Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:45

Já si furt dělám vlhceny ubrousky z perlanu, prave z ty čisticí weledy a vody na dva dny cca do uzaviratelnyho pytliku a přijde mi to uplne nejlepší hack, na kterej jsem minule neprišla. 

ty velký pleny používám jako ručníky pro děti, přijde mi to praktičtější, než ručník, taky to používám jako prosteradlo do domácího kočáru a v létě jako lehkou deku nebo ručník k vode. 
maly pliny jsem velmi ocenila s blicim miminem jako podložku kamkoliv, teď s nima utiram všechno, pusu, ruce, teď i nosy, takovejma malejma rucnickama pusu a ruce po jídle 

to rock it sumitko jsem hned koupila, ale naše dite se tím bohužel oblafnout nedalo 

Offline Makara
3602 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:57

Karja au

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:02

MPLee z tvého seznamu mám tak půlku věcí a mám v plánu dokoupit akorát nástavec na židli, protože lehátko na stolečku, které jsme používali na kluky, se nám už nevejde do kuchyně (ale já to používala akorát na krmení)a případně to houpátko, pokud ho mimino bude potřebovat. Ale přihodila bych košík na kolečkách a druhý kočár na balkon. Ale přesně, to jako dárek koupí možná tak babičky.

Naprosto souhlasím, že kupovat ty chrastítka a jiné věci pro miminka je zbytečné, toho má člověk vždycky víc než užije. Já osobně bych asi pořídila nějaké dobré jídlo pro maminku, to se aspoň spotřebuje.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:03

MakaraJj, ale aspoň po mně nebude nikdo chcit dar, u nás se tomu říká ,,pastelkovné,, a je to pár set na začátku školního roku. Tak o pastelkovne si u mě nikdo neřekne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:05

Potrefenáhusa těch klasických plen s blicím miminem a bez sušičky nebylo nikdy dost. Já jim je teda dávala pod hlavu i do postýlky a fusaky do kočárku, abych to mohla snadno vyměnit i když to třeba moc poslintali, takže několik plen bylo v oběhu pořád. Ten perlan na cesty je dobrý tip, akorát už se vidím, jak to udělám dvakrát a zbude mi tu role perlanu Doma meju zadky v umyvadle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:07

Kan za mě je celkem jedno, co si to dítě nacpe do pusy

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:09

Evaeva jo, s blicim miminem není ničeho dost...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:10

Potrefenáhusa pravdaale i s neblicím jsem je užila. Jaký asi bude tenhle model?

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:12

Evaeva určitě nejkrásnější na světě

ja to bliti vůbec necekala a dost mě to překvapilo

Offline Pinot Noir
29741 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:15
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:16

Potrefenáhusa hele je to kluk, vyměním krásu za spánek (starší vypadal spíš jak opička, měl tmavé chlupy i v obličeji, ale vyrostl z toho a teď je navíc i nejchytřejší)

Já jsem to blití nějak brala, jednak starší sice oproti němu blil jen maličko, ale přece jen trochu taky a pak o mě a blití se tradují nějaké ty historky

Offline Makara
3602 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:31

Karjato je úžasný, jak si dokážeš všechno vyložit pozitivně 

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:34

Makara

Oo děkuji, zítra mají děti donést do školky dvě brambory, možná nepošlu ani to;-). A potvrdím to

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 16. října 2023 22:31

Evaeva to mělo housatko, vlasy koncily obočím a chlupatý zada má doted  já z nich byla úplně vytavena pokazdy 

Spaci mimino preju moc, druhy dite mělo žloutenku, takže ty první tejdny spalo taky skoro porad, celej prosinec bylo takovy období libanek

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. října 2023 22:35

Pinot Noir No tak to je super . To je krasne cte!

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. října 2023 22:41

Potrefenáhusa Uplne podepisuju. Jak moji mensi zpetnou vazbu pri jeho (ne)mluveni, tak to ze vetsinou kreslim a vybarvuju ja. 

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 17. října 2023 07:29

na Vysočinu přišla zima, nenapadají vás nějaké zimní nepromokavé bundy? Něco jako má Lindex nebo tchibo (ale lindex má letos až příliš dětské vzory). Ale něco co může normální člověk koupit, takže nic za dva tisíce:-D. Ty lindex mi vyhovovaly, ale letos se přes ty miminovské vzory nějak nemůžu přenést

Offline žluťásek
8831 příspěvků moje polička 17. října 2023 07:56

Karja já kupuju next, mají se vzorem i bez. Kupuju na zalandu, ceny snesitelne. Ale zdá se mi, že jsem ti je už někdy radila a že se ti na nich něco nezdálo :-))

Offline tv
4193 příspěvků moje polička 17. října 2023 07:58

Delavate dětem pomazánky? Dáte mi tip na nějaké dobré?

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 17. října 2023 08:24

žluťásek JJ, už vím, ty byly hrozně naducané. Ale možná mají next více typů. Jako já byla s těmi lindex bundami moc spojená, ale letos je ten vzor fakt na hraně, moc se mi to nezdá jako bunda na příští rok pro prvnáčka;-)