Vše o těhotenství a dětech
Karja Takový ty mušelínový dečky, se mi zdá.
Evaeva špatně se to vysvětluje
Potrefenáhusa chápu. Ona taky husička bude zase jiný případ než Viktor.
Anema je šikovná!...a bude to mít ještě těžký ![]()
Evaeva to samozřejmě jo, ale proste máma pryč nerikala ani v těch cerstve 3 letech, natož ve 2. Jako tušíš, ze mentální svět bude u nemluviciho ditete stejnej jako u vrstevníků, ale s jistotou to rict nemuzes, housatka stejně stará sestrenice rekla ve dvou letech maminko, prosím te, dej mě vycůrat na trávu...naše dite mi do 3 let neříkalo ani mama
Potrefenáhusa já mám právě zkušenosti akorát s tím synovcem a u něj bylo zřejmé, že chápe dobře, i dobře komunikuje, přestože mluvil asi jako husička.
Evaeva jako já o ni fakt nepochybuju, ona je fakt skvělá a dělala i jako nemluvici dost dobrý vtipy, ze rozumí dobře, to vim skoro od narozeni ![]()
Ale proste když mas pak srovnání se stejně starym ditetem, co takhle zabrzdeny není, je to úplně jinej level komunikace
Evaeva mmch od mimina už jsem slyšela zcela zjevny a konkrétní čiči včetně ukazani, mama a tata už jsme slyšeli v kontextu oba, ale to mohlo bejt jen náhodný vydávání slabik
jsem zvědavá, motoricky je zatím rychlejší asi o 3 mesice
(ale je to teda protiva protivná
)
Anema haha, to má Ríša, ten tu hází nepovedeným obrázkem minimálně jednou denně. Někdy začne se slovy 'nakreslím vám...', tváří se jak milius, ale pak pět papírů zahodí a tak se vytočí, že nás pak seřve, proč ho nutíme do kreslení, když on nechce! ![]()
Ale ač nervák, je šikovnej.

Potrefenáhusa jo, to že vzájemná komunikace vázne, to je mi jasné.
Mimino je hustý, teda
Takhle naopak mluvila neteř. Už jsem tu psala, jak se mně švagrová ptala, jestli synovi ukazuju ty zvuky zvířat, když v 15m říkal akorát tá a ha (pták a haf). Čičí nebo íá jsem od nich v životě neslyšela, říkala rovnou normální slova.
Pinot Noir to jsou moc dobré zprávy. Ať to dobře pokračuje!
Pinot Noir ty kočky jsou super, líbí se mi, že má (asi) v hlavě tu situaci v prostoru, že to jakoby "vidí"
Evaeva jo, říká, to vidí, když se ho ptám, jestli některý obrázek kreslil podle něčeho. Protože kolikrát nemůžu uvěřit vlastním očím, jak nakreslí třeba nohy v chůzi, založené ruce... Prý to "vidí v hlavě" a podle toho to nakreslí.
Pinot Noir to teda, má to fakt krásný! ![]()
Třeba mi taky časem zůstane nějaký obrázek na uschování
. Ze školky teda nosíme výtvorů hodně, je na ně hrozně pyšná a ukazuje je všem návštěvám, takže tam to nějak zvládá. Jen to nejsou klasické kresby, většinou něco lepí, obtiskují a dokreslují max detaily. Já bych chtěla nějaký celý čistě namalovaný, no...
Pinot Noir to je parádní. to vidění v hlavě mu závidím, to třeba mně chybí, já jsem odjakživa jen šikovnej kopista. a Viki dělá pokroky teda! ![]()
moora no přesně, podle předlohy myslím namaluju obstojně, ale z hlavy nic. I si kolikrát myslím, že mám představu, ale jak si sednu, že to namaluju, tak si to najednou neumím představit tak, abych to uměla přenést do ruky.
Pinot Noir Risa ma ty obrazky moc krasny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025