Kdyby si to utrhla: já mám na puchýři, který jsem si utrhla i s lepidlem (a bolelo to jak prase) už tři dny gelovou naplast ( teda už třetí) a to vlhké hojení je na tyto věci fakt nejlepší.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Snad si to neutrhne, ale raději něco koupím pro případ, že jo, at to mám doma. Já doufám, že jí to třeba do zítřka trochu vstřebá a nebude to tak vystouplé...
Potrefenáhusa no já uvažuju, že zkusím tu bezmléčnou dietu, chudák je celou noc v mokrém. Ale nechce se mi, nevím, čím nahradím jogurt nebo třeba parmazán. Zajímavé teda je, že při usínání v kočárku neblije.
Jinak mně v kočárku buď spali nebo jezdili na bříšku.
Karja já už ráno ty puchýře měla ploché, bez tekutiny. Nevím, jaký podíl na tom měl ten gemagel. Měla jsem spálené přímo bříška prstů. Tak si myslím, že jestli si to nestrhne teď večer, tak ráno už to bude dobré.
Evaeva nase kupodivu v noci vůbec neblila, přestože přes den to klopila naprosto nevyzpytatelne.
tyjo, na brise, naše děti na brise tak strašně řvaly a dlouho, i když jsem dávala od narozeni několikrát denně. Až nějak jsk se začaly otáčet samy, ale ve spaní se mladší točí sama na bricho (a neprobudi ji to) až teď
Potrefenáhusa on blije při usínání, ale když ho vyndám a převlíknu, tak bude chtít zase před spaním kojit a jsme tam, kde jsme byli ![]()
Oni jezdili na břiše od té doby, co v kočárku nespali, takže asi od 7. měsíce. Jakmile zjistili, že je taková možnost, točili se sami. Starší na břiše i v noci spal, to začal dělat snad hned, jakmile se uměl otočit. To má asi po mně. Jim se na bříšku celkem líbilo, miminu to taky nevadí. Akorát je jak paragraf, už hledám rehabilitaci
Kdyby někdo měl tip na někoho v Praze na pojišťovnu, budu ráda. Tam, kam jsme chodili, teď miminka neberou.
Karjaněco si určitě kup, já to nám v lékárně pořád. On člověk nikdy nevi.
Evaeva to bliti je strasny
ja měla na novorozence (ehm) merino cepicky vázací, takový ty klasicky kulatý, kuklu jsem nebyla schopna na tu kebuli natáhnout, ale Allysa už podle fotky v chlupacich nema až zas takovýho novoše
Jj, mimino má 5 měsíců. Asi koupím teplejší kuklu I čepičku, tchyně preferuje čepičku, když ji bere ven. Mimino v kočárku většinou chrní. Potrebuju od všeho aspoň dva kusy, kvůli blití. Čepičku, na rozdíl od kukly, nepoblije. Ale už je to mnohem lepší, ty první 3 měsíce byly šavlový peklo ![]()
Evaeva my jsme tu mely moc fajn fyzioterapeutku tady u nas, byla jsem se starší, když se porad nerozchazela ani v roce a půl a s mladší v mesici a půl, když prepadavala z břicha na zada, naučila mě to dite dobře a snadno otáčet na bricho. Ale ted ma sama mimino
Evaeva S miminem chodím do BeBalanced, ale objednací lhůty děs, nekdy se teda se dostanes driv jako náhradník, kdyz nekdo zrusi termín. A jestli berou na pojišťovnu nevím, naše pediatra to nějak považuje za zbytečné, tak holt platím. Vlastně jsem byla ráda že jsem vůbec sehnala někoho, kdo mimina vubec bere.
Allysa máme kukly od mikk line a huttelihut z Vinted. Jsou super, ale za plnou cenu šílený. Akorát jsem naší loňskou prodala na vinted
Silnou čepici, co hezky seděla jsme měli na mimino z Lindexu, takovou se světlým medvědem jakoby.
Evaeva my chodili do Fyziocare na I.P. Pavlova. Platil se akorát nějaký registrační poplatek snad 400 na rok? Vzali nás s obouma hned, asi do 14 dnů. Pan Zahradník( Zahradníček nebo tak nějak) byl hrozně milý, ale s dětmi tam myslím pracuje víc lidí.
MPLee díky ta tip, budu to sledovat.
Allysa to bliti už snad skončí, naše zcela přestala kolem půl roku, bylo to strasny, strasny
Allysa to bliti už snad skončí, naše zcela přestala kolem půl roku, bylo to strasny, strasny
Už teď je to mnohem lepší, to se vůbec nedá srovnat, když házela ty šavle přes půl místnosti a jeste do toho mela krvavej průjem, tak jsem fakt byla zralá na blázinec.
Kukly i zavazovaci čepice mám ráda Little Angel, fajn zavazovaci čepice dělá i Dráče. Kukly s merinem máme od Nosíčka.
dzizisketa Díky!
Evaeva já můžu moc doporučit TherapyPoint na Hadovce, miminka dělá Magda. Objednávají vždy na začátku měsíce, zavolala bych si tam hned a teprv pak řešila poukaz u doktorky. Ale pro vás lán světa :(
žluťásek prosím odbornici, je nějaká hra ze zajíčkama pro prvňáka nebo starší děti?
žluťásek hadovka by asi šla, díky. Právě jdeme k doktorce příští týden, tak už jsem chtěla být objednaná a jen jí říct o žádanku. Myslela jsem, že to zvládneme do Vánoc. Už si to nemyslím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články