Archivářka Uměl číst v očích královny, byl manuálně velmi zručný a voněl smolou a spinkáním.
Vše o těhotenství a dětech
Ta nudle nikdy neskončí ![]()
ArchivářkaTak tys to zabila:D:D
Potrefenáhusa Jo, přesně tenhle pocit jsem měla, když chodila velkamala první rok, ale řeknu ti úderem zimy to docela skončilo...Ten podzim byl nejhorší na ty nekonečné virózy.
Potrefenáhusa U nás už i kašel, teplota naštěstí jen o víkendu. No ale držel se docela dlouho, doteď nešel do školky kvůli rýmě jen třikrát. Teď to ale vidim na celej tejden doma ![]()
pilgrim U nás taky začíná rýma, plus hrozny řvaní ráno u louceni, tak si říkám, jestli ji už třeba nebylo blbě....Ale takhle ji začínala i rýma minulý týden a za dva dny to odeznělo. Tak uvidime.
Karja ony maj nonstop nudli jedna, druhá nebo obě, je to zoufalý
pilgrim já myslím, ze to nikdy neskončí, ony teplotu nemaj, ale furt jim teče z nosu a chrchlaj z ty rymy, do plnyho zdravi to nikdy nedojde
Potrefenáhusa zrovna jdeme z ORL, Viktorovi píchli obě uši. To nám ten vztah k ordinacím rozhodně vylepší. ![]()
Pinot NoirChudák malej. Hodně blbý? Naši právě to píchání vůbec nebolelo...a taky z ničeho nic, co? To jsou dvě nudle a pak třeba ucho hned...
Potrefenáhusa skončí, ale bude to dlouhé. U nás to ten první rok bylo fakt peklo. Rýma, která přešla do tuberáku, takže minimálně dva týdny doma, ale klidně i tři a pak max. týden ve školce. Tady bohužel žádná zima moc nebyla, takže s mírným zlepšením to trvalo až do konce března. Jako nejlepší bylo brát školku jen jako bonus, obě děti (tou dobou chodil mladší na dvě dopoledne) šly do školky do Vánoc tak pětkrát.
continuity 711990 jista si nejsem, ale myslim, ze reditel muze dat 5 dni
Karja u něj nevíš, on vyvádí stejně, když mu do ucha jen kouká, i když to zrovna propichuje. Vlastně ječí stejně, už když na něj doktor jen pohlédne. A fakt z ničeho, kluci byli doteď zdraví, on si teda ve čtvrtek na ucho stěžoval, v pátek jsem ho nechala doma, ale celý víkend klid, tak šel včera do školky a večer to začalo. Ráno už 39,5°.
Ale doktor dobrej, šla jsem tam s Viktorem, ale prohlídl i Ríšu, když si všiml, že má taky trochu rýmu, a nakonec i mě, když slyšel můj tuberáckej kašel. ![]()
Pinot Noir Tak teď se mu aspoň už uleví. A on treba nesmrkal ani minulý týden treba? Jj to vyšetření muselo stát za to, doktor dobrej, že to po něm hned nezabalil;-)
Pinot Noir chudák malej, snad už bude dobře
Evaeva já to tak beru, ale zvlášť to unudleny mimino je děs, odsavani se strasnym revem, nudle všude a i se blbě koji, jak se u toho dusi, v noci blbě spí
Potrefenáhusa jo to věřím, mladší už naštěstí nebyl mimino. No třeba to u vás nebude tak zlé, u nás to přecejen bylo po covidu a ta izolace ještě dojížděla.
Karja to jo, rýmu měl, ale takovou běžnou, do školky normálně chodil. Blbý je, že on neumí smrkat.
Kdyby nebylo neštovic, tak tady zatím od začátku školního roku ani rýmička, jen jeden planý poplach.
A umí smrkat aspoň s tebou? Jako s asistenci? Synovec neuměl dlouho smrkat ani s rodiči, nebo to odmítal ten správný postup, pak mu jeden doktor na pohotovosti domluvil, ale bylo mu treba už 7. Dcera umí s námi, ale sama se nevysmrka, takže i lehka rýma s celodenní skolkou může dopadnout jakkoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025