Pinot Noir wuaa aj pre mna.
Potkania story pokracuje - uz nam volali, aby sme si prisli na obed pre deti, potkani problem je vraj rozsiahlejsi ako si mysleli. Na par dni to asi zavru.
Pinot Noir wuaa aj pre mna.
Potkania story pokracuje - uz nam volali, aby sme si prisli na obed pre deti, potkani problem je vraj rozsiahlejsi ako si mysleli. Na par dni to asi zavru.
Pinot Noir No ale když vyleze ze záchodu?
Jinak ti červi teda byli hrozní, to jsem nezvládla a raději vydržela do rána....
Garfie pokud to není záchod u nás doma... ![]()
Garfie pro mě jsou červi stokrát horší než potkan.
Fakt? Červi po tobě nebudou běhat ve spánku. To raději červy v záchodě.
Garfie Musíš mít tu cestovatelskou vášeň fakt velkou
Tohle bych teda nedala. Zlatej cestopis v tv nebo na netu.
Archivářka Děkuju za vysvětlení. Budovu samozřejmě znám, ale o její minulosti jsem nic netušila, moc zajímavé. ![]()
Este posledna a uz tu s nimi koncim - kamaratka mi pisala, ze do tej istej skolky chodila pred vyse 30 rokmi aj ona a presne to iste sa jej tam stalo, vyliezol zo zachoda potkan pred jej ocami. Kedze za 30 rokov mesto neurobilo ziadne opatrenia, tak ich asi nemozem ocakavat ani teraz.
Ale budem dufat, ze taka udalost sa stane len raz za tridsat rokov ![]()
Mrakoplas pokud potkan vylezl ze zachoda, tak dole v trubce chybi zpetna zaklopka a mela by se tam nainstalovat
notna No jo, tak ono nevíš, co tě na cestách čeká, že jo! ![]()
Garfie Nevíš, ale tušíš a přesto do toho jdeš ![]()
Aj vam sa tricka z lindexu tak speru? Mladsi ma 102 cm, lindex tricka 104 su mu uz fest kratke, tak som vybalila po starsom 110/116. A cudovala som sa, ze mu nie su dlhe. Az kym som nevybalila jedno menej nosene (a prane), kupovane v jednej varke a to je o 3-4 cm! dlhsie oproti ostatnym. Periem vzdy na 30 ![]()
Mrakoplas jj, vsecko z Lindexu se hrozne smrskne. Tonda je stejnej velkej a oprana 110 mu je akorat. Ted jsem koupila novy uz 116 a vypada obri, ale bim ze se zas smrskne.
711990 je to skoda, lebo kvalitou vydrzia dost, ale velkostou nie ![]()
Mrakoplas tyjo mě se Lindex nijak výrazně nezmenšuje. Peru na 40, suším v sušičce a dítě už Rok nosí stejnou velikost a ještě dlouho bude
Nepřijde mi to výrazně menší než nové 92.
Nemáte někdo tip na dětské zahradní nářadí? A existují pracovní zahradní rukavice pro 2-3 leté?
MPLee naradi se nam osvedcilo od small foot. Ted jsem to dohledala mezi nekolik let staryma objednavkama, takze drzi uz nekolik let. Je to funkcni naradi, drevo, kov.
MPLeedětské zahradní rukavice existují, taky jsme kupovali kolem 2 roku. Ale neporadím kde, kupovali jsme je normálně v domácích potřebách.
Máte prosím typ na dětskou deskovku pro dítě 4 roky? Máme sad, Djeco králíky a Pomaháme zvířátkům. Když tam budou nějaké postavičky nebo figurky, tak to bude ideální
jsou toho mraky a vůbec nevím, co vybrat...
MPLee ty si jej urcite kupila o dve cisla vacsie ![]()
MPLee amazon má. A v baumarktu jsem kdysi kupovala takový kožený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.