Lamicka dcera vyhrává ![]()
Vše o těhotenství a dětech
První jízda na saních v životě!
Prosím pěkně, někde tu probehl tip na čepičky, co nepadaji z miminich hlav, kde že to mají ten zázrak?
dzizisketa a pacila sa jej?
Allysa duplo a little angel, ale na teď doporucuju kuklu
Lamicka Tak já to mám ještě o level výš :-). Mám na sobě župan celoročně každý den a oblékám ho v okamžiku když vím, že už nikam ven nepůjdu :-). Mám spoustu délek i materiálů.
999 župan je totiž skvělá věc :))
Lamicka Je :-)
Ha, tak to tady máme, popáleniny z tavné pistole;-). Takže máme na výběr Infadolan, něco jako purelan a nebo medela polštářky na bradavky....tak nevim. Dítě to nebolí, ale má puchýřky....je to na blbým místě, náplast nechce, asi by tam ani nedržela a asi není ani žádoucí, aby to těrochu dychalo. No ale jako já to nechápu, já se spálila jednou, mnohem méně a bolelo to fest a ještě dlouho potom...ona to ani nenašla, ukazovala mi druhou ruku.
Karja chladit, chladit
Zchladila si to bezprostředně po, pak už jsme to neopakovali, snad to do rána nebude nějak víc pracovat, za večer se to nezměnilo, není to ani rude, ale vyskočily ty nalite puchýřky
Karja akorát chladit. Já se tuhle spálila při pečení, puchýřky jsem měla taky, do rána se zatáhly a za asi týden se to vyloupalo. Mám pocit, že jsem to i něčím mazala a pomohlo to, ale zaboha nevím čím. A bolelo mně to jako čert teda.
Karja chladit mnohem dele. nemazat.
EvaevaJá doufám, že se jí to zatáhne, kdyby se to strhlo, tak jako to by nebylo nic příjemného a přece jen ta ručička je hodně náchylné místo.
Allysa duplo a little angel, ale na teď doporucuju kuklu
Díky, kuklu mám, ale jen slabší merino, tak jsem chtěla ještě neco. Nebo koupím někde silnější kuklu ![]()
Allysa no těm nesedicim to všechno ruzne sjíždí do oči nebo z uši, mne přijde kukla nejlepší
Karja já to mažu hemagelem
Potrefenáhusa jo, malýmu čepice leze do očí furt, ale on v kočárku akorát spí. Potřeboval by větší, po starších je nějaká jetá. Ale kuklu nechci, jednak mu to dávám třikrát denně a poblil by to ještě než bych ho strčila do kočárku a pak jsem škrt, čepici, co mu bude za dva měsíce nejdýl, mám ![]()
Potrefenáhusa jo, to je ono Karja tím jsem to pak taky mázla a pomohlo to dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články