Evaeva ;-). Já jsem ráno říkala, že je na čase sbalit si evakuační zavazadlo, je jen otázkou času, kdy nám tu zase vypnou proud:D. Samozřejmě jsme nějaký náhradní zdroj na tuto sezónu podcenili
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva kto ten sneh upratuje? U nás, aj u našich, sa striedajú obyvatelia bytov.
U nás napadlo možno 5 cm. A my sme doma s anginou.
letfenixa tohle tu nebylo snad nikdy. Dřív to dělal někdo z domu včetně úklidu chodeb, byl za to placený. Teď to dělají většinou úklidové firmy, i u nás to tak je. Akorát asi nečekali, že bude sněžit
určitě ne tolik a tak brzy. Mít hrablo, tak to snad uklidím, v jednom se nedostanu s kočárkem ven (a takových je nás tu víc), ale hrablo je buď někde zamčené nebo si ho vozí ta firma. Provizorně nám dali pytle soli, ale to funguje na poprašek ne závěje ![]()
Evaeva na upratovanie domu máme upratovaciu sluzbu, ale ten sneh si riešia obyvatelia sami.
Já nestíhala k obědu dělat lívance, mizely mi rovnou zpod obracečky, a to jsme na tom sněhu byli jen hodinu a půl! Měla jsem vážné obavy, že na mě už nezbydou.
nám vytuhlo větší dite v Lidlu v nákupním vozíku
Evaeva 12 schodů bych udělala smetakem, jako ne ty, ale třeba tvůj muž s klukama. Pak se toho chytne třeba někdo jinej;-)
Karja mně to baví a muž je nastydlý
Ale já mám akorát vnitřní koště, tím by to byl hrozný porod. Ještě následuje tak 2,5m chodníku. Já jsem to dělávala, na pět minut koštětem to úplně není. Ale viděla jsem před vchodem někoho s hrablem, tak možná se v úklidovce pochlapili.
Edit: já teď o víkendu s kočárkem nikam nepotřebuju, dítě větráme na balkoně. Ve všední den bych to asi řešit musela.
Evaeva Tak to je dobře;-).
Prosim prosim, máte osvědčený recept na nějské vánoční (nebo nevánoční) sušenky nebo cukroví co zvládnu snadno s dvouma ďáblama? Dneska jsme zkoušeli nějaké máslové a jako pěkné jsou, ale dobré vubec. Děti to sní, ale já si ke kafi nedám... Máme v plánu perníčky, ale jinak nevím. Linecký dostaneme od babičky... Dceru to fakt baví, ale mě nebaví zkoušet no name recepty.
MPLee vinné cukroví
https://www.toprecepty.cz/recept/30642-vinne-cukrovi/
Je moc dobré, snadné, lze přepočítat na jakékoliv množství.
Karja tak u nás dnes nešel proud skoro celé odpoledne
ale střídavě a divně (šla myčka, nešla vedle stojící trouba...a tak). Nakonec vypli všechno, bohužel už máme topení taky na elektrické čerpadlo, jsem si vzpomněla na tátu, jak říkával, že jsme měli zachovat expanzní nádrž na půdě a samotíž...Napadlo určitě 25 cenťáků, odhaduji, zítra to chci změřit.
Pinot Noir moc děkuju, to zkusíme. A zbytek lahve budu muset dopít... ![]()
MPLee to každopádně, to je pak už aktivita bez dětí ![]()
Dělávala jsem tohle cukroví už na koleji, pekla v remosce.
Bůhví, jestli vlastně tohle teda nejsou ty naše vinné začátky, jak se nás vždycky někdo ptá, jak začal náš zájem o víno - že jsme vždycky museli dopít to víno s motýlem z kolejní kantýny. ![]()
Pinot Noir my s holkama, co jsme společně bydlely na vš, musely vypít hodně vína, abych měla vázy na svatbu
zrovna byla v takovém podivném obchodě pod domem akce na nějaké červené. Žádná z nás červené nepila, ale bylo levné... no a já se k němu tak propila, že ho teď výrazně preferuju
Takže všechno je možné a cukroví zkusíme v peci ![]()
Synek musel vyzkoušet babiččiny běžky, co na tom že mají 2m a boty vel 42. Dokonce na nich dojel na vlak ![]()

JankaM
borec
Zítra mají děti zavřenou školu kvůli množství sněhu na střeše. Na stránkách města stojí, že nevědí, jestli potrefený školy otevřou hned, jak to odtaje. Že to musí ještě zkontrolovat statik.
Ó já se mám....![]()
Doporucovaly se tu nejake sikovne boxy z Ikea na lego. Prosim, co to bylo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články