Potrefenáhusa Hmm, to asi jo. No u nás to bylo levné a holky byly ve společnosti vždycky spokojené,i kdyby to měl být hasičský kroužek pro teenagery:-D
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Třeba by tam neřvala, ale koukala na ty ostatní děti, nemůžete dát zkušební hodinu?
jak kdy, zas je vyhratej z topení, nejsem masochista
Ale mne je zase zima se utirat ručníkem, takhle vlezu do teplyho zupanu ještě ve vane
Zina nevim, ona je zatím fakt mimino, tak jsem to nijak neresila, jestli by to začínalo od pololetí, což je za dva mesice, muže na tom byt už zas úplně jinak
letfenixa zrovna jsem dnes cetla, že řádi nejaký zmutovaný spalovy bacil, co se snadněji šíří a rád se vrací. Že je to potřeba pořádně dolecit.
Držím palce,ať antibiotika rychle zaberou.
Zina no to "uschnu" nee, to je mi strasne neprijemny, jeste tak v lete kdyz je strasny horko, ale to doma nemame. a i tak stejne se utru dukladne a schvalne necham mokry treba koncetiny, aby to chladilo
viktorka_od splavu nezustanes, jen te to samo utre a pak to sundas :-)
a co si obliknu misto toho, mit jeste druhej zupan suchej?:-)) ja se nechci hned obliknout, pokud nekam nespecham, navic mimo topnou sezonu by se mi ty mokry zupany hromadily![]()
viktorka_od splavu no na tvůj dotaz nemám odpověď, pro mě je to proste vylepsenej ručník, jinak to nepoužívám.
Jé, tady jede battle župan x ručník ![]()
Já jsem team župan, taky ho používám místo ručníku. Mám tlustý froté, dostali jsme ho pod stromeček v práci, jinak bych si asi nekoupila. Ale rozumím oběma stranám ![]()
continuity ďakujem.
Keďže ho boli pri prehltani, je ešte menej ako predtým, takže už zas schudol ![]()
Doliecime dúfam poriadne.
Evaeva Ja mam zupanu teda vic. V lete nosim tenky nebo neco jako kimono, v zime tlusty. Klasicky kdyz se vykoupu, jsem v nocni kosili a uz se nechci oblekat. K televizi a sklenicce vina ideal. Plus mame venkovni saunu, takze tam je zupan celkem nutnost. Ale nemam zadny uplne idealni.
letfenixa a jejda! Tak ať ATB rychle zaberou. Ríša měl angínu v létě, první ATB nebyla asi dobře zvolená, po týdnu se mu to vrátilo. Takže jel druhé kolo. A mezitím jsem si tu angínu střihla já, takže u nás půlku prázdnin bral někdo ATB. Nedávno je měl Viki na ten oboustranný zánět středního ucha a teď bere ATB muž na zánět dutin. My letos jedeme teda v ATB se vší parádou! ![]()
Jos do sauny to chápu. Já jinak po sprše sedím pod dekou, mně je zima na nohy. Taky se koupu mnohem dřív než jdu spát a pak už jsem v pyžamu (spím v kraťasech).
Pinot Noir Lukasko mal anginu v máji. Ja som mala od januára do mája 4x zápal dutín, ten posledný s CRP na hospitalizáciu. Už ma teraz hrdlo trochu pobolieva, aj som úplne nevyspata, tak možno ešte si ju strihnem aj ja.
letfenixa zkus stopangin sprej, striknout na mandle. Neni to prijemny, ale mne to pomaha. Na rozjetou anginu to ale asi stacit nebude, jestli jsi to chytla od maleho. Tak at vas to brzo prejde a nevrati se!
Kokoska to nemám, ale tantum verde.
Županovej flejm? Jsem tu!
Tým nesnášim mokrej župan. ![]()
Páči sa mi, že Lukasko vďaka v škole píše cislice správne. Úplne ma ničilo, keď ich tvrdohlavo písal zle.
Nejlepší tým je dcera - od října do května má oblečený župan 100 % času, kdy je doma.
Jos mám to stejně, mám jich víc. Když si obleču župan, vím, že už nic nemusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články