JankaM asi ano, detem kvuli tomu odpadl krouzek, ze maji ostatni deti volno
Vše o těhotenství a dětech
JankaM coo, tri dny reditelsky volno ke dvema dnum prazdnin?![]()
711990 ještě lepší to má ségra. Standardně mají dva dny ředitelské (to se tady rozmohlo před pár lety celkem plošně) + dva dny prázdnin + státní svátek, jenže ten je teď v sobotu, takže do školy šli akorát dneska
Že jim to volno radši nedají třeba na vánoce, letos jsou celkem krátké prázdniny.
Ale zase šli 29.září, kdy bylo volno skoro všude
žluťásek A tyhle děti chodí do knihovny dobrovolne nebo tam musí?
Pinot Noir no
Povedal mi, že počas vyučovania je to v pohode, až v druzine mu býva smutno.
letfenixaMožná to tam není tak zábavné v té druzine Já jsem nad tím přemýšlela už tuhle po příspěvki Pinot Noir jak to R. zvládá takhle dlouho ve škole, že se to asi střídá a pořád se tam prostě ,,baví,,. A když má L. Nějaké chvilky klidu, tak to na něj asi padne
Karja byli tam na lekci mediální výchovy, s paní učitelkou místo vyučování. Mám tam hodně aktivit, rozdávám bonbóny jako úplatky ![]()
29. září byl ve škole, tento týden je celý doma. Vzhledem k tomu, že si mladší dnes zase stěžoval na ucho, nechám doma i jeho, takže mi prázdniny nijak nevadí. S mladším se stejně pracovat nedá, to je i lepší, když jsou tu oba.
Karja možno mu to (podvedome) škôlku pripomína. A to ma skvelú p.vychovavatelku.
letfenixa Prosím tě, jak jste s takovou fixací zvládli adaptaci ve školce? Já jsem to letos ještě odložila, ale donekonečna to taky nepůjde a čekám velký špatný.
Len nezvladli. Chodil tam 4 roky a až na sklonku 4., v máji, to vyzeralo, že si zvykol. Ale nespal tam.
Kokoska Tyhle raný traumata se hodně řeší u adopťáků, tam by kolikrát i bylo lepší, kdyby to fungovalo tak, že by se nic neukládalo. I děti, který jsou k ado rodičům hned z porodnice, jsou traumatizovaný ztrátou biologickýho těla matky, ty ostatní, který jdou ještě před osvojením k pěstounům, mají tu ztrátu hned dvojí.
Takže věřím, že i když si dítě není schopno vybavit konkrétní vzpomínku, tak navození podobný situace může spustit úzkostnou reakci.
Pinot Noir tak oni si tam kreslia, hrajú nejaké hry s p.vychovavatelkou a keď je pekne, idú von. Tam sa teda s chlapcami naháňa, to viem.
žluťásek Tak to už dává smysl! Člověk by si řekl, jak se takováta kvítka dostanou do knihovny....
Vedecký krúžok v CVČ trvá 2 hodiny a je mu to malo.
711990standardně má ředitel jen dva dny na rok. Moje děti mají teda obrácený problém, v pondělí po prázdninách píšou každá tři pisemky.
Máme jít k segre a tak utěšuji dítě, že se bude učit s klukama. No nebude, protože oni na prázdniny žádné úkoly nedostávají. Všichni na třech různých gymnáziích. Já vůbec nevím, kde pořád dělám chybu. ![]()
continuity ja som naplánovala pisomky na tento týždeň, keďže budúci sú prázdniny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025