Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:22

Allysa to zní děsivě! Malý sice blinká furt, ale jen tak mimochodem, žádné šavle nebo jiné nepříjemnosti.

Offline continuity
42965 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:23

Evaevazkus ten therapypoint zítra, jak píše žluťásek  Možná už jim vypršel limit od pojišťovny, ale od ledna platí nový. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:26

continuity jojo, zkusím napsat všude a uvidím, co mi kde nabídnou.

Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:28

Evaeva Jo, ty první měsíce byly čirý peklo, teď už je to mnohem lepší

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:29

žluťásek tam jsme chodily my. Mala byla nedonosena a KP, u hlavy placentu, tak byla po narozeni cela takova kriva. Moje nejsilnejsi vzpominka tam je na to, ze jsem jednou strasne dostala vynadano za nositko. Nechala jsem si ho totiz zaple u pasu, jak jsem mela plne ruce obleceni (byl asi listopad). Ze ona to vubec nepodporuje jak tim diteti nicim zada, mam se podivat, jak ma chudinka z toho noseni roztahle nozicky, ze takhle si nikdy nesedne. Porad tam s ni otacela a "kouknete se jak, ma chudinka spatne postavene kycle, to se ani nedokaze sama otocit". V te dobe byla mala uz vyrazena z evidence u ortopeda, ze kycle v poradku. Okamzite mam to nositko vyhodit a vozit v kocare. Musime zacit cvicit vojtovku, abychom tenhle muj fail napravili. O dva tydny pozdeji jsem satek nacpala v cekarne do batohu, aby ho nevidela. (nejen, ze mala kocar nenavidela, ale ja se tam s nim nechtela tahat po tech schodech, co k nim vedou). A na tu vojtovku jsem se vykaslala. A dite razem uplne uplne ukazkove. Ona spokojena, jak je krasne zpevnena, na svuj vek sikovna, proste skvele, nema vyhrad... Takze od te doby byla moje duvera v nejakou jeji odbornost celkem v haji a uz jsme jen dochodily zbytek prohlidek po mesici. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:45

Zuzuli tyjoo, já chodila jen s šátkem, nikdy ani zmínka

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:46

JankaM musej to být vyloženě jen zajíci, nebo obecně hra se zvířátky a jedno z nich zajíc? 

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:47

žluťásek byla to takova drobna blondynka? Ja si jmeno nepamatuju, treba to byla jina

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:30

žluťásek čím víc zajíců tím líp ,  děkuju 

Edit. Nijak složitě asi nehledej jen pokud si třeba něco vybavíš

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:42

Zuzuli nene, Magda je vysoká černovláska 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:10

JankaM hele na první dobrou mě napadají buď jen hodně dětské nebo smart games. Ale určitě něco vymyslím, těch zvířecích je teď hodně, rodinných.

Superfarmář je stará hra v novém kabátku, obchodní, směňuješ zvířata a rozšiřuješ farmu. Musíš se chránit před vlkem a liškou. Syn ji má hodně rád, je bezva k procvičování matematiky. Králíků je tam je všech zvířat nejvíc. 

Smart game, vypadá hodně dětsky, ale není to pro mrňata, těch 6-7 let odpovídá 

Magnetická smart game, malá jako knížka, bezva na cesty

Zaječí figurky jsou pak v Dixitu, ale nemá to dál s nimi nic společného, je to jen figurka hráče, se kterou postupuješ po počítadle bodů. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 12:11

A ještě si tu přihřeju polívečku, pro malý chytrý hlavičky budu po celý advent zveřejňovat malé úkoly, šifry a rébusy. Objeví se vždy ráno na FB skupině Deskovky v knihovně. Začínám už zítra. 

Úroveň složitosti různá, ale většinu zvládnou myslím předškoláci/malí školáci. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 16:20

Viete, ako sa hovorí, že keď deti nastúpia do škôlky,  netreba im ďalší krúžok, lebo škôlka je pre ne veľký krúžok? Tak pre Lukaska je škola asi zatiaľ najlepsi krúžok.  Povedal mi,  že v škole je lepšie ako v škôlke. Keď sme teraz doma, tak v kuse listuje v prac.zositoch, ukazuje mi ich od začiatku do konca, trénuje do alternatívnych. 

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 17:46

žluťásek Není v tom kalendáři o políčko navíc?

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 17:50

Dcera by si k Vánocům přála nějakou česací panenku, máte někdo s nějakou dobré zkušenosti? Ať není plešatá už prvního ledna :o)

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 18:04

DruI Země panenek

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 18:13

Sedmá z devíti Ta vypadá hezky, máš ji vyzkoušenou?

Offline 999
19802 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 18:16

Allysa Tyhle byly úplně nejlepší, vůbec nelezly, držely. Mají je v různých materiálech. https://www.littleangel.cz/cepice-mazlik-outlast-sv-seda/?variantId=146291

Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 18:37

999 Díky!

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:00

DruI Dva roky a vlasy pořád má

Byla pro osmiletou holčičku.