continuity ten fotorámeček jsme dali jednou babičce, používala ho pak v podstatě jako tablet, když chtěla ukázat fotky kamarádkám
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ten turistickej deník jsme teď na podzim taky koupili, moc se mi to líbí, nálepka za 15,- a je to mnohem praktičtější než ty dřevěný známky a jakou z toho má dite radost
Evaeva no tomjswm myslela,že by tak mohlo dopadnout. Ona furt chce nějaké fotky, jenže nemá ani smartphone, takže ji to posíláme emailem a tam se k tomu pořádně nedostane.
Našim to naposilam WhatsAppem ještě z dovolený a jsou saturovani.
continuity Jj, prave proto píšu, ze to nemyslim jako radu, s tema miminama je to zatím jednoznačný
Potrefenáhusa na ten jsem koukala, ale nakonec máme jen obyč. sešit a dáváme razítka
continuity my máme pro kluky sdílené album na google photos. Tam mají všichni přístup, případně můžou přidávat i fotky, které pořídí oni. Počítač ovládá v rodině každý.
Evaeva to jsme měli chvíli taky, ale nějak se to neujalo.
continuity s moji mámou je to bohužel stejný, taky jen e-mail a smartphone odmita, ze na e-mail je to stejný, ale pro mě rozhodne ne a pak se diví, ze moje teta, používající whatsapp, má víc fotek než ona. Jako snazim se, ale přes ten e-mail je to strašně zdlouhavý , vicekrokovy...mne tu furt někdo rve mobil z ruky (teď spi)
Potrefenáhusa na ten jsem koukala, ale nakonec máme jen obyč. sešit a dáváme razítka
mne se to líbí moc a dite si to rádo prohlíží, i když máme zatím jen dvě stránky a kus :-)

Potrefenáhusa To je hrozně moc hezký. Já se snažim už dlouho o album pro děti....a nemám:-D
Potrefenáhusa To má malý od pěstounů, i se svýma fotkama. My jsme to teda trochu zazdili, ale ráda bych na to navázala, až tomu bude aspoň nějak rozumět.
Jinak děti se odmítly fotit dneska, no ta starší, až mi volali i ze školky, jestli se opravdu nefotí:-D. Včera na bruslení nasrala už i trenéra a i učitelku, a to je co říct, ty vydržej hodně...ale odcházela jsem a jenom jsem slyšela "ježiši, co zase je prosim tě" s takovou tou fakt už jako vyřízeností v hlase, co mají matky ne učitelky..... Lituju je hrozně moc:-D:-D. A ještě jsem viděla jak jde za ní na led, ted si říkám plácne s sebou, něco si zlomí a máme to na svědomí....Ten trenér teda házel divný pohledy už i na mě, už se tam neukážu...já jsem odešla a on si mě zavolal, asi jako on nemá děti, tak myslel, že si s ní nějak promluvim asi a bude to dobrý, jakože jí to vysvětlím. Já jsem chudák prostě:-D:-D. Nejhorší je, že jí to baví, jezdí vysmátá kolečka, mává, do tý doby než vidí, že odcházim, to je normálně tragedie kalibru, že by si jí mohly najímat někam do divadla......
A s dárkama pro malýho moc taky nevím, bo máme pořád takový hlavně outdoorový dítě, míčů už má asi 10 a do žádnýho kolo-odrážedla se mi vzhledem k tomu, že bydlíme v prudkým kopci, dost nechce.
Ty dobrý tipy jsme rozdala příbuzným, tak doufám, že mě něco osvítí, abych zas 22. proince neběžela něco honem kupovat do krámu na náměstí, jako se mi to povedlo loni, když jsem si uvědomila, že jsem si z těch tipů nenechala nic pro sebe.
Zina boby![]()
Zina ale to kolo odrážedlo doporučuju na výlety, hodíš to i na kočár a vydáš pod kopcem třeba
Zina když to beru podle naši, tak ji to bylo loni ještě úplně fuk, bavilo ji to rozbalovat a já si vůbec nepamatuju, co dostala (k svatku měsíc před tím duplohasice a to si pamatuju, protože to zcela zastinilo všechno ostatní a hraje si s nima porad dodnes)
Potrefenáhusa vypadá to pěkně
já už jedu druhý sešit, tak potom možná koupím tohle. To už budou umět psát, tak si to povedou sami.
Karja a co kdyby si tam zůstala pár lekcí? Třeba do Vánoc.
continuity u nás to funguje dobře, půlka rodiny se tam kouká prakticky v reálném čase ![]()
Jo, a kdo jste vedle zachytil, že babička vymyslela, že dá malýmu v jeho 2 letech bicí soupravu a že jsem si myslela, že jsme ji odklonila na něco rozumnýho, tak jsme se mýlila, včera se mě zeptala, jestli by mu mohla dát skákací hrad do interiéru :-D.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články