Kokoska proste období batole ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Naše děti si včera poprvy úplně dokonale hrály spolu, žádný řvaní, žádný zrakveni, smaly se obe, husicka vysvětlovala hru (Teď hoď kostkou, mimi!) aniž by ji to rvala z rukou To je mojeeee!...no fakt úplně dokonalý to bylo!

Potrefenáhusa prechazejici do "proste predskolak" a po nekolika dalsich obdobich (mozna) koncici "proste pubertak". Ono je porad nejake obdobi!
Potrefenáhusa Ty copy!!!
Potrefenáhusa mimi ma spravnou patku :) Ono to housatko taky bude vic bavit, az se mala tech her zucastni, az budou moct vymyslet alotria spolu!
Karja Zkus reflexní nažehlovačky, na softshell se nažehlují na střední teplotu cca 15 vteřin přes pečící papír, pak necháš vychladnout a až pak sloupneš ochrannou fólii. Na netu najdeš různé motivy, třeba Stoklasa má různé obrázky.
edit: dočítám, že tuhle radu jsi už dostala ![]()
Karja normálne som cez kúsok látky nazehlila nazehlovacku.
Potrefenáhusa no vidíš, taky se dočkáš
Ale obdivuju teda mimi, že se dokáže zúčastnit takové hry. V tomhle věku by u nás všechny části skončily v puse.
Potrefenáhusa jj, vidím, že se u vás blýska na lepší časy.
Opravdu, od cca 18 měsíců mladší už bylo lepší mít doma obě než jen jednu, zvláště teda mladší.
continuity to je za dlouho! Za víc než půl roku!
Evaeva taky většinou krade kostku, zere ohnicky a bourá lezenim postavenou silnici...
Aranel ona má velkej naskok už od narozeni
Hehe! Rosťa říká Šárce "Mimi" furt ![]()
A co to je za hru? Ta by se u nás asi taky uplatnila!
Potrefenáhusa Taky tyhle idylické situace miluju. Tak ať je jich co nejvíc! :o)
Potrefenáhusa chápu, ale když vidím ty papírové díly a slyším o kostičce
to jsem musela před mladším schovávat tak do roka a půl.
continuity u nás to platí pořád, mít tu jen mladšího je za trest. Jsem zvědavá, jak s tím zahýbá mimiňák. Myslela jsem, že teď budeme mít s mužem taková odpočinkovější dopoledne, když je doma, tak mladší radši onemocněl, ať si moc nevyskakujeme ![]()
DruI dneska uz se shazujou, strkaj, mlatej a skripou prsty do dveří jako vzdycky
Potrefenáhusa Tak ale zase už zjistily, že to jde i jinak a časem se ta rovnováha překlopi. Jinak ta fotka je skvělá a jsem ráda, že se hasiči tak ujali. ![]()
Citlive povahy necitat!
V skolke vraj vyliezol zo zachoda potkan ![]()
Potrefenáhusa No jo, musí se ta sourozenecká láska vyrovnávat
ale ta idyla se bude určitě opakovat, ony si ty děti to společné hraní taky užijí mnohem víc než hádky a sváry.
Mrakoplas No, to je hrůza, to bych snad myslela, že se nemůže stát.
Dcera mi dneska vyprávěla, že potkali u školky lišku, paní učitelka jim zakázala na ni sahat, že je nemocná a pak potkali pana, co tu lišku hledal...nevím, zda si tohle tvrzení nemám ověřit u dalšího zdroje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025