Karja nekoukala si na hm? Kluci mají letos z lindexu, ale z druhé ruky, jednobarevné. A hezkou bundu jsem kupodivu viděla v Kiku.
Jinak Tchibo má teď slevu 20% v rámci těch Ona slev, kdybys vybrala tam.
Karja nekoukala si na hm? Kluci mají letos z lindexu, ale z druhé ruky, jednobarevné. A hezkou bundu jsem kupodivu viděla v Kiku.
Jinak Tchibo má teď slevu 20% v rámci těch Ona slev, kdybys vybrala tam.
myslim, že ta s tím jednorožcem na kapsách bude v poho i pro prvňačku. Ale chápu, já taky radsi bez vzoru nebo s neutrálním vzorem.
Kupuju v akci kamik, reima, koukni na lego nebo trollkids.
dzizisketa uvažovala jsem o potisku na hrnek. Triko bych taky nosila, ale moc se mi nelíbí střihy triček, které tyhle potiskovací firmy prodávají.
Karja syn má teď z hm jarní a podzimní a ty to mají, zimní nevím. Já zimní vyloženě nepromokavé kupuju akorát na hory a ty mají z Lidlu, ale to je prostě lyžařská bunda.
Karja Krome Lindexu bych rekla, ze ty veci moc dest nezvladnou. Ale Tchibo je dobre, prijde mi pricetne i ty vzory...Mame tedy podzimni veci spis. Co Decatlon? Syn je proti holkam maly no, tak uplne nevim. Ale ta Reima je dost bezkonkurencni, holky to po sobe zdedi a jeste ji prodas za slusnou cenu. Daji seobcas sehnat treba na Zalandu.
Karja Evaeva No, k zimním bundám z Lidlu jenom dodám, že letos jsem ji objednala, pokračovací velikost po té, co už máme doma, a s cedulkou větší velikosti byla úplně stejně velká jako ta menší, a k tomu to byla jenom taková šlupka, skoro nezateplená. Vloni bych je taky doporučila, ale letos nic moc, posílala jsem to zpět.
Bundu teda zatím taky nemám, synovi je naštěstí teď ještě ta loňská, ale celou zimu mu určitě nevydrží.
Myrtila aha, to se mi nikdy nestalo, ale já loni kupovala 110/116, kluci to po sobě dědí a další už asi koupím nějakou lepší. Ale tím, že je mají jen na lyže, tak i po těch 4 letech jsou jako nové.
Karja ja kupujem v sekaci, tie vychyrene značky, za mňa je najlepšia Didriksons.
žluťásek mne prijde, ze ta tvoje bunda je asi jen klucici? Nebo těch holcicich maj na tom zalandu miliardu a já to nikdy nepoznám, jestli je to ta tvoje doporucovana nebo nějaká tenčí/úplně jiná
mne teda na ni vadí, ze je krátká, nad zadek, já to u zimní bundy nerada (koupila jsem nakonec na vinted identickou lindex jako měla loni, mne vyhovuje moc)
Jos s reimou souhlasím. Dcera teď jednu nosila dva roky, není to na ní poznat a přemýšlím, jestli jí teď kupovat novou. ![]()
Ty velikosti jsou hodně nadsazený. Bunda je velikost 110, dítě má tak 125.
Potrefenáhusa jo, přesně, bunda, která jim vyleze nad bedra, když zvednou ruce, je naprd.
Tabea
. Ano, syn ma kombinezy zatim. Ale 86 nosil jeste na jare a ceka na nej 92, s to ma urcite pres metr. Nosi 98-104 dle znacky. A jestli uvidim nekde za peknou cenu bundu, vezmu ji taky. Brala jsem loni takove neutralni vzory a svagrova je tehotna. Myslim ze je udam
.
Evaeva Děkuji, už jsem něco objednala na zalandu, next zimní kabátek vodoodpudivý. tak uvidíme, no segra bude mít uplně takovou rozkošnou fialovou s medvídkama, tak nevím, jestli taková fashion věc projde no.-D
Karja uvidíš:) mně se teda líbila i ta tmavě fialová s jednorožci z lindexu, myslím, že ani pro prvňáčku není moc dětská.
Evaeva není, ale myslím, že na tom bude vidět každý flek no, a jako ty naše si ještě hrajou venku, jakože se leckde vyválejí a otřou.
Karja ne, já myslela tu druhou, ne tu s jednorožci nad kapsami, ale tu s jednorožci jako vzorem. O té světlé s tebou naprosto souhlasím.
EvaevaJJ, aha, spletla mě ta barva, v popisku je tmavě modrá, tak jsem o ní moc neuvažovala:-D, to je taková no-go barva:-D
dzizisketa uvažovala jsem o potisku na hrnek. Triko bych taky nosila, ale moc se mi nelíbí střihy triček, které tyhle potiskovací firmy prodávají.
A co vyšít na triko? Někde jsem viděla reklamu na vyšité dětské kresbičky. Každopádně dítěti by to udělalo velkou radost, odhaduji podle svého, teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.