Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:15

Lamickapro milovníky kuliček a svítících věcí (mám doma) ideální dárek do kalendáře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:42

Mrakoplas ano, tu máme my. Je super, pod odklápěcím okýnkem je kolikrát další okýnko a pod tím ještě jednoV létě jsem jí kupovala přímo u Svojtky za dobrou cenu.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:45

Lamicka K prdu, jako všechny číčoviny, který se cpou do adventniho kalendáře

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:48

Myrtila Díky, e-shop teda vypadá podivně, ale jestli je vyzkoušený ...

Offline Karja
44629 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:52

Pinot Noir Jj, tu myslím. 

Albi tužku máme normálně jednu, to asi nepochopily, že jde mít dvě:-D. Nebo nevím.

Offline Myrtila
5318 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:56

MP Meri Vypadá všelijak, ale brala jsem odsud i něco do práce, aneb kdybys chtěla třeba v adventu zkoušet mražení bakterií, můžu poradit, co přihodit ke kuličkám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 00:04

Pinot Noir u nás teď mladší staršího hrozně kopíruje: Co chceš k snídani? - Co chce O.? Vezmeš si košili nebo triko? - Co bude mít O.? Pamatuju si, že jednu dobu to dělala i moje ségra. Mamka nám ušila několik stejných šatů, já si nějaké oblékla, ona si vzala stejné, já se převlékla, ona také. Hrozně mně to štvalo. Ale tužku máme taky jen jednu

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 02:46

Evaeva To je ještě v pohodě, aspoň jsou stejnýho pohlaví, sestřenice od muže má dceru a mladšího syna, ten to dělal taky....jednu dobu chodil do školky v šatech, už jsem to tady kdysi psala. Fakt jsem obdivovala matku, že ho nechala. 

Vlastně teď mě napadá, že syn to má taky, dodnes! Ne s oblečením, ale "chceš svačinu? Co chceš k večeř? Nechceš jít zítra do kina?" "půjdu se zeptat ségry..." 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 08:06

Evaeva to mi mladsia sestra robila tiez. Musim sa spytat starsej, ci aj ona ma na mna rovnaké spomienky

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 16:11

Evaeva MP Meri aha díky. My jsme rodina čokoholiků, u nás mají úspěch kuličky čokoládové.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 16:36

Lamicka to se nevylučuje

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 19:02

Prosim nemáte tip na nějaké pěkné knížky o Vánocích pro 3-5 leté? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 19:35

MPLee kluci mají rádi tohle. Je to o celém adventu. Máme i ostatní knížky ze série.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 19:39

A druhý dotaz - asi na Zuzuli ?  Moje dítě se rozhodlo, že bude nosit jenom šaty a sukně a to co je třpitivý a heboučký. Dneska šla ven uplakaná, protože jsem trvala na softshelkách a nenechala ji jít v punčocháčích.co jsi malé dávala na zimu? A přešla ji už ta mánie? 

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 20:45
Reakce na MPLee:

Prosim nemáte tip na nějaké pěkné knížky o Vánocích pro 3-5 leté? 

​Pokud máte Albi tužku, tak Albi Adventní kalendář. 

Online Anema
1281 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 21:26

Chtěla bych vykompenzovat včerejší stížnost . Dneska dcera bez mrknutí oka zvládla první vrtání kazu a hlavně plombování. A odpoledne jsme si obě moc užily vánoční vyrábění v místní kavárně.

Offline dzizisketa
8947 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 22:00

Anema 

Jeee, vy jste šikovné!

Online Anema
1281 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 00:05

dzizisketa dík! Byla to super akce, jsem to měla hotové asi za pět minut a zbytek času jsem si vychutnávala kafe, povídala si s celkem akčníma důchodkyněma a přemýšlela, jestli to nejde nějak vylepšit (na nic jsem nepřišla, bylo to napoprvé podle mého vkusu). Základ teda byl, že jsme výjimečně měly s kým nechat doma mladší .

Offline continuity
43004 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 00:12

Lindex má 25% slevy a lze to kombinovat s 3 za 2.

No prohla jsem se, a to máme akorát spodní prádlo, jedno pyzamo a jeden merinovy komplet pro každou.

Letos mi to nakupování na zimu nějak nejde. Dítě se dnes zeptalo jestli by nemohlo dostat zimní bundu.

Matka Herodes, ale mají takové tenké péřové bundy z loňska. 

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 07:03

MPLee kdyz je nejhur, tak at si klidne tu tylovou sukni pres ty softshelky oblikne

My ted ze softshelek presly na ty nepromokave kalhoty s laclem z tchiba, umi si je totiz lepe oblekat sama ve skolce, a jak jsou sirsi, tak se pod ne i nejake mene objemne saty vejdou a beru to jako dalsi zateplovaci vrstvu pres zadek. Nebo ji pod saty davam termoleginy z tchiba, kdyz nejdeme nekam do mokra. Ale ted delsi dobu nedostala zadne nove saty a ostatni jsou uz asi okoukane, takze uz to ted moc neresi