MPLee Lindex se mi taky nezmensuje. Peru na 40, susicka. Syn ma kolem metru a nosi 98.
Vše o těhotenství a dětech
Tak dneska vyhravame my
větší dite rano spolklo korunovou minci, takze rentgen, zjištění, ze koruna zůstala vzpříčená v jícnu, motol, další rentgen, zjištění, ze koruna je stále v jícnu, narkoza, vyndani koruny ven
teď je v motole, má to za sebou, už se probrala, spí tam s ní tatínek, propuštění rano
je fakt tezky je udržet při životě!!!!!!
Potrefenáhusa a ježiš! Hlavně, že už je v pořádku ![]()
Potrefenáhusa den jak víno ![]()
Potrefenáhusa au! Teda dávají ti zabrat...
Potrefenáhusa Chudinka malá
Tak hlavně, že už snad dobrý.
Potrefenáhusa
Ježiš to musely bejt hrozný nervy! Úplně se mi udělalo blbě... hlavně že už to má(-te) za sebou ![]()
Potrefenáhusa Uff! Ať už je dobře ![]()
Potrefenáhusa to je hrozný!! Prosim tě jak jste na to přišli? Nebo jste to viděli?
Hlavně že už je v pořádku![]()
MPLee to je krasna fotka, ale chvili mi trvalo, nez mi doslo, na co se to divam:)))
Potrefenáhusa No teda! Tak at uz je to dobry.
Potrefenáhusa pane jo, to musel byt stres
. Hlidas mimino a stane se tohle. Hlavne ze uz to mate za sebou. I kdyz tveho muze jeste ceka noc na rozkladacim kresle, to jsou dost muka, ale je fajn, ze tam rodic muze byt.
MPLee nářadí i rukavice máme ze zahradnictví chládek. Možná se daj najít i levnější, ale máme ho blízko a koupili jsme tam uz před lety. Nářadí pořád ok, normálně kovové s dřevěnou rukojetí. Rukavice různé velikosti a vzory, spoustu kjuuut se zvířátky a kytičkami apod.
Máte prosím typ na dětskou deskovku pro dítě 4 roky? Máme sad, Djeco králíky a Pomaháme zvířátkům. Když tam budou nějaké postavičky nebo figurky, tak to bude ideální
jsou toho mraky a vůbec nevím, co vybrat...
S figurkami můžu doporučit Karuba Junior, kooperativní pirátská s dřevěnou lodí.
Hezký jsou Mlsné myšky, závodní hra, myšky sbírají sýr a utíkají před kočkou.
Paměťová moc oblíbená je Tajná výprava čarodějů. Hráči utíkají před rozzlobenym duchem lesem a snaží se zapamatovat, kde jsou hodní duchové, kteří je posouvají vpřed.
Moc hezká a zábavná je od Haba Dračí dech, celá je o jemné motorice. Hráči postupně rozebiraji ledovou věž plnou krystalů a snaží se odhadnout, která barva kdy spadne v největším množství.
S milionem dřevěných zvířátek by se mohla líbit hra Zvířátka na palubu. Tam hráči v šesti kolech zkouší naložit na různě velké vory ideální množství zvířat a naskladat je tam co nejlíp, aby se všechny vešly.
Ještě doplním odkazy na mini články, co jsem o nich psala. Jsou tam i fotky.
žluťásek děkuji moc, určitě něco vyberem![]()
Potrefenáhusa to je šílený, člověk by spíš čekal, že to sežere mimino, než školkové dítě. Já už starší popravdě moc nehlídám a taky mně kolikrát překvapí, co si do tý pusy nacpe. Naposledy skleněnku![]()
panenkaskakavesedembolestna, tak ať je uz všechno v klidu..![]()
Potrefenáhusa Ty bláho, to je zážitek, pro všechny zúčastněné ![]()
(a úplně si dovedu představit, že to sní takhle velké dítě, syn ještě pořád taky všechno žere
díkybohu teda zatím nic nespolknul)
Potrefenáhusa paneboze, zlate potkany! To musel byt strasny stres pre vas, ani si to nechcem predstavit. Snad uz bude vsetko ok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025