Evaeva tak to asi až casem a zas budou oba už větší, mne teď přijde, ze budu vděčná i za sprostý nadávky, hlavně aby se toho obe ve zdravi dozily ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jj, já to beru jako selhání rodiče, ale ta chuť to dite už konečně jakkoliv zastavit je fakt velká
Potrefenáhusa u nás je teda jejich soužití horší, čím míň času spolu tráví. Školka tomu moc neprospívá. Navíc si pak na sobě asi vybíjí ty dopolední frustrace
Ale v tomhle věku už jsou stejná váhová kategorie a za chvilku o ničem neví.
Potrefenáhusa rozumím ti. Taky bych s nimi kolikrát nejradši zatřásla.
Potrefenáhusa ono to vypadá strašlivě, ale děti jsou odolné ![]()
Potrefenáhusa ty jo, sprostá slova se u nás používají výhradně k pobavení toho druhého a k pokoušení rodičů (zvlášť mladší vždycky nahodí takový výraz "ha a co s tím teď uděláš?"
) ale ve vzteku je nepoužívají.
Potrefenáhusa prace je nakonec fakt fajn. Ja mam zatim pocit, ze sem chodim za penize odpocivat ![]()
Evaeva jsou ještě malí ![]()
Zuzuli to je krutý, co
Potrefenáhusa já se o víkendu rozcilovala na staršího, že si z keře utrhl trn a vrazil ho sestře do zadku. Jestli na takový kraviny už nebi trochu starej. Dneska jsem si ráno přečetla na jednom blogu, jak dvanáctiletý píchal mladší dceru párátkem i přes několik varování. Takže si začínám myslet, že to přejde, až se jeden z nich odstěhuje...
Potrefenáhusa jo, ale teď už fakt nemám strach, že si vzájemně ublíží, fyzicky už jsou na tom stejně.
Zuzuli to by mi někdo musel platit za sezení na hřišti ![]()
Ale práce z domova byla fajn, taková zájmová činnost. Myslím, že nejhorší na tom bude to lítání okolo ráno a odpoledne.
Potrefenáhusa U nás to dání na zadek tohleto spíš zhoršilo, ale byly jí dva roky, že jo...spíš to tak legitimizovalo to fyzické násilí. Jako pak pozdějším věku by to byla pochopila taky třeba jinak, ale takhle byla mimino.
Evaeva No já je teda občas plácla, myslím, že to chápaly pak později už dost dobře:-D. Nemám z toho radost, ale občas všechno selže. A ono to bohužel je poměrně učinný mechanismus na tu chvíli no!
Karja no naše dite je přesvědčený, ze ta rána je zcela legitimní prostředek, ona mi to i tuhle rekla, ze musí mimino bouchnout, protože ji bere auto...
jako když ji prasti kvůli tomuhle, to jsem i schopna pochopit, ze ji to proste naštve a vybouchne a neumí to ve svym veku ještě nějak regulovat, ale to shazování a strkani, když mimino sedi a neškodí, nebo když ho kousne do nohy v kočáru, to mě teda štve moc
Potrefenáhusa ajaj, to musí být o nervy.
. Lituju tě. Naštěstí to vůbec neznám.
Potrefenáhusa to druhé podle mě zkouší, co je v pořádku a co už ne. Mladší tohle dělal zvířatům.
Pinot Noir Dekuju, vlastne je to hrozne zajímavý,jak se kazdej rodic potýká s necim jiným
Karja já si to moc nemyslím. Starší se neostýchá nás praštit, kdyby dostával ještě od nás, co bych mu na to mohla říct. Jeho by to podle mě nezastavilo ani v tu chvíli, maximálně přesměrovalo k jiné nežádoucí činnosti.
Potrefenáhusa No rozumím, naše to mimino plácala prostě taky jakoby z ničeho, ale byly jí dva roky. Asi jí prostě vadilo:-D:-D. Ono v každém věku se to asi musí řešit jinak. Ale byla jsem z toho fakt na palici, uplně zoufalá.
Evaeva Jo, moje děti to zastaví, je to jak taková velká červená stopka asi, co ukazuje, že už je to příliš. Ale jinak máš samozřejmě pravdu a přesně z těchto důvodů se snažím to nedělat, navíc už ta větší je fakt velká, to už je takové, že se dají použít už nějaké následné zákazy a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025