Pinot Noir No jako nejakej zázrak si k tomu přidat mohla:D
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa ano, modlení jsem vysvětlovala už dávno, protože kouknout se do kostelů občas chodíme. To bylo překvapivě jednoduché.
Potrefenáhusa těším se, až budeme taky zase moct takhle vyspávat
Zatím to moc nejde.
Ale tak se nasnídá a můžou jít. Muž je vždycky radši vyhnal ven než, aby je hlídal doma během mého vaření. Venku se taky ten hluk, co produkují, dá lépe snést.
Evaeva ja se bála, ze se tu budou vypravovat, zatímco budu uspavat mimino a pak ho během odchodu vzbudej a moje klidny kaficko bude nenávratně v čoudu, ale všechno nakonec klaplo akorat, už jsou pryč a mimi spi ![]()
Potrefenáhusa to je nejlepší ![]()
MPLee a vy tu chalupu máte navíc ve stráni! Tak to se mi líbí ještě víc
Dětská sjezdovka je super.
Pinot Noir To je super vysvětlení, něco hodně dětskýho přesně potrebuju
Pinot Noir jj neco v tomhle smyslu mam v planu.
Len spasitele vynechavam:D
711990 No já právě hledám, jak to vysvětlit dítěti, ale se vší fantazií jsem na to nepřišla. Ale tip od Pinot Noir mi přijde úplně super, to použiju.
Jebář místo jeřáb mě ovšem rozesměje vždycky. ![]()
Len tak mozna me napada jeste tam pridat naopak ze to jeho narozeni predpovidal(zvestoval) ten andel a pak to co radi Pinot
Já nestíhala k obědu dělat lívance, mizely mi rovnou zpod obracečky, a to jsme na tom sněhu byli jen hodinu a půl! Měla jsem vážné obavy, že na mě už nezbydou.
Pinot Noir to je ale moc hezky! To si musim pamatovat, az se zacne ptat nase mimino
Ještě se zeptám tady - měl by něco tip na alergologii kde berou děti a nejlépe dřív než v březnu? Dík
711990 Mě spíš překvapuje, že si to všechno pamatujete vy, jako ty matky! Já jsem chodila na náboženství, jsme z věřící rodiny, ale jako sčítání lidu v Betlémě, no jasně, že jsem to věděla, ale už jsem to prostě zapomněla. Už minulý rok mě tady něco zaskočilo s touhle tematikou:-D Jakože "a jo vlastně":-D
Děti vytáhly druhou sadu oblečení na sníh a už jim nemám fakt co dát, do zítřka to s naší podlahovkou asi neuschne:D. U nás je tak 40 čísel, a já dneska nevycházim:D
Jé, tak to mám radost, že se moje vysvětlení líbí. ![]()
Karja já na náboženství nechodila, ani nejsme věřící, ale tohle si kupodivu pamatuju. Akorát u nás to vyvolává řadu otázek, na kterou už odpovědět nedokážu.
Karja v Praze napadlo možná dvacet, dokonce jsem za barákem viděla lyžaře
Schody nám prý uklidí v pondělí
(na. každé.straně.mame.asi.12.schodu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články