dzizisketa Už je Rostik zoceleny, to je super.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Mne na tom orl říkali, ze ty maly děti stejně často nemaj sílu na to, aby se vysmrkaly poradne
Potrefenáhusa zajímavé, jak každý říká něco jiného. Mně zase doktor na ORL říkal, že ho nemáme nutit smrkat silně.
Evaeva no to jsou možná dvě různý věci. Naše dite jen tak lehce fouká a nos zůstane plnej
Potrefenáhusa jo, možná máš pravdu. Mladší uměl smrkat brzo, ale bez efektu, starší naopak snad až ve třech letech. Oba tím pádem měli dlouhé období, kdy už si odsát nenechali, ale ani nesmrkali pořádně. Naštěstí vždycky fungovala kombinace Vincentky a kapek, žádné komplikace s ušima naštěstí nebývaly. Ale určitě to zhoršuje ten následný kašel, jak jim to teče do krku.
Karja nevysmrká se ani se mnou. U něj vůbec nejde o to, jestli něco umí, nebo ne, zásadní je, jestli to udělá. Jsem přesvědčená, že smrkat umí, ale za žádnou cenu to prostě neudělá. ![]()
Pinot Noir No, rozumím tvé frustraci, ale nedokážu si to uplně představit, jak děsný to je.
dzizisketa Dvojcata taky ve skolce od zari jeste nechybela, jsem zvedava, kdy prijde moje prvni ocr.
Nemáte někdo nápad, co našít nebo čím ozdobit sofsthelky....jsou černé a neprošlo to:D. Nechce se těch malych loňských s obrázky na kolenou zbavit:D. Už to zkouším 14 dní, dokonce je darovala segře.
Karja nikdy jsem to nezkousela ale neslo by je nechat ji je pokreslit fixy na textil?
Candance Jsou černý, tak to nebude vidět. Jako nazehlovacka asi zničí ten softshell? Nejhorší je, že jsou fakt pěkne!
Karja muzes to zehlit tak, aby to drzelo a zaroven se nespalil ten softshell?
Karja zkus ji nasit neco okolo pasu nebo kapes.
Candance noo to nevím, možná přes látku nějakou to prezehlit.Hele ona je fixována na ta kolena ozdobená, aby to šlo vidět.Možná bude lepší spoléhat na studenou zimu, že ten slabý softshell nebude nosit ani:D. Zimní jsem se poučila a jsou s obrázky. To je hrozný, co je napadne ještě jako předškoláky.....Ale co si budeme povídat, taky ráda nosím věci, co se mi líbí:D:D
Karja Koupila bych 10 cm softshellu podle děcka, vystřihla oválky a přišla entlem na kolena.
Ty jo, nemám entl:D leda ruční! Ale sofsthell se mi nepovede tam našít, to budu muset nějak ohnout, ona ta barevna kolena jsou tam jakoby vložena, není to druhá vrstva
Karja tady,já bych to klidně nažehlila.
https://www.latkobrani.cz/galanterie/nazehlovacky/reflexni-nazehlovacky-a-pasky
continuityJasně, já to ještě vygooglim to nažehlovací na softshell a uvidím, svítící kočky by to mohly zachránit:D
Tak jsem dneska dopoledne hlidala Adelku, maminka sla se starsim brachou na alergologii (vypada to na alergii na nejake orechy). A bylo to tentokrat v pohode, zadne řvani mamiiinkaaa, jen teda se mi zda, ze separacni uzkost prechazi v obdobi vzdoru a tvrdohlave zarytosti. Ale bylo to moc prima, byly jsme na hristi a doma byla ochotna hrat si s panenkou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025