
Evaeva naše nosi taky z hm, bála jsem se tady po těch narkach na kvalitu, co přijde a jsou skvělý, jen teda dost drahy a holcici
Obe děti teď dvě hodiny spaly, usnuly obe bez my asistence, jsem dost znovuzrozená
Karja Potrefenáhusa hm jsem koupila na léto a ty levné jsou hrozné a ty dražší už mi zase přijdou drahé. No ještě to zkouknu. Fajn mi přijde ještě Tesco, ale ty velké mám z ruky.
Evaeva Jj, tyhle jsou drahy, ale zdaj se mi mi fakt dobrý, ty určitě ještě koupím
Evaeva já potřebuju koupit nějaký gumový pantofle nebo nazouvaky a to se ukázalo v září už jako nemožný. Budou to boty vyloženě jen do sprch do bazénu, tak za ně nechci vypláznout několik set a objednávat crocs, zároveň ty levný v řetězcích už nikde nemaj ![]()
žluťásek sportisimo a cocqui za 149,-
žluťásek u nas maji v ccc zabky crocs celorocne myslim za 250,- (jsou supr pohodlny a neklouzou)
viktorka_od splavu já to nenapsala asi srozumitelně, chci to pro šestiletý dítě, žabky radši ne, bojím ze by se na schodech v tom zabil.
rasaNori dík, zkusím!
žluťásek já zatím tajim i ty klasicky crocsy na zahradu, my tu máme ty úplně příšerný zabijacky betonový schody a pantofli se bojim moc
Podívej se na bazénech, tam to mají pořád.
žluťásek jezis promin, ja si nevsimla ze jsem v detskym![]()
continuity chodíme do dvou, kde nemaj nic právě. Chci někde najisto, už jsem obešla kde co. Zkusím to sportissimo ale
fakt ma to dennodenne riešenie jedenia a vyprazdnovania vyčerpáva. A L.mi tak rád sa najedol, ale strach ho drží. Denne chce variť a ochutnavat.
Karja no mně přišly jak z pepca, hlavně v porovnání s těmi předloňskými. Já bych chtěla něco mezi těmi za 90 a 350![]()
Karja podle mě na Praze 6 nejsou ty Vietnamci s botama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025