Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:10

Myrtila kluci se už oblíkají sami, takže naháněč akorát pořád říká Olíku, ty ponožky! Teo, tričko!...

Ale tohle jsem nechápala na plavání, oni se na těch pultech tam různě převalovali a komíhali od mimin, od roku jsem je oblíkala ve stoje na zemi. Některé děti na těch pultech seděly ještě ve dvou letech, nechaly se obléct a čekaly než se oblíkne maminka. Moji tam pobíhali po celé šatně, lezli do skříněk a podobně.

Offline Karja
44618 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:14

Pinot Noir No to jsem chtěla napsat, že holky snídani půl hodiny, ale myslím, že se to dá stihnout do deseti minut. Většinou mají třeba jeden toust, mističku kukuřičných krupinek, loupák nebo jogurt. Tak nevím co s tím delaji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:14

Pinot Noir to máte můj obdiv. Mně teda ta naše hodina přijde dobrá, ale já bych se s nimi do práce vypravit nezvládla. Naštěstí to má na hrbu muž, já obvykle spím(A to nemluvím o tom, že před dětmi mi to kolikrát ráno trvalo hodinu a půl ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:17

Malenge prosím tě, chodíme do místní sídlištní půjčovny v jedné kočárkárněNení to žádný luxus, ale pan tu funguje už aspoň třicet let a je moc fajn. Jestli chceš, pošlu ti nějaké info do sz. Akorát se bojím, že už to bude mít celkem probrané.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:19

Karja kluci snídají rychle, ale zhruba stejně dlouhou dobu se rozhodují, co budou snídat

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:21

baltik Kokoska u nás kočička ke kamnům běží (ehm, takže absolutní rým).

Moje babička, jinak velmi distinguovaná dáma, vždycky na vánoce vytáhla "Chumelí se, chumelí, padá snížek bílý, škrábeme se v pr..li, máme dlouhou chvíli."

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:24

Karja Když byli kluci malí, tak jsme museli vstávat hodinu před odchodem do školky. Uklidní tě, že teď vstávají 6:55 a 7:25 jsou nasnídaní, umytí a oblečení připraveni k odchodu? A to ještě min. deset minut sjíždí výsledky NBA. Teda občas zapomenou svačinu, aktovku nebo bundu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:32

brrr Děcko vstávalo za pět minut mi jede MAD, občas teda nestihl ani ten druhý spoj.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:36

DruI To jsem taky zkoušela, ale jemu je to jedno, dokud se fakt neseberu, že odcházím, prostě si dělá svoje, nebo lítá a skáče všude po domě. Tohle dítě, když zrovna nespí, je pořád v pohybu. 
Evaeva No, to je přesný, už od miminka, vlastně už od toho, co byl v břiše, se pořád hýbe. Myslím, že jsem to tu i tehdy psala, že třeba overaly pro mě byly nepoužitelné, protože než jsem mu do toho nasoukala ruce, vyvlíknul nohy, a podobně. 
Teď se k tomu ještě přidal nikdy se nezastavující proud řeči, jako někdy už mám fakt dost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 20:41

Myrtila přitom paradoxně ti moji jako mimina nebo batolata zase tak akční nebyli. Akorát u oblíkání neposeděli. Šílení po bytě, poskakování po gauči,... to dělají tak od tří let výš.

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 21:08

brrr "Vezmeme si sane, sedneme si na ne, a pak z vrsku a pak z vrsku zavod udelame" se u nas zasadne zpivalo "a pak z vrsku a pak z vrsku rozbijem si dr*ku"

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 21:29

Pred tým , ako sa začal báť jedla, tak zjesť misku guliciek s mliekom trvalo pol hodinu, vypiť šťavu z 1 pomaranča 15 minút. Človek si fakt začne vážiť veci, až keď o ne príde.

Offline Karja
44618 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 21:31

brrr Ta časová ztráta mě ani tak nedrasa, jako ta nervová:D. 

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 21:33

Karja Tak to tě neuklidním, občas to jsou nervy i teď.

Offline Karja
44618 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 21:41

brrrPresne, jen se to nakukuje do toho kratšího časového intervalu;-)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:12

Dneska musím jedno spokojený dítě ve sněhu. Po loňský zimě, kterou jsem přetrpěla je tohle úplný vánoční kouzlo. Vloni byl problém i stoupnout na sníh, vločky v obličeji způsobovaly zoufalej pláč. Dneska se "líbí, jak sněží" a "chytáš sníh do pusy", prokládaný nadšeným dupáním do (mikro)závějí. Asi zítra zkusím vytáhnout boby. Je to do radostnýho vlákna, ale sem se to hodí víc, úplně mě dojalo, jak to v zimě venku může být super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:15

Len sníh je super zábava. Jsem ráda, že už to malý taky tak cítíNeužít si tuhle pohádku by byla škoda, jinak je ta zima hrozná otrava.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:28

Evaeva Loňská zima byla jedna z nejhorších, co pamatuju. Kdykoli napadlo, bylo mi do breku, protože to znamenalo buď nejít nikam, nebo se připravit na neustálou nepohodu, mírně řečeno. Tohle je sen, a ten sníh mě hned naladil na advent. Nejsem fanoušek vánočního šílenství od listopadu, ale s chumelením jsem hned měla potřebu pověsit světýlka a vytáhnout betlém, kterej jsem letos (v létě) konečně sehnala. Akorát budu muset vymyslet nějakou dítě friendly verzi toho, proč se slaví narození Ježíška. No dojímám se děsně a mám radost, tyhle vánoce budou moje.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:32

Len malej je ti moc podobnej

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:37

Udělali jsme si svojí cvičnou sjezdovku u sousedky na zahradě  medvěd z kartonu, brána z bazénový nudle (shánějte v prosinci na horách nudli do bazénu ) a najednou chce lyžovat i po tmě s čelovkou