Evaeva diky
obavam se, ze je oboji male, asi prikoupim Samla. Nas to jednou zavalali ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka já bych jí taky ocenila větší, a asi budeme potřebovat dvě.
Lamicka jo, máme ty IKEA Glis. Jsou malé, resp. těch přihrádek je v nich zbytečně moc, ideální by byly tak tři, ale je tam pět přihrádek, hůř se v tom pak hledá. A víka jsem odstranila, ty hrozně překáží. Takže se svým systémem třídění spokojená jsem, s krabicemi moc ne. Jestli narazím na lepší, vyměním.
Ze skolky prisla zprava, ze maj kromě vší ještě ve tride neštovice ![]()
Potrefenáhusa Aspon byste to odbyly a bylo by...na zimu dobrý. U nás nejsou ani vši ani neštovice, zato 18 C:D
Potrefenáhusa nestovice jsou to jediny, ceho se nebojim. Mala je ockovana. Ale ty vsi, roupy, streptokok a podobne, co zrovna hlasi nase skolka, me desi dostatecne
Naša škôlka nikdy neinformovala o akejkoľvek chorobe.
Zuzuli roupy prej měli loni druhaci na základce
letfenixa Naše jenom když je to nějaké hustější. První rok se psalo o vších, jelikož ale asi zavládla nějaká větší panika, tak pokud je to v menší míře, tak žádné informace nejsou a já s tím souhlasím. Ve školce je přehled a komunikace dobrá, myslím, že pokud má někdo doma novorozence nebo nemocnou babičku, tak si dostupnost těchto informací pohlídá jinak a dostane je. Ta hromadná zpráva o tom či tom nebyla dobrá. Vloni jak byla ta spálová angína, taky jsem byla ráda, že jen tak něco "tušim" že nemocnost je vyšší, a ne že mi to z každé třídy přijde do zprávy, já jsem hroznej plašan a když věci nevím, tim líp.
Karja já ti rozumím, taky jsem plašan, ale zrovna ty spály apod. sajrajty se snad hlásit musí, já mám pocit, že na to je nějaká vyhláška, ale samozřejmě záleží, jaké informace poskytují školce rodiče, pokud dítě omluví stylem, Kačenka je nemocná, přijde za 14 dnů nebo těm učitelkám napíšou, že Kačenka má neštovice, aby to mohly předat dál.
u nás maj na ty vsi a neštovice predpripraveny letáky, jak postupovat, včetně informováni školky. Za vsi jsem teda rada, ze vim, ze mám furt prohlížet vlasy a pripadne dávat ten teatree, za ty neštovice taky, aspoň vim, co sledovat

Malenge Možná to dávájí někam na hlvní nástěnku, kterou nikdo nečte. Ke školnímu řádu a požární směrnici.
Malenge já myslím, že to musí hlásit školce i doktor
ale jen ty "velké" nemoci jako neštovice nebo spálu. Naše školka toho moc nehlásí, za ty tři roky byly akorát 2x neštovice a jednou spála.
Já jsem teda za ty informace o nemocech ze školky ráda.
Pinot Noir já taky. Neštovice bych poznala (kluci jsou teda očkování), ale třeba spála by mně určitě nenapadla. Takhle bych aspoň věděla, že je mám vzít k doktorovi, kdyby něco.
Já jsem taky za školkové informace o nemocech ráda, alespoň vím, na co se případně připravit. Ale popravdě třeba neštovic projely asi tak tři kola, než se po dvou letech ve školce dcera nakazila, tak to neberu tak, že když je ta nemoc ve školce, že by ji musela nutně chytit.
DruI Jj,přesně tímhle prozřením jsem si musela ten první rok projít. Ale ono asi záleží, kolik je případů toho či onoho, že asi jedno nemocné dítě třeba školka pro všechny nehlásí ne? Já jsem u nás žádné hlášení neviděla od těch vší, co byly předloni. Jako možná to fakt píšou na tu neviditelnou nástěnku nebo nevim.
Karja Já myslím, že u těchhle probíraných nemocí hlásí i jedno dítě. U neštovic nám myslím i píšou, kdy byl poslední případ. A teda když jsem byla těhotná, tak mi ty neštovice hlásila učitelka i přímo a osobně. Třeba jsou u vás ve školce děti prostě zdravé :o)
Karja neštovice i spálu určitě hlásí i jeden případ. U nás mají ceduli "Ve třídě se objevila..." Přesný počet neznáme.
Prosím, nevíte někdo kde v Praze asap sehnat teplou vlozku do Demar holinek? Všechny ty e-shopy, které znám a používám, mají vydejny/prodejny mimo Prahu, už sem trochu zoufalá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články