tak situace kolem adventního kalendáře se zdá se říct stabilizovala:-D. Kdybyste někdo viděl pak adventní kalendáře ve slevě, dejte mi vědět, koupím jim od 13. zase na další dny do ježíška:-D. Náš betlém bude kompletní 12.Otvírání na střídačku se neujalo.
Vše o těhotenství a dětech
711990Ano, byla to chyba:-D. Ale muž mi to říkal, když jsem se rozhodovala, jestli tenhle nebo tamten...."kašli na ně, nic jim nekupuj, vůbec, žádný kalendáře, dárky před vánoci". On má vždycky pravdu, nekoupí jim pořádně nic, pak jim přiveze kachnu ze Sika a stejně je nejlepší, tatínka má každý nejvíc rád. Včera jsem přijela ve čtvrt na 8 z práce, děti byly po školce u tety a babičky. A první dotaz byl: "a kde máš taťku?". Začnu je zanedbávat víc.
Karjaradši předčasný betlém, než nervy každé rano ![]()
Prostě jim to dej az 13. Lucie je taky hezká příležitost.
continuity Ne, budeme to mít naopak dřív, to bychom si tu výzdobu vůbec neužili:-D:-D
Karja máte veselo !
Karja No co, alespoň si ten betlém pořádně užijete! (anebo byste od třináctého zase mohli postupně sklízet figurky zpátky do okínek a na vánoce alespoň bude uklizeno ;o)
Vcera po obede sme mali vypracované už všetky úlohy zo školy, takže ráno som si vypočula, že mal si niečo nechať.
Tak teraz som ja skúšaná a práve som dostala 3!
letfenixa Ten tvůj chlapec je teda přísnej! Budeš si asi muset domluvit doučování :o)
Tak máme hotovou výzdobu oken - tady vzniká kamion vezoucí stromeček. A venku teď krásně chumelí!

děti měly ve školce požární cvičení. O tom se psalo dopředu, že proběhne. Ale přišly fotky a video a měly to i s hasičema a dvěma hasičskými vozy. Dokonce jsem ráno slyšela i sirénu. Tak to musel být zážitek!
Já jsem myslela, že zazní alarm a budou se počítat před školou, jak my vždycky v kanclu:-D. Asi to bylo spíš cvičení pro hasiče než děti:D
Nevim, kam to dat, od rana, co zacalo snezit, mi to tahne hlavou. Tak si aspon s detma zazpivejte ![]()

Nevim, kam to dat, od rana, co zacalo snezit, mi to tahne hlavou. Tak si aspon s detma zazpivejte
ach, to vždycky zpívaly naše holky na besídkách ve školce a v první třídé. A pak ještě "spí včelí úl, spí bílá zahrada" a to jsem vždycky slzela. Teď je jim 17 až 25. Užívejte si to všichni s těma prckama!
Kokoska jeee, my mame jiny text: snezi, snezi, mraz kolem bezi, zima je pejskovi, u kamen lezi
(patrne spatne zapamatovany, protoze vsude oficialne je ten tvuj)
Archivářka Ono je to hezký. Já jsem dneska začala zpívatpři chystání snídaně koledu a holky se poštěkaly u toho, u snídaně, kdo bude co zpívat...ony mají nějak rozdělené písničky, kterou která může zpívat. Takže jedna začne zpívat druhá začne řvát "to nemůžeš Tánino hnusná, tohle zpívat, to je moje písnička, budu zpívat tvojí, maminko,mámo, já tě mám rád..." "eeeee, neeee nemůžeš, nemůžeš, eeee....". Několik minut řevu a bitka. Je to nádherný, ale bývá toho moc. Těch písniček co znají je dost a ten klíč rozdělení mi docela unikl.
A já si vždycky řeknu "no to jsem asi neměla začít zpívat tu koledu". Já už jako žiju jen ve strachu, v absolutnim utlumu svý osobnosti:D
Včera jsme přišly pozdě do školky, jedna maminka to komentovala, že na odpolední. Já si jí stěžovala, že máme dlouho výpravu, že brzo vstáváme, ale že nám to trvá. A ona, že jim taky, že to je jedna pohádka, pak teda ještě druhá pohádka...WTF? U nás to je, běžte se oblíknout. Stáhnou kalhoty od pyžama, začnou se honit, skákat po gauči (Gauč je přes celý barák od pokojíka), naženu je, obléknou si jednu ponožku, začnou se honit....Jako kam se do toho vejde ještě pohádka? Dneska velká malá udělala majstrštyk. Svlékala si pyžamo, jdu do koupelny, po 5 minutách přijdu, ona má na sobě zase to pyžamo. Svlékla si ho, složila a znovu oblékla...
baltik tech verzi je asi vic, jeste se mi plete neco Zima je ptackovi... ale nevim, jak dal.
Karja tohle s oblikanim delaly moje deti, kdyz se jim nekam nechtelo. Polonahy a musely si nutne neco dokreslit, najit, napit, kazda zaminka dobra. Kdyz se slo nekam, co je bavilo, obleceny a obuty byly hned.
Kokoska No jako, u nás to ale musí být něco fakt velkýho, jako třeba celodenní výlet a ještě musej větřit, že bych je třeba nemusela vzít a nemusela na ně čekat.-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články