Karja na Zalando Lounge zrovna dneska od rana byla Reima a Didriksons, ale to uz bude ted asi probrany.
Vše o těhotenství a dětech
711990 No, mně přijde, že tam je to dost probraný vždycky, max tak na kluka nebo něco hodně hodně sportovního Ale ulovila jsem za 950, fakt pěkný kabátek next, tak uvidíme;-)
711990 já bych tam vybrala bundu, ale chybí mi k ní kalhoty ![]()
Evaeva Právě 110/116 jsem objednávala, ale byla fakt malá. Kdyby aspoň byla jinak pěkná, možná bych zkusila objednat tu ještě větší, ale takhle se podívám jinde.
Myrtila tak ta loňská byla normálně velká
Paní učitelka si ve školce stěžovala, že jí mladší neposlouchá. Ne snad, že by nějak řádil, ale prostě sedí a kouká a když mu něco řekne nasadí ten jeho výraz "co s tím uděláš?" No nějak nevím, co s tím, určitě to není první takové dítě, co učí, doma se nijak extrémně nechová, prostě jako dítě.
Myrtila ja som kúpila na sklonku zimy v lidli takú bundu, asi skôr kabatik dievčenský, tmavomodrý, bez vzoru, odnosil ho na tom konci zimy s ohrnutymi rukávmi, plus ďalšie 2 zimy (keďže moc nerastie). Najlepšia bunda, lahucka, prana každý deň, rýchlo schla, a jediná pokazena vec bol trochu sa odliepajuci reflexny obrázok.
Karja vycihej si na zalandu lounge Columbie nebo tak něco.
letfenixa Tady nic takového teď nemají, no. Nakonec jsem objednala něco ze zalando lounge.
Já tu teď pro něj mám nějaké zděděné oblečení, tak se mi nechtělo dávat za bundu nějak moc peněz, ale bohužel každý ten zděděný kousek má nějakou vlastnost, proč si ho nechám maximálně jako náhradní, a stejně mu něco musím koupit.
Aspoň že kombinéza mu bude z loňska, máme Reimu, je pořád jako nová.
Myrtila ja mám naskreckovane, je tu jeden super sekac, kde som mu kúpila bundu zn.Canadian Goose za 1,50€.
Prosím vás, nemate někdo doporučení na detskyho psychologa? Byli jsme dneska na ty logopedii a doporučila cely to kolečko vyšetření psychologie, neurologie,foniatrie - no po procitani recenzi nejbližšího zařízení bych radši někoho s dobrou zlusenosti
Potrefenáhusa my chodíme do Kliniky Logo na Karláku, kam docházíme zároveň na logopedii. Psycholožka odešla na mateřskou, takže minule jsme byly u jiné, takže nemám dlouhodobou zkušenost, ale je to tam celkově fajn, všichni zatím moc příjemní a tím, že je tam psychologů i logopedů víc, je možnost i přejít k někomu jinému, pokud se zdá, třeba dítě nespolupracuje z osobních antipatií.
letfenixa Tak takový sekáč bych tu taky brala
Mně se teď povedlo koupit pokračovací softshellovou bundu na místním bazárku za 130 korun, ale to bylo úplně poprvé.
Myrtila já mám s bundama docela úspěch na vinted. Všechny dobré (a vlastně i špatné) sekáče v okolí už jsou zrušené.
Pinot Noir Dekuju!
Evaeva Já chodím pro bundy taky na vinted, v běžných obchodech nějak nikdy nic hezkýho nevidím, a taky na to mám klid a nemusím řešit prudící dítě.
Nevyšetritelne dítě na pětileté prohlídce, děsný tam bylo všechno, pláč, útěk z ordinace, ječení jako blázen, nakopnutí sestry, fakt hrozný. Úplně se mi chtělo brečet taky, skoro nic se neudělalo, dcera ani nepromluvila. Doma mi pak babička rekla, že jsem ji blbě připravila. Tak to už jsem se teda rozbulela fakt!
Zina já s dětma oblečení v podstatě nenakupuju, buď objednávám online nebo jdu sama. I tak remcají, když po nich doma chci, ať si to zkusí a že by byl takový výběr, abych do toho mohla vnášet ještě jejich požadavky
Ten vinted mi vyhovuje, že když mám nějaký kus oblíbený, často se podaří koupit ten samý akorát větší. No a taky jsem škrt ![]()
Karja soucítím, znám to, mám to ve dvojím provedení, v jednom případě v přímo extrémní podobě... Nakopni stodolu a pusť to z hlavy.
Nás čeká sedmiletá a poprvé vím, že to proběhne normálně.
Karja ty si s ní teda taky užiješ! Co jí tak vyvedlo z míry?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025