Zuzuli Tak já zase psala celý gympl plnicím perem a jednou se mi vrátila písemka ze ZSV úplně rozmočená a nečitelná, jenom v rohu byla známka plný počet bodů. Učitelka se ke mně pak přitočila a pošeptala mi, že se jí na to vylila polívka
asi ještě před tím, než to přečetla ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila to je nejlepsi![]()
Myrtila Ja psala plnicim bombickovym perem na zakladce, od prvni tridy. Jak rada jsem pak presla na tenke propisky. Ale priznavam, ze umim psat jen psacim, a uz taky nemam tak hezky rukopis jako driv. A co teprve moji predkove, nechapu ze psali tak krasne!
Zuzuli Pulka lidi mela jeden sesit na vsechno
. To by tu vasi ucitelku asi kleplo
Jos to i u nas
no byla z toho hodne spatna ![]()
Uaaaa, všechny super dárky pro Šárku mi vyžraly babičky! Naštěstí mne osvítilo a objednala jsem Magformers pro děti 18mes+ , ale je mi jasné, že to bude dárek především pro Rostíka.
dzizisketa u těch nejmenších jde stejně hlavně o to vybalování
pamatuju si, jak měl syn radost úplně ze všeho, i z ponožek pro tatínka
Pinot Noir možná je to anglosaský přístup, kamarádka na škole v USA psala tužkou ještě ve čtvrté třídě.
U nás dostaly děti pera, když dokončily první díl písanky. Vyšlo to akorát na toho Mikuláše...
U nás můžou děti přejít na plnicí pero někdy v půlce druhý třídy, když si udělají "řidičák na plnicí pero" (Füllerführerschein).
Pinot NoirDíky za odpověď, ptala jsem se na ty lumpy aby mi to zvedlo náladu, ale odpověď, ,,jeden můj pohled by stačil aby zmkl,, to moc nespravila:D. Ale tři kousky ze třídy, to je ještě dobrá bilance;-)
No pokud budou psát těmi gumovacimi pery, v nějakou zásadní finanční úsporu bych nedoufala.
Jaké máte osvědčené sirupy na kašel? Dcera už má týden kašel, dávam mucosolvan a teď i ACC. ale má celkem problém spolknout něco hnusnyho. Tak pokud by někoho napadlo i jiný sirup než ten mucosolvan, co je sladký a účinný budu ráda. Mám z lékárny stoptusin a to je hnus, ten si tedy dávám já:D
Karja no ja na kasel nic nedavam, ani doktorka nic nedoporucuje...btw stoptussin je na tlumeni kasle, ne? A naopak mucosolvan na vykaslavani...
KokoskaTo je přesný s tou slovenštinou. Já ji vydávám za cizí jazyk až tady, kdy se mě na to dost lidí ptá (protože muž je Slovák). Občas teda někoho překvapí i že máme vlastní jazyk
. A včera se mě jedna Korejka ptala, jestli se u nás mluví rusky...
Karja Vincentka s jitrocelem
Karja Cibuli s medem? :-) (kamarádka ORL doktorka mi kdysi říkala, že tak sirup na kašel tak maximálne na noc, aby se vyspali).
711990 Jj já vím, ona měla prvně ten dráždivej a pak se to proměnilo, na vlhký, jak to tak bývá.
Já na kašel dávam, ono když je to joo hnusný, tak by se to akorát o to víc vleklo. Ale vím, že když jsem do nich nemohla nic vpravit, tak mi doktorka říkala, že týden taky můžou být bez a uvidím, zda se to lepší nebo ne, teď na tyto pokusy nemám čas:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články