Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 14:51
Reakce na Karja:

Archivářka Ono je to hezký. Já jsem dneska začala zpívatpři chystání snídaně koledu a holky se poštěkaly u toho, u snídaně, kdo bude co zpívat...ony mají nějak rozdělené písničky, kterou která může zpívat. Takže jedna začne zpívat druhá začne řvát "to nemůžeš Tánino hnusná, tohle zpívat, to je moje písnička, budu zpívat tvojí, maminko,mámo, já tě mám rád..." "eeeee, neeee nemůžeš, nemůžeš, eeee....". Několik minut řevu a bitka. Je to nádherný, ale bývá toho moc.  Těch písniček co znají je dost a ten klíč rozdělení mi docela unikl.

A já si vždycky řeknu "no to jsem asi neměla začít zpívat tu koledu". Já už jako žiju jen ve strachu, v absolutnim utlumu svý osobnosti:D

A já si vždycky řeknu "no to jsem asi neměla začít zpívat tu koledu". Já už jako žiju jen ve strachu, v absolutnim utlumu svý osobnosti:D

​V seriálu Durrellovi matka Durrellová říká svým dospělým a skoro dospělým dětem něco jako "25 let nežiju vlastní život". Tak asi tak. Furt je to chůze v minovým poli komunikace. 

Offline Karja
44618 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 14:53
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 14:57

Karja takhle se kluci oblékají taky, ráno i večer. Ale muž to nějak zvládá, dají i tu pohádku. Za hodinu jsou pryč, akorát on se prý kolikrát nestihne nasnídat. Ale jako nechápu to, protože když vstanou první, kolikrát je najdeme už oblečené, tak proč to nemůže být i v normální den. Oni vůbec nechápou to chození včas. Zrovna dneska, pospícháme na synův kroužek, on furt někde stojí, něco vykládá, rejpe se klackem ve sněhu,...Tu školu nechci vidět.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 15:34

Archivářka To je o té rodině z Korfu? Tak to byl slušnej cirkus a zvěřinec. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 15:37

Lukasko vstáva o 5, aby stíhal kresliť! A každý deň ledva odídeme na čas,  o 7.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 16:37

Karja tak isto to vyzera u nas. Nahananie divej zveri. Rozpravka je uplne sci-fi

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:04

Karja Tak takhle vypadá každé! oblékání i u nás, akorát mám jedno dítě, takže ten naháněč dítěte skákajícího na gauči jsem já. Když je doma i manžel, už to párkrát skončilo i tak, že jsem někam vyrazila sama, od řvoucího dítěte, že chce jít taky, ale třeba po půl hodině nahánění má trenýrky a jednu ponožku. Moje nervy, někdy na to prostě už nemám. 
Nejvíc mě dostala švagrová, která na to jednou koukala a povídá "já tu naši prostě posadím na gauč a obléknu", jako kdyby to tak šlo, taky bych to tak ráda dělala

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:24

@Evaeva prosim te, kde jste to klukům půjčovali ty celosezonni lyže? Naše půjčovna ukrutně zdražila. Evaeva 

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:28

Myrtila ja to tak dělám, donesu dite do obejvaku, hodim ho na gauč, pustím pohadku a pologumový oblecu, vycistim zuby, ucesu, strcim buchtu do ruky a čus, řve až venku vetsinou se vejdem do půl hodiny, pokud se nevzbudi mimino 

ale oblikani mě taky ničí

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:33
Reakce na Kan:

Archivářka To je o té rodině z Korfu? Tak to byl slušnej cirkus a zvěřinec. 

​Jo. Byli trhlí, ale jejich maminka je prostě milovala

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:50
Reakce na Myrtila:

"já tu naši prostě posadím na gauč a obléknu"

​Já myslím, že před tímhle musí předcházet podání sedativa, jinak to přece takhle nefunguje! ;o)

Ale jinak je to podobný, jako když mi kamarádka vyprávěla, že přemýšlí, že už zruší přebalovací pult, protože se jí tam malej začíná vrtět a já jsem se jí na oplátku svěřila, že už cca rok přebaluju zásadně v běhu ;o)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 18:46

Potrefenáhusa No, na to bych asi odpověděla tím sedativem jako DruI

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 18:52

DruI nekdy ta pohadka funguje primo jako anestezie, dite zira, nevnima, neslysi, nereaguje... bohuzel na nic. Kdyz se zeptam na cokoli a chci odpoved, musim se postavit pred obrazovku

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:09

Myrtila no, my máme tu anestezii viz Kokoska 

ona si to vybere zas jindy, ale ty rána jsou kupodivu celkem splavný 

treba když se někam vypravujem všichni, to je sichta na dvě hodiny, po který končím úplně vyrizena 

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:17

Potrefenáhusa Kéž by tak pohádka fungovala i u nás a u nás to nejsou jenom rána, ale jakékoli převlékání, jenom večer do pyžama to jde líp, protože mu je zima

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:31
Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:52

Myrtila u nás teda nejvíc funguje si ho chvíli vůbec nevšímat a on pak přijde sám a relativně spolupracuje, akorát na to většinou nemám čas a nervy :o)

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:56

Karja ráda bych řekla že bude líp, ale u nás je to totéž, a to už oba chodí do školy

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 19:58

Mrakoplas jéj,  ďakujem. Áno, počúva rád. 

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:07

Jsem ráda, že se nás aspoň něco netýká. Tyhle ciráty s oblečením vůbec neznám. Vstáváme v 6:45 a v 7:40 odcházím já s Viktorem, v 7:50 muž s Ríšou. Stihnou si mezitím pohrát s Legem, kuličkodráhou, postavit něco v Minecraftu a ještě kus Blippiho videa. Oblečení zabírá doslova pár vteřin. Stejný čas teda věnují i jídlu.