Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:04

Sedmá z devíti Výborně, to je přesně takové doporučení jaké potřebuju

Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:28

Tak uz mam darky pro deti, mam radost!

Ale jinak mam dojem, ze je tech Vanoc nejak moc, a to jeste ani neni advent. Spousta akci v dost nemozne casy, zitra rano vyrabeni vencu ve skole, pak jarmark brzy odpoledne a pak jeste nejake predstaveni taky ve vsedni den v case dost na krev. Druhe dite besidka a misto klasickeho Mikulase maji deti prijit vsechny v kostymech...jako ok, vyresim to nakupem certovskych rohu u Vietnamcu, ale jako proc? No asi se letos holt nebudem ucastnit vseho, to je nejak nad moje moznosti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:35

Gatita v tady na Mikuláše chodí v kostýmech snad do všech školek. A díky za připomenutí, rohy máme jen jedny, tak musím zjistit, jestli chtějí být oba čerti nebo někdo bude chtít být anděl.

Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:43

Evaeva aha, v minule skolce meli prave besidku s nadilkou, ze v kostymu prisel jeden Mikulas, cert a andel. Deti nikdo nestrasil, cert byl myslim jen vycpany panak nekde na zahrade. Nemusela jsem nic kupovat ani vyrabet. Rohy koupim, ale jak si ted davam do kalendare uz asi sty ukol na podobne tema, tak me to uplne netesi. Prave jsem dovila venec na zitrejsi skolni workshop. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:54

Gatitav naší současné školce nadílka s Mikulášem, andělem a čertem už byla, to mají v sobotu i s rodiči. V předchozí školce i u ségry měli na Mikuláše nadílku a kdo chtěl, mohl přijít jako čert nebo anděl. Já ty kostýmy mám schované po nás a po ségře, tak to akorát vždycky vytáhnu. Ale teď mají každý měsíc den podle nějakého zvířete a mají buď přijít v maskách nebo přinést plyšáka, knížku,... to mi taky přijde moc, každý měsíc tohle.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 19:55

brrr já jsem čekala, kdo si všimne, ale nemám v Canvě prémium účet a musím používat jen volný obrazky. V tomto případě santovský kalendář s okénky až do rána 25. Syn si letos vymyslel, že bude rozbalovat až ráno, aby se mohl déle těšit.

Teď jsem dodělala papírový kalendář a budu ho muset zitra ještě vylepšit a přidat více větviček.

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:02

žluťásek to je z tech cervenych DM sacku? Vtipny!

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:02

žluťásek jak, až rano, to se rozbaluje rano, ne? 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:07

Potrefenáhusa já jsem se blbě vyjádřila, chce rozbalovat až ráno 25.12. vánoční dárky od Ježíška

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:10

Kokoska ano! Mají ještě bílé s hvězdičkami a myslím se zvířátky. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:11

žluťásek musim se tam podivat, deti milujou delat ze sacku ty vanocni hvezdy. Hlavne to patlani lepidlem samozrejme.

Offline Karja
44620 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 20:51

žluťásek To se ti povedlo. 

Já dnes dala holkam ten sdílený adventní kalendář, ten betlém, a to snad nebudu ani psát, kolik disharmonie to přineslo.... Ty vole jako.....proč? Jsem zvědavá, jak se budou tvářit zítra, zatím se dohodly, že budou každý den otvírat každá jedno okénko, takže si to vybalí dřív, postekaly se, jestli se to bude rozpulovat nebo ne....čekám, že zítra do toho chlívků kopnu místo do stodoly:D

Gatita No máš pravdu, je toho dost, včerejší tvoření vzal na starosti muž, dneska mě odchytly tři ženský, jak je šikovnej, za tři roky tam nebyl chlap:D:D. A nejlepší učitelky ,,my jsme ho obdivovaly, víte, že se s těma holkama vůbec do něčeho pustí,,:D:DHahahahaha

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 21:05

Karja to je dobry, chlap se jednou nekde ukaze a je z toho odvarena pulka mesta. A matka, ktera se stara furt, ta jako co?

Offline Karja
44620 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 21:10

Kokoska Jo, to je přesný:D

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 21:37

Karja jak dopadla ta popalenina? Já jsem teď ještě krom hemagelu objevila sprej na rany se stříbrem a přijde mi to docela geniální, odstranovali mi teď něco na tele tekutym dusíkem a ten sprej je na to úplně skvelej. Pisou na něm, ze je i na popaleniny 

Offline Karja
44620 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 21:59

Potrefenáhusa Jeden puchýřek prasknul a zasychá, ale nevypadá to, že by to byla rána do které se může něco dostat. Namazat to jde, jen když spí a mám ten hemagel

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 22:49

Karja stejná zkušenost dneska, syn je nemocnej, tak jsem šla vyzvednout úkoly odpoledne během dílniček a vyrobila tam adventní věnec. Zatímco maminky paní učitelka povzbudila, že to krásně zvládnou, i když to nikdy nedělaly, jediný příchozí tatínek měl plnou péči

Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:10

žluťásek no nevim, jestli ta plna pece nebyla kontraproduktivni? Meho muze by to nejspis uplne paralyzovalo, ta pozornost

Offline Karja
44620 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:28

žluťásek Tohle vyráběl každej sám co chtěl nebo si připravil;-). Takže bez péče jen s pozorností;)

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:52

Mrakoplas 

Jízda na saních se Šárce zdála báječná, zejména ve srovnání s chůzí po zledovatělém chodníku, na němž se hned před vchodem natáhla

Trochu jsem se bála, jestli nebude nemocná, přece jen se u toho skoro nehýbala, ale úplně zbytečně, zato ze školky mi dnes vrátili s teplotou a bolavým krkem Rostíka