Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44618 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:40

MPLee To je skvělý, máš super nápady a obdivuji te, že tam máš tolik věcí. A sousedka má tedy perfektní výhled

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:41

mooraJe, ty Zmatlíkovský tvářičky jsou jasný. Je úplná kopie mýho táty a v některých grimasách vidím svoji prababičku.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:59

Len to je krása, moc ti ten obrat přeju!

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:04

Len to je super změna

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:19

Karja no karton jsme hrabali v kontejneru s papírem, hada do bazénj naštěstí vyhrabala pani ve sportu a nechala nám ho za půlku, že by jí tam jinak strašil celou zimu. Svítící tyčinky jsem původně koupila na Vánoce a Silvestr, ale byly potřeba  Výhled je bohužel jen v zimě, když opadá listí... 

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:24

Len to je báječný!!!  Naše si dneska musela jít sahnout na strom na svůj oblíbený choroš pod sněhem 

je to krásný a chci víc, vic, u nás to moc na boby ještě není 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2023 00:20

Potrefenáhusa prý, že to není na boby. Pražským dětem to stačí(to na mně vyskočilo z loňského listopadu). 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 02:02

Len my jsme zatim vymysleli takovou zkratku, kdyz si skladame betlem (coz je nekolikrat do tejdne, ma svuj drevenej v kufriku, od Little dutch). Sli kdysi Josef a Marie na scitani lidu do Betlema, Marie byla tehotna a nemeli kde prespat. Nasli stodolu, kde byl pastyr s oveckama, oslikem a kravickou (zvirata co jsou v jeho krabici) a ten je tam nechal. V noci se jim narodilo miminko Jezisek, priletel andel a prisli 3 kralove a prinesli mu darky. A protoze na nej byli vsichni tak hodny, tak ted Jezisek dava darky nam/ Davame si darky my (podle vkusu kazdyho, jestli jedete darky od Jeziska nebo ne:)) Tim vyceprame vsechny figurky a mame postaveno:D nejsme ani zdaleka verici, takze jsem to vzala tak nejak hodne zhruba, kdyz jsem ho stavela poprve, ale Tonda si to zapamtoval a ted trva na tom, abych to presne takhle pokazdy zopakovala

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 04:00

Len to je krásne

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 06:00

Evaeva

jenže my se musíme vystrachat docela daleko, když potřebujeme kopeček a nejlíp o víkendu, aby to oddrel tatínek 

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 06:05

711990 my máme Vanocni knizku od baobabu a tam je to nějak podobně. Mne tohle vysvetlovani hodně moc nejde, vzdycky se do toho někde zamotam moc podrobně a neadekvatne veku 

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 06:07

No ale koukam ven a venku to bude přímo na sáně

tak to by mohli s tatinkem vysmahnout hned po snídani

Offline Janulik03
20223 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 07:18

MPLee to je super napad na dvor. Asi potrebujeme tu bazenovu vec.

A krasne fotky .

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 08:54

Všem moc děkuju, po mým zhrouceníčku minulý týden jsem něco hezkýho moc potřebovala. 

Potrefenáhusa Víc sněhu? Ale prosím, řeklo kouzelné sluchátko. Choroš je super, koukám, že ho šla ukázat i autu.

711990 

Máš to hezky vymyšlený. Já se vždycky zamotám v tom, proč je narození taková událost, neumím předat poselství, že se narodil spasitel, boží syn, aby to pochopil čerstvej tříleťák. Ale Betlém má úspěch, v tom našem je totiž i kočička.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2023 09:19

Len spasitel nám loni taky dělal problém, ale myslím, že syn to slovo prostě vypustil, když ho pořádně nepochopil. Já taky mluvím o betlémské hvězdě, že když svítila nad betlémem, všem bylo jasné, že to musí být výjimečná událost. K Ježíškovi, co nosí dárky, to moc nevztahuju, já to v dětských představách taky měla oddělené. Ale dostali jsme se už i k Herodovi, ten syna nějak zaujal, tak se na něj občas ptá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2023 09:21

Potrefenáhusa my máme kopec hned za barákem, taky pod školkou,... boby vozím na kočářeAle sáně jsou super, to může vzít obě.

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 09:30

Len já kolem toho třetího roku říkala, že z Ježíška vyrostl dospělý, který učil lidi pravidla, která platí dodnes a dodnes se podle nich k sobě chováme. No, je to hodně pro děti.

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 10:08

Pinot Noir to je moc pěkný ale vysvetleni! 

Offline Potrefenáhusa
38803 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 10:10

Evaeva

tatinek teprv teď vstal on by obe nedal, je to fakt docela daleko

doufam, ze vypadnou než půjde mimino spát, ale teď teprv velmi pozvolna snídá

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 10:20

Lukasko sa ma včera opýtal, čo je to to modlenie. Chodí totiž na náboženstvo.  Učili sa prezehnavat,  tak to salutuje,  myslí si, že Biblia je o Harry Potterovi a že keď sa modlili, on to nepoznal, tak len mrmlal.