Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 18. října 2023 13:12

Evaeva My jsme měli úplně zarovnaný sklep pytli s oblečením a vybavením. Ale jak mimino roste, jsem nemilosrdná. Co přijde ze sklepa do bytu už se do sklepa nevrátí. Zpočátku jsem dávala věci dvěma kolegům z práce (1. dítě, neměli nic), ale bohužel jejich děti rostou o dost rychleji než to moje, takže i to o půl roku mladší je už tlustší než moje dcera včera jsem ale s úlevou poslala dál nějaké věci pro o rok a dva měsíce mladší holčičku (včetně houpacího lehátka, které jsme nikdy nepoužili), tak doufám, že tohle odbytiště mi chvilku vydrží.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 13:20

Evaeva no já z těch krabic taham

ty věci o dost jetejsi, než si je pamatuju, a tyjo, teď ke mne ještě hrnou věci ruzne kamarádky a tam jak k tomu nemám citovej vztah, tak jsem hodne nemilosrdna 

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 18. října 2023 13:24

Evaeva Takový malý dětský sekáček

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 13:27

Potrefenáhusa já zatím ne, ale možná to přijde, ty věci na ležící mimina se moc neničí. K nám nikdo nic nehrne, akorát věci po ségře to berou oklikou přes neteř. Ale zničené, jeté nebo podle mě nepraktické věci už teď taky půjdou. Dát pryč úplně všechno nemůžu (a ani nechci), spousta věcí vlastně jakoby není moje, eventuálně se dědí už generace. Ale ze sklepa už to taky půjde, něco schováme, o zbytku se bude muset vyjádřit ségra (která by měla být s potomky na řadě )Mohučanka 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 13:30

Potrefenáhusa já teda k oblečení citový vztah nemám, ale zase mi přijde zbytečné, aby se to znovu kupovalo, třeba fusak, kombinézy, mikiny nebo ty pleny. A hračky nebo knihy se u nás schovávají po generace, no.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 18. října 2023 13:50

Dneska mě ve skupince zaskočili s žádostí, že už mám začít malým dávat i kalhoty na ven. Myslela jsem, že dávám, na sobě má buď nějaký legíny ala džíny nebo softshell, a v poličce má další legíny jakože indoor.

Tak nevím, jaká je představa? Jediný, co mě napadlo, že mu mám dát ty legíny rovnou a na ně kalhoty, pak mu to ve školce sundat, a oni to zas nandají, až půjdou ven?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 13:59

Zina dělám to tak, jak píšeš v druhém odstavci, ale až teď, jak se ochladilo. Ale řekla bych, že i ta první varianta je v pořádku. Spíš jestli to dáváš na správné místo ve skříňce, u nás mají věci na ven dole/na háčku, náhradní oblečení nahoře v poličce. (Možná by ty venkovní kalhoty mohly být trochu od bahna, to by si určitě hned všimli )

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 14:40

Evaeva Jj, já mám rada, když věci kolujou a slouzej svymu účelu, vzdycky se mi líbilo, jak si detny kamarádky nosily do hospody malý růžový holinky a mrnavy kola, jsem rada, ze jsem taky součástí koloběhu. Ale teď ke mne pred narozením mimina doputovalo třeba 10 bananovek fakt straslivych hadru, plus teda kamaradka, která si pujcila věci na mimino, mi to vrátila v takovym stavu, ze jsem fakt zamackavala slzu. Jednak všechno zaprany došeda a jednak má úplně maličký dite, takže v čem naše leželo, její i lezlo a jedlo....

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2023 14:55

Potrefenáhusa Taky jsem od kamaradky dostala nejake krabice veci a stejne jak pises, bylo to zaprane a takove zatuchle? I po vyprani, pritom asi celkem pekne veci. Ja jsem zas poslala do obehu treba veci z lindexu, crawler apod a ted me to mrzi. Je tehotna svagrova, ale nastesti jsem poslala fakt jen veci na cwrstve mimino. To si stejne kazda neco dokoupi. No a zbytek jsem poucena a syslim taky. 

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:00

Potrefenáhusa 10 banánovek!!! No mě mrzí, že to nejlepší oblečení jsem dala jedné kamarádce, která ho určitě nevyužila a už ho ani nemá. Ale jí jsem fakt vybírala ty nejvíc roztomilé věci, samé dupačky z HM, takové ty fakt na nastrojení dítětě...

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:11

Evaeva Díky, pravda je, že ty poličky i kóje mají hodně úzké, tak další oblečení kom budny dávám nahoru, kde má mít ještě i plínky, mokrý ubrousky a suchý ubrousky. 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:18

Ad oblečení, ještě je blbý, ža každej to má jinak nastavený, co je ještě pěkný, co už jen tak na donošení, občas fakt žasnu, co lidi jsou schopný nabízet na prodej (mikinka je pěkná, jenom je na ní flek a díra, vyprat jsem to nezkoušela). Mně je líto hlavně bot, protože ty míváme myslím si dobrý a je mi líto je nabízet jen za odvoz (ale teď jsem našla odběratelku v kamarádčině sestře, která je ochotná si je od nás brát :-). 

Offline Suya
příspěvků moje polička 18. října 2023 15:42

Zina Jezis, presne, taky nekdy ziram, co lidi prodavaji, hlavne u merino veci ve strasnym stavu, nebo Lindex - stary oprany bodycko s flekama a zmolkama za 200, ale je to Lindex!

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:44

Tak jsem si vyzvedla Rostíka ve školce a co myslíte? Měl je tam! Neštovice

Na krku a na zádech. Hrňte na mě prosím tipy, co koupit v lékárně. K doktorce nemusíme, když nebude mít zlý průběh, že?

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:48

Suya ta Lindex mánie je fakt úsměvná. Já teď dávala na vinted prakticky nová body kolem stovky a všechno to bylo pryč asi do půl hodiny! Tak už chápu proč

Jinak já věci po miminu dala pěstounce a ty větší věci budu archivovat maximálně dva roky,  jestli se nerozrodí ještě poslední dvě kandidátky v okolí. Ale radši se zeptám předem, protože když mi kolegyně pár dní před nástupem na md donesla banánovku 15 let starých bot, tak jsem nadšená nebyla

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 18. října 2023 15:54

dzizisketa K naší doktorce se nechodí s lehkým průběhem, ale chce oznámit, že je děti mají.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 16:02

dzizisketa zavolej doktorce, ať si to poznačí, rovnou ti i poradí. A hlavně pevné nervy asi si to dáte rovnou 2x

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 16:04

Zina jo, to je přesný, kolikrát někdo prodává boty ve stavu, ve kterém je já rovnou házím do popelnice.

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:05

dzizisketa mne vtedy doktorka poradila niečo špeciálne na potieranie, čo ani v lekárni nemali, ale kolegovi poradili na dets.lozkovom potierat tantum verde. Plus kúpeľ v hypermangane a Fenistil kvapky.

Držte sa!

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:14

dzizisketa Virasoothe gel