Karja tak ještě na zlepšení nálady - zvrtlo se to k cizincům, ale ti největší lumpové jsou stoprocentní Češi. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja synovi zabírá ten mucosolvan, ale je to teď pořád dokola. Tři dny kašel, zabere sirup, pak třeba týden dva dobrý a zase znovu. Ale obvykle je školky schopný. Někde jsem četla, že děti mají suchý kašel výjimečně, takže rovnou začínám mucosolvanem, když mi to přijde horší.
Naše doktorka doporučuje prospan, to je taky sladký jak cecek. Naopak na tlumení doporučuje něco jen v případě nouze nejvyšší. Jestli se jí to za týden vůbec nezlepšilo, asi bych jí nechala poslechnout. Jo a ten cibulový sirup jsem jako dítě milovala.
Myrtila celá ja!
Lukasko píše perom od polovice októbra.
Karja u nás frci Stodal a cibulovy med.
Garfie skoda, ze to nas takle nenasilne nepousteli anglictinu. Muz je z jizniho Slovenska a jeste ted po te spouste let, co je v Cechach, celkem rozumi madarsky, i se v Budapesti ptal na cestu a domluvil se. A nikdy se to cilene neucil, nasal to jako dite.
Ty děti delaj tak prisernej bordel, to je úplně zoufalý
to muzu uklízet od rána do večer a je to zametat vlny do moře, já mam pocit, ze můj pokus cokoliv uklidit to ještě zhoršuje, protože v nestrezeny chvíli udelaj něco ještě víc strasnyho, včera vylily hrnek mlika do gauce, napr ![]()
Potrefenáhusa bože, na toto si spomínam. Upratovať čokoľvek znamenalo nájsť nový, ešte väčší binec inde
Nejhorší je, když si člověk najednou uvědomí, že už chvíli panuje podezřelý ticho!
Potrefenáhusa Tvoje deti maji na delani bince jeste narok, jsou male... ale u nas se to s vekem nijak nezlepsilo. Osmilety syn ma taky lego vsude, pro nej to totiz neni bordel, ale rozdelany projekt. Nebo ruzny vytvory, instalace, na ktery se nesmi sahnout. Jedi vsude mozne, jen ne se mnou u stolu, takze drobky vsude. No a o rozkopanych botach hned ta dverma, bunde na zemi, aktovce vysypane uprostred predsine a wc ve stavu 4.cenove ani nemluvim. Jako ja mam fakt chut nadelit mu pod stromecek seznam kompetenci.
Jj, uklízet s dětma v domě je jako čistit si zuby a jíst u toho fidorku.
Bohužel ani s pubertaky to není o moc lepší. A když dojdou k závěru, že potřebuji něco dělat u stolu, neuklidí si svůj bordel, ale nastěhují se ku mě. Minule mi mladší vycetla, že můj stůl je větší a lepší. Normálně jsem ji našla metr, ať si to proměři. Jsou stejně velké, rozdíl je v tom, že můj je uklizenej. ![]()
Potrefenáhusa Cítím se ale úplně stejně. Zametání vln do moře to vážně dobře popisuje.
Normálně jsem ji našla metr, ať si to proměři. Jsou stejně velké, rozdíl je v tom, že můj je uklizenej.
![]()
Gatita u nás je to úplně stejné. Plus Viktorovi se celkem stávají čurací nehody, nejsem na to vůbec zvyklá, takže dostatečně nepřipomínám, nemyslím na to ho poslat... Ríša odhodil plenky ve dvou a půl a od té doby se počůral dvakrát, vždy při horečce. Ale Viktor, to je případ! Takže k jejich bordelu v pokoji jsou už úplně prochc**é postele, dnes usnul na sedačce v obýváku a co myslíš? Prochc**á! Koupili jsme ji letos. ![]()
Z bince jsme někdy úplně zoufalá. Ale můžu si za to asi sama. Podle mě jediné, co funguje, je tu uklízecí rutinu nastavit hned od začátku. Než se jde z domu nebo spát, hračky se uklidí. Nádobí se hned odnese do myčky, oblečení skládá apod. Kamarádky, které na to měly morál narozdíl ode mne, tak to časem přeslo v automatické a neexistuje jít spát nebo ven a neuklidit po sobě, nedát nádobí do myčky. Mně se podařilo akorát, že se jí u stolu. A to teď v pubertě už taky vždycky neplatí.
continuity Stejně velkej, ale uklizenej ![]()
![]()
notna no nevím, u nás se to pubertou zásadně zhoršilo, hračky jsme před spaním normálně uklidili, stoly měly večer prázdné. Musela bych tam dělat policajta tak měsíc v kuse, aby to přešlo v rutinu.
Já jsem celkem v pohodě, takže nějaký ten protažený ksicht me v nejmenším z míry nevyvede, ale dělat drába pubertakum by mi mohlo rozhodit sandál vic, než je nutné.
Já jsem ráda, že nějak dávají školu, nekouří, nefetuji a neřežou se. Větší ambice ani nemám.
continuity Myslela jsem to u těch menších dětí. I když znám domáctnosti, kde puberta na uklizenost nemá vliv. Ale k té kamarádce ani moc ráda nechodím. Tam je to o nervy, aby ti nespadl vlas.
A ještě ti tam chybí, že nejsou těhotné a nevozí je domů policajti
To v tom seznamu má dcera, když opovídá na nějako kritiku, ať jsme rádi, že ona ....
continuity hračky uklízíme každý den, ale ty jejich stoly, to je neukliditelné, všechno tam chtějí mít, ty vypadají po úklidu stejně. Kam se na to hrabe můj stůl (a to fakt nedodržuju sektory
) A pak noční stolek staršího syna (50x50cm) a ekvivalent mladšího syna (prostor pod postelí), tam mají nekecám tak 200 věcí od různých kamenů po výrobky z keramiky, které nutně potřebují ke spánku.
Pinot Noir kluci přes den nehody nikdy neměli, ale teprve před pár měsíci se starší zbavil plen na noc, což znamená, že postel převlékám minimálně jednou týdně (a takový šestiletý kluk má fakt velký močák)
Gatita u nás jsou velká bolest všechny parapety a rovné plochy. To je plné hotových i nedodělaných výrobků, potřeb na to a všeho možného. O bundách na zemi a čepicích mezi botama ani nemluvím. Jediné, co držíme, je to jídlo, mlíko na gauči bych nedovolila.
Dneska sem se dozvedela, ze moje dite ve skolce rika, ze jeho tatinek je debil. Mne dneska rekl, kdyz se mi proderavel pytlik s rohlikama "mas tam diru, debile"...
ze si tohle slovo oblibil, sem vedela. Statecne sem to ignorovala a doufala ze ho to prestane vzrusovat, ale teda tohle uz me docela vytocilo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články