Mrakoplas nedivim se. To mrne nemohlo snad do dvou let bez sileneho revu videt nejen doktora v bilem, ale ani bile oblecene "civilisty".
Vše o těhotenství a dětech
Děti vydržely obdivuhodně dlouho zdravý, snad měsíc. Přijedeme domů z porodnice (
), mladší přijde ze školky s rýmou a chrapotem. Jak asi dlouho potrvá než to chytne mimino ![]()
Evaeva ach jo, toto sa ale blbo zislo :(
Evaeva tlapkam, u nás to trvalo asi 14 dní
jak maj ty direcky malinkaty, ani to neslo poradne odsavat ![]()
ted maj nudli prakticky od začátku září nastridacku, ani ten vercajk nemá cenu uklízet. Mimino má příští tyden nějaký očkováni, tak jsem zvědavá, jestli to na to bude
gratuluju k propuštění a preju pohodovy szivani
Spoluzaci starší dcery si drtí cukr a nějaké brambůrky a snupou to jak kokain.
Čínské polévky si moje deti normálně zalévají a naučily se to ve skautu.
Potrefenáhusa jo, mladší sám měl rýmu taky hned ve třech týdnech, ale jemu je jen pár dní. No uvidíme.
A díky.
continuityproblém nebude v tom , že by to neuměly zalít, ne? My to taky rádi ujídaly suché ![]()
Prišla som dnes po Lukaska do družiny o pol 2 a akurát za mnou plakal, že mu je smutno, normálne to aj p.vychovávateľke povedal ![]()
Blbé jsem se vyjádřila, ve skautu se to naučily jíst, ne zalévat. Doma nemám ani polívky z pytlíku.
.
Mladsi dite je uz taky nemocne. Ale zvladlo pres 8 tydnu nepretrzite dochazky do nove skolky, tak si snad ani nemuzu stezovat. Ted kasle jako tuberak, ale uz je vesely.
Všude stejné, muž odletěl na 6 týdnů na druhý konec světa a menší dítě má 39,5 ![]()
continuity jezisi, to myslim zazila žluťásek v knihovne, ze tam deti neco takovyho snupaly!
711990 continuity jo, pitomci pubertální si rozdrobili hroznovej cukr a udělali si lajničku. Asi ty bonbony přestanu rozdávat. Minule mi jich tam jeden sežral snad třicet najednou, tak jsem mu zle řekla, že nadměrná konzumace může vyvolat projímavý účinky ![]()
continuity jo tak. Naše mamka to kupovala v dřevních dobách na dovolenou, řekla bych, že naposledy před 25 lety.
Kokoska dceru takto zabalili do prosteradla a když se mrskala tak jen uzilkem utahovali....možná proto tak vyvádí
Potrefenáhusa Jo, náš byl taky na očkování, ale to jí byl rok, teď s tím odporem k lékařům a tím debilnim ORL mám strach, abych pak na logopedii nejezdila do jinýho okresu. On si sambo nenechá nic líbit:D
letfenixa Lukášek je na tebe teda extrémně fixovaný
.
Karja mozna to tem detem nekde v podvedomi sedi. Neverila bych, ze tak maly mimino jak byla dcera by si mohlo neco pamatovat, ale evidentne jo.
Kokoska V podvědomí sedí hodně věcí, i u těch nejmenších dětí, jinak by bylo skoro jedno, co se jim do těch 3 let stane, když ve vědomý paměti to nemají.
Ještě někdo má ředitelské volno, takže jsou děti celý týden doma?
Zina jo, na takovychhle vecech je to videt, nejak jsem si to predtim nedokazala predstavit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025