Mrakoplas doufám, že to jen něco, co si děti vymyslely... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea no bohuzial, vravela mi to mama, ktora bola poobede pre deti. Povedala jej to ucitelka.
Ked si predstavim, ze tam v noci pobehuju potkany po veciach kde su cely den deti ![]()
Mrakoplas Buď v klidu, nám se ve školce loni objevila myš a na týden nám zavřeli třídu kvůli deratizaci. To oni si nelajsnou tam nechat jen tak pobíhat hlodavce.
DruI no vzhladom k tomu, ze od nasej "najschopnejsej riaditelky pod slnkom" neprisla k tomu ani ziadna informacia, tak sa obavam, ze to budu riesit tak za rok. Maximalne zavru zajtra jednu triedu ale vyliezat mozu samozrejme aj v inych. Ja uz o nasej skolke nemam ziadne iluzie. Ked isla cela skolka do karanteny kvoli kovidu, vyvesili to poobede na dvere a to bolo vsetko. Ti rodicia, ktori si boli pre deti na obed/skor tam druhy den rano prisli a cumeli jak puk, ze je zatvorena. Digitalna doba tam este nedorazila a zjavne ani telefonna.
Pinot Noir Chudák Viktor, aspoň že to rychle působí a bude mu líp
Mrakoplas sis to byl jeden z mejch detskejch strachu, ze ze záchoda vyleze potkan. Sedela jsem tam a furt se ohlizela, jestli uz tam neni, aby me nekousnul do zadku. Smarjaa, ted abych se ohlizela zas ![]()
![]()
žluťásekno ked som isla vecer pred spanim na zachod, velmi dlho som sa do tej misy divala
. Nastastie syn zatial nevie, ze ten potkan vyliezol zo zachoda a dufam, ze sa to ani nedozvie.
žluťásekJá jsem se takhle ohlížela, jestli ze záchoda nevyleze had ![]()
Fujtajbl - potkani nám vylezli kdysi záchodem do archivu - starý barák (bývalá věznice) v centru Plzně. Něco se jim znelíbilo v kanalizaci, tak šli nahoru. Vyhrabávali květináče, okusovali papír. Nakonec našli deratizační "cukříky" a nepěkně chcípali. Naštěsí mrtvolky byly vždy na viditelném místě...
Ty jo, jak se vlastně deratizuje školka??? My tu totiž máme ty "cukříky" v papírových tunelech permanentně, ale u zaměstnanců se předpokládá, že to nezačnou cumlat, když to najdou.
Archivářka a teď mě zajímá, který barák v centru Plzně, je bývalá věznice. ![]()
DruI
to,. že by prolezl okolo záchodu, bohužel tak nereálné není
Archivářka a teď mě zajímá, který barák v centru Plzně, je bývalá věznice.
Bývalá věznice krajského soudu v Sedláčkově ulici. Je dobře vidět z "kruháče" - žlutá budova s věžičkou a mohutným arkýřem. Arkýř je vězeňská kaple jak ze Švejka, ale máme v ní kovovou konstrukci na uložení archiválií. Ve všech patrech jsou cely, my v nich máme archiválie, policie ČR má jedno patro a v něm cely předběžného zadržení. Státní oblastní archiv tu sídlí od roku 1955. I naše kanceláře bývaly cely - vybourala se přepážka. Na dvorku mezi námi a krajským soudem ve Veleslavínově ulici se popravovalo... Říkáme, že tu sedíme na doživotí ![]()
žluťásek já byla na studijním pobytu v zemi, kde byly na univerzitě turecky zachody a potkani tam byli. No, byla jsem tam jednou...
no a tady potkany kolem domu máme, občas čeká rano na rohozce zvlášť vypasena kocici kořist
Tvl a já si do teď myslela, že nejhorší zážitek byl záchod (= díra v zemi) plnej červů v Ghaně!! ![]()
Hadi a potkani v záchodové míse jsou moje noční můra už od mala!!!!
Mrakoplas Hele, jestli tě to trochu uklidní, tak kdyby tam běhali potkani po oblečení a věcech, tak by to bylo hodně vidět, potkani dělají dost velkej bordel, hlavně hodně hlodají, to nejde přehlídnout. Tak snad ten jeden byl jen osamělý průzkumník, kterýho až se ve školce zbaví, tak bude po potkanech.
Já jsem si teda myslela, že potkani na záchodě v ČR, že jako to není možné, vlastně jsem o tom ani nepřemýšlela teda nikdy:-D
Souhlasím se Zina , když nám v minulém bytě lezli potkani do kočárkárny, okamžitě prokousali pláštěnku na kočárek, jednou jsem nachytala milou krysu prohánět se po držadle kočáru
A bobky byly hned všude. Ale se záchodem jsem to považovala za urban legend, snad to fakt byl osamocený průzkumník!
No rano tam uz sambo videl nabehnut deratizatora, tak snad si s tym nejako poradi :) Problem je, ze tu v okoli je potkanich dier dost, vzdy si nejaký dalsi moze najst cestu. No maju deti zase v skolke dobrodruzstvo :)
Garfie pro mě jsou červi stokrát horší než potkan.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025