Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 16. října 2023 12:37

Pinot Noir 

...ty kočky jsou skvělý!

Offline Catherinne
10772 příspěvků moje polička 16. října 2023 13:46

Pinot Noir

Kočky jsou skvělý, proporčně, prostorově, ale i barevně. To jsou vodovky?

Offline Janulik03
20071 příspěvků moje polička 16. října 2023 15:36

Pinot Noir no páni, tak to je super, že sa mladý muž tak pohol vpred. Veľký skok

To sa tak dobre číta.

Offline Janulik03
20071 příspěvků moje polička 16. října 2023 15:44

Pinot Noir jeeej tie kocicky by som chcela mat doma zavesené. To je fakt krásne. 

Online Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 16. října 2023 15:46

Catherinne ano, tužka, pak vodovky a nakonec fix. 

Děkuju všem za Ríšu .  

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:08

Pinot Noir Ríša to má krásne!

Lukasko začína kresliť dosť sablonovite,  teda výtvory v škole a druzine, doma kresli kostol ako maliar pred Notre Dame.

Online dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:22

Pinot Noir 

Nechceš z těch koček udělat potisk na tričko? Já bych si ho rozhodně pořídila!

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 16. října 2023 17:31

Pinot Noir ty obrázky jsou krasný! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 17:34

dzizisketa Ríša bude mít svůj merch

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 16. října 2023 17:38

Pinot NoirRíša má fakt talent.

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 16. října 2023 18:01

Pinot Noir ty kocky jsou

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 16. října 2023 19:09

Pinot Noir paráda, spadla mi brada. Ty kocky

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 16. října 2023 19:14

Zatímco ten můj...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2023 19:54

Karja už jsi něco vybrala?  Já třeba ty látkový oleny nikdy nepochopila, k čemu je to dobrý. Bohatě mi celý 3 roky stačí asi 3 kusy. Fajn je obří pružná od lodgeru a jedna veliká mušelínová. Stejně tak z kosmetiky jsem nevyužila vlastně nic. Možná miminí minerální opalovací krém? Obecně asi lepší něco už pro trochu větší dítě, než pro mini miminko. Pro to už asi budou mít všechno... první příbor? Moje děti mají od Minišpajz a jsou super. Nebo nějaký kus nádobí s přísavkou? Kousátko od BBox nebo takovou tu kousací opici? Sebzorickou lahvicku, zvukovou/hmatovou knizku? Treba Svojtka ma ted super s reálnými fotkami a zvuky zvirat. Merino podle financi?  

Já dávám takové dárkové balíčky - mini prosseco a mini balení dobrot od bigboy a mixit pro rodiče, příbor/ formu na muffiny ve tvaru zvířátek/ talířek, mušelínové ubrousky co šiju a knížku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 20:01

MPLee to je vtipný, jak každý používá jiné věci Klasických látkových plen mám asi 20 a na mladšího jsem si ještě půjčovala od švagrové. A ty bambusové osušky si teď asi budu ještě dokupovat. Ale s kosmetikou souhlasím, používala jsem vždycky asi dvě věci z dm, ještě jsem tu našla i nějaké nevypoužívané vzorečky.

Ale byla jsem zvědavá, co bude to must have pro současná miminka, abych náhodou o něco nepřišla Tak asi nic.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:28

Evaeva Já v nějakých novinkách narazila na kousátko a pořád na to nemám názor! 

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:31

MPLeeDěkuju,koupím první příbor nebo nádobí;-). A tu formu na třeba ty domácí brumiky;-)

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:32

A soutěž o nejvic sociální rodinu vyhrávají Karjovi! Dcera domu přinesla krabičku s pár pastelkami, půjčila ji je domu paní učitelka, protože dcera řekla, že doma pastelky nemá. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:36

Evaeva ja mam 2 stare pleny jeste po sobe na podlahu. 1 novou jsem si tozstrihala prave na ubrousky. Pak ppuzivam ty 2 velky jako letni deky a to je cely  

za me must have jsou:

- stokke zidle s nastavci

- monitor dechu do postylky a prenosny (oelet nebo snuza)

- kurzy prvni pomoci/ zdrave zuby detem, knizka od detske fyzioterapeutky Kacirkove

- rock it houpatko a sumitko

- merino obleceni a deka, pro syna jsem nela merino hnizdo do kocarku a to bylo uplne bozi  

- perovy fusak

- zrcatko/ zrcadlo na hrani

- prisavna silikonova odsavacka mleka

- chuvicky

- velka penova podlozka na podlahu

- nositko

- susicka pradla  

- uv sit na kocarek a organizer na kocarek

Pro druheho jsem dokupovala prave to merino hnizdo, knizku a polohovaci polstarek od detske fyzio mamy, sumitko, dalsi houpaci raketu a snuza monitor. 

Jenze to jsou fakt veci, co si clovek spis chce vybrat sam a nebo tak drahe, ze to nikdo kupovat nechce jako darek  A ty levnejsi veci, co jsou fajn davaji vsichni. Takze my jsme meli 4 chrastici spedliky, 8 kontrastnich leporel, 5 oball balonku, 3 nepromokave sacky na plavky, 20 latkovych plen a asi 15 zavesnych plysaku na kocarek... to radsi dam knizku pro starsi, pribor, hrnecek. Nejradsi teda vyplenim jednou rocne liewood ve vyprodeji nebo akci v knihkupectvi a dam nejake dobroty rodicum, nez 10. chrastitko. A i tady je videt, ze kazdy povazuje za prakticke uplne neco jineho, tak je tezke se trefit

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:41

Pinot Noir To, jak se Viktor posunul, je super a Ríšovy kočky jsou parádní :-).