Karja nedavam do susicky, ale peru furt a normalne s tmavym a s normalnim tekutym praskem, bez avivaze
Vše o těhotenství a dětech
711990 Jo, tak to já dělám stejně, ale jako přemýšlím, zda o tom nemám nějak víc pečovat, přece jen, teď už z toho tak rychle neodrostou;-)
Karja No hele, to jsem si říkala taky, že z nich dcera tak rychle neodroste, tak sice neodrostla, ale místo toho jim zvládla prodřít kolena :o) A jinak taky peru v normálním prášku a akorát nedávám do sušičky.
Karja kromě již řečeného navíc peru naruby.
Karja perwol dělá gel na tyto technické materiály. Je modrý a stojí stejně jako ty ostatní, takže v akci za hubičku. To ani není problém, že by se kvůli tomu oblečení zničilo, ale ten prášek se z toho nevymacha pořádně a pak to nefunguje tak jak má.
Karja peru v gelu na sportovní oblečení z dm, program buď na sport nebo quick mix, obojí je na 30 a dávám trochu míň otáček (800 nebo 1200), přidávám k tomu ještě třeba bundy nebo moje sportovní oblečení, do sušičky to nedávám. Vzhledem k tomu, že první se zničí kolena nebo zadek z toho pračku neviním
A neperu moc často, až když jsou fakt od bahna, třeba po třech týdnech nošení.
Já mám gel na sportovni věci z rossmanna, perwol nesnesu, ale tenhle je navonenej taky moc, není to ale tak strasny jak ten perwol
Karja já peru softshellky a nepromokavý bundy zvlášť v gelu na sportovní věci, kupuju buď denkmit nebo ten z Rossmannu. Většinou po týdnu ve školce toho bylo akorát na jednu pračku, dvoje softshellky, bunda, hodila jsem k tomu občas i fleecovou mikinu nebo třeba tepláky. Ale nechávám jen tak půl pračky, max 3/4.
Potrefenáhusa já kupuju v dm ten dekmit, navoněný mi nepřijde.
Evaeva pro mě už je to navoněný na hranici snesitelnosti, musím to pak sušit venku. Potrefenáhusa to si ten perwoll vůbec neumím představit.
Totéž denkmit na vlnu, voní příjemně, ale tak strašně intenzivně, že pak ty svetry musím trochu vyvěsit vyčichnout :-))
žluťásek aha, no každý to má jinak. Já dávám teda jen trošku, přijde mi, že hodně pění.
žluťásek já jsem na ten perwoll nějak negativně vysazena, stejnej je i ten na cerny pradlo, já to citím i z lidi třeba v obchode na několik metrů
ten denkmit na vlnu už jsem teď taky podruhy nekoupila, je to fakt hezka vune, ale přesně hrozne intenzivni
žluťásek Potrefenáhusa Kdyžtak gel na vlnu úplně bez vůně je Prací prostředek na vlnu a hedvábí s lanolinem od Ulricha, navíc ta vlna je po něm úplně jemná, nekousavá, mnohem lepší na dotek než po perwollu nebo denkmit.
Myrtila to zní skvele! Já mela na vlnu moc rada Vlnik od Qaltu, ale co zavreli na Palmovce Pemi, nikde to nemaj a objednávat jsem to nechtěla
Potrefenáhusa Ten ani neznám, u nás ho asi nikde nemají. Ten Ulrich jsem koupila na minimolu, bylo to úplně naslepo, ale je nejlepší, co jsem zatím na vlnu vyzkoušela.
Myrtila mne jednou pribalili k nákupu nějaký pevný mejdlo na vlnu s lanolinem a to bylo taky skvělý. My máme nějakej strasnej program na vlnu, jakmile je sebemin špinavý, zůstane to na tom a peru v ruce
Dneska ve školce mely učitelky na stole dyni a v ni zapichany lizatka, ve ctvrtek na odpolední skolkovy akci jako odměny sisinky...achjo, štve mě to moc, ale zas nechci, aby se dite citilo blbě, když všichni ostatní dostanou
Potrefenáhusa podle mě je to bez šance, pokud nechceš být vyloženě krkavčí matka a prostě jí to sebrat.
Potrefenáhusa vitej v realite ustupku a kompromisu. Jde to plizive, nejdriv sladkosti, za par let youtuberi a pitome pc hry. U holcicek nevim, umele nehty? No kazdopadne screen time se nam dari korigovat, proste doma nemame konzoli a dite nema ani tablet, ale ty sladkosti se korigovat moc nedaji, to se na ne vali odevsud.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025