Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 08:40

Karja nekoukala si na hm? Kluci mají letos z lindexu, ale z druhé ruky, jednobarevné. A hezkou bundu jsem kupodivu viděla v Kiku. 

Jinak Tchibo má teď slevu 20% v rámci těch Ona slev, kdybys vybrala tam.

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 17. října 2023 08:41

Karja 

myslim, že ta s tím jednorožcem na kapsách bude v poho i pro prvňačku. Ale chápu, já taky radsi bez vzoru nebo s neutrálním vzorem. 
Kupuju v akci kamik, reima, koukni na lego nebo trollkids.

Offline Karja
44333 příspěvků moje polička 17. října 2023 08:53

Tabea

Ta mi přijde OK, ale myslím, že bude hodně hodně náhlá na špínu:-(.

Evaeva Myslím, že v Kiku nebude třeba dobrá ta nepromoková uprava. V HaM mají tu vodoodpudivou upravu?

Offline Pinot Noir
29712 příspěvků moje polička 17. října 2023 08:56

dzizisketa uvažovala jsem o potisku na hrnek. Triko bych taky nosila, ale moc se mi nelíbí střihy triček, které tyhle potiskovací firmy prodávají.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:02

Karja syn má teď z hm jarní a podzimní a ty to mají, zimní nevím. Já zimní vyloženě nepromokavé kupuju akorát na hory a ty mají z Lidlu, ale to je prostě lyžařská bunda.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:05

Karja třeba tahle nepromokavou úpravu má 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:11

Karja Krome Lindexu bych rekla, ze ty veci moc dest nezvladnou. Ale Tchibo je dobre, prijde mi pricetne i ty vzory...Mame tedy podzimni veci spis. Co Decatlon? Syn je proti holkam maly no, tak uplne nevim. Ale ta Reima je dost bezkonkurencni, holky to po sobe zdedi a jeste ji prodas za slusnou cenu. Daji seobcas sehnat treba na Zalandu.

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 17. října 2023 09:11

Karja Evaeva No, k zimním bundám z Lidlu jenom dodám, že letos jsem ji objednala, pokračovací velikost po té, co už máme doma, a s cedulkou větší velikosti byla úplně stejně velká jako ta menší, a k tomu to byla jenom taková šlupka, skoro nezateplená. Vloni bych je taky doporučila, ale letos nic moc, posílala jsem to zpět. 

Bundu teda zatím taky nemám, synovi je naštěstí teď ještě ta loňská, ale celou zimu mu určitě nevydrží. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:15

Myrtila aha, to se mi nikdy nestalo, ale já loni kupovala 110/116, kluci to po sobě dědí a další už asi koupím nějakou lepší. Ale tím, že je mají jen na lyže, tak i po těch 4 letech jsou jako nové.

Offline letfenixa
10822 příspěvků moje polička 17. října 2023 09:17

Karja ja kupujem v sekaci,  tie vychyrene značky, za mňa je najlepšia Didriksons. 

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 17. října 2023 09:19

žluťásek mne prijde, ze ta tvoje bunda je asi jen klucici? Nebo těch holcicich maj na tom zalandu miliardu a já to nikdy nepoznám, jestli je to ta tvoje doporucovana nebo nějaká tenčí/úplně jiná 

mne teda na ni vadí, ze je krátká, nad zadek, já to u zimní bundy nerada (koupila jsem nakonec na vinted identickou lindex jako měla loni, mne vyhovuje moc)

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 17. října 2023 09:29

Jos s reimou souhlasím. Dcera teď jednu nosila dva roky, není to na ní poznat a přemýšlím, jestli jí teď kupovat novou.
Ty velikosti jsou hodně nadsazený. Bunda je velikost 110, dítě má tak 125. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:30

Potrefenáhusa jo, přesně, bunda, která jim vyleze nad bedra, když zvednou ruce, je naprd.

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:34

Tabea . Ano, syn ma kombinezy zatim. Ale 86 nosil jeste na jare a ceka na nej 92, s to ma urcite pres metr. Nosi 98-104 dle znacky. A jestli uvidim nekde za peknou cenu bundu, vezmu ji taky. Brala  jsem loni takove neutralni vzory a svagrova je tehotna. Myslim ze je udam

Offline Karja
44333 příspěvků moje polička 17. října 2023 09:38

Evaeva Děkuji, už jsem něco objednala na zalandu, next zimní kabátek vodoodpudivý. tak uvidíme, no segra bude mít uplně takovou rozkošnou fialovou s medvídkama, tak nevím, jestli taková fashion věc projde no.-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 09:57

Karja uvidíš:) mně se teda líbila i ta tmavě fialová s jednorožci z lindexu, myslím, že ani pro prvňáčku není moc dětská.

Offline Karja
44333 příspěvků moje polička 17. října 2023 10:01

Evaeva není, ale myslím, že na tom bude vidět každý flek no, a jako ty naše si ještě hrajou venku, jakože se leckde vyválejí a otřou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 10:04

Karja ne, já myslela tu druhou, ne tu s jednorožci nad kapsami, ale tu s jednorožci jako vzorem. O té světlé s tebou naprosto souhlasím.

Offline Karja
44333 příspěvků moje polička 17. října 2023 10:08

EvaevaJJ, aha, spletla mě ta barva, v popisku je tmavě modrá, tak jsem o ní moc neuvažovala:-D, to je taková no-go barva:-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. října 2023 10:09
Reakce na Pinot Noir:

dzizisketa uvažovala jsem o potisku na hrnek. Triko bych taky nosila, ale moc se mi nelíbí střihy triček, které tyhle potiskovací firmy prodávají.

​A co vyšít na triko? Někde jsem viděla reklamu na vyšité dětské kresbičky. Každopádně dítěti by to udělalo velkou radost, odhaduji podle svého, teda.